Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Île-de-France

Vejr Haute-Normandie Vejr Pikardiet Vejr Centre Vejr Bourgogne Vejr Champagne-Ardenne
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Paris ParisParis Trappes TrappesTrappes Melun MelunMelun Paris-CDG Paris-CDGParis-CDG © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: Europe/Paris Tidszone: Europe/Paris

Nedbør

Nedbør Europa

Skyer

Skyer Europa

Flyvevejret

Flyvevejret Europa

Vejret i Melun, 22.09.2018

Lørdag venter der dels lidt overskyet, dels solrigt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 8 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 19 grader. Om natten 15°C. Om natten kommer der moderat vind sydvestlig.

Vejret i Paris-CDG, 22.09.2018

Lørdag bliver det mest solrigt, af og til med let skydække i et stykke tid. Om eftermiddagen bliver der tale om skyet, men næsten overalt tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 10 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 18 grader. Om natten 15°C. Om natten forventes en moderat vind med kraftige vindstød fra sydvest.

Vejret i Paris-Montsouris, 22.09.2018

Lørdag bliver det skiftevist klart og overskyet i et stykke tid. Om aftenen bliver der tale om tæt overskyet, men for det meste tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 11 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 19 grader. Om natten 16°C. Svagt blæsende vind fra sydvest.

Vejret i Trappes, 22.09.2018

Lørdag er det for det meste overskyet, men tørt de fleste steder. Om aftenen venter der os tæt overskyet, men for det meste tørt vejr. Sent om aftenen bliver det ustadigt mere eller mindre tæt overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 9 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 18 grader. Om natten 15°C. Svag vind fra sydvest.