Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Île-de-France

Vejr Haute-Normandie Vejr Pikardiet Vejr Centre Vejr Bourgogne Vejr Champagne-Ardenne
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Paris ParisParis Trappes TrappesTrappes Melun MelunMelun Paris-CDG Paris-CDGParis-CDG © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: Europe/Paris Tidszone: Europe/Paris

Flyvevejret

Flyvevejret Europa

Sol

Sol Europa

Skyer

Skyer Europa

Vejret i Melun, 21.02.2018

Onsdag formiddag er der stadig tale om for det meste solrigt. Fra midt på dagen bliver vejret ustadigt mere eller mindre tæt overskyet vejr. Om aftenen får vi for det meste stjerneklart vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. -1 grader. I løbet af dagen kommer vi op på maks. 6 grader. Om natten -2°C. Der blæser en svag vind fra nord.

Vejret i Paris-CDG, 21.02.2018

Onsdag formiddag er der stadig tale om for det meste solrigt. Fra midt på dagen bliver vejret skyet men mest tørt vejr. Om aftenen får vi for det meste stjerneklart vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. -2 grader. I løbet af dagen kommer vi op på maks. 5 grader. Om natten -3°C. En vind fra nord, svag til moderat, med kraftige vindstød.

Vejret i Paris-Montsouris, 21.02.2018

Onsdag formiddag er der stadig tale om for det meste solrigt. Fra midt på dagen bliver vejret skyet men mest tørt vejr. Om eftermiddagen får vi delvist solrigt vejr. Morgenens temperaturer ligger omkring frysepunktet og når om eftermiddagen op til omkring 5 grader. Om natten -1°C. Der blæser en svag vind fra nord.

Vejret i Trappes, 21.02.2018

Onsdag kan vi regne med delvist solrigt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. -1 grader. I løbet af dagen kommer vi op på maks. 4 grader. Om natten -2°C. Der blæser en svag vind fra nord.