Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Languedoc-Roussillon

Vejr Spanien Vejr Rhône-Alpes Vejr Provence-Alpes-Côte d'Azur Vejr Andorra Vejr Rhône-Alpes Vejr Provence-Alpes-Côte d'Azur Vejr Limousin Vejr Auvergne Vejr Aquitaine Vejr Spanien Vejr Midi-Pyrénées
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Carcassonne CarcassonneCarcassonne Leucate LeucateLeucate Mende MendeMende Montpellier MontpellierMontpellier Nîmes NîmesNîmes Perpignan PerpignanPerpignan Sète SèteSète Mont Aigoual Mont AigoualMont Aigoual Port-Vendres-Cap Béar Port-Vendres-Cap BéarPort-Vendres-Cap Béar © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: Europe/Paris Tidszone: Europe/Paris

Flyvevejret

Flyvevejret Europa

Skyer

Skyer Europa

Nedbør

Nedbør Europa

Vejret i Carcassonne, 25.01.2018

Torsdag bliver det gennemgående overskyet, men for det meste tørt i et stykke tid. Sent om aftenen bliver der tale om overskyet vejr med let regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. 10 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 13 grader. Om natten 7°C. En moderat vind med kraftige vindstød fra øst. Vinden aftager om aftenen, blæser svagt og kommer derefter fra vest.

Vejret i Leucate, 25.01.2018

Torsdag er der perioder med tæt skydække, men mest tørt. Om eftermiddagen får vi dels lidt overskyet, dels solrigt vejr. Om aftenen er der tale om mange skyer, men mest tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 11 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 14 grader. Om natten 8°C. om natten kommer vinden fra nordøst og derefter fra nordvest og blæser tiltagende friskt med stormagtige vindstød.

Vejret i Mende, 25.01.2018

Torsdag er det om dagen tæt skydække, men mest tørt. Om aftenen bliver det næsten skyfrit vejr. Sent om aftenen får vi meget overskyet, regnfuldt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 6 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 8 grader. Om natten 1°C. Der blæser en svag vind fra sydøst.

Vejret i Mont Aigoual, 25.01.2018

Torsdag er det for det meste overskyet med lejlighedsvis regn eller slud. Om aftenen venter der os ustadigt vejr med enkelte snebyger. Om natten bliver det meget overskyet vejr med snebyger. Morgenens temperaturer ligger på ca. 1 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 3 grader. Om natten -3°C. Vind fra syd blæser først kulingagtigt, med stormagtige vindstød, sent om aftenen frisk.

Vejret i Montpellier, 25.01.2018

Torsdag er det om dagen tæt skydække, men mest tørt. Om aftenen bliver det meget overskyet, regnfuldt vejr. Sent om aftenen får vi diset, men for det meste tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 11 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 13 grader. Om natten 7°C. En vind fra sydøst, svag til moderat, med kraftige vindstød.

Vejret i Nîmes, 25.01.2018

Torsdag er det om dagen mest solrigt, af og til med let skydække. Om aftenen bliver det overskyet vejr med let regn. Sent om aftenen får vi skiftende overskyet vejr med enkelte regnbyger. Morgenens temperaturer ligger på ca. 9 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 13 grader. Om natten 7°C. Vind fra sydøst tiltager om eftermiddagen i styrke og til moderat, med kraftige vindstød.

Vejret i Perpignan, 25.01.2018

Torsdag bliver det mest solrigt, af og til med let skydække i et stykke tid. Sent om aftenen bliver der tale om mange skyer, men mest tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 9 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 14 grader. Om natten 8°C. Vind fra nordvest tiltager om natten i styrke og til moderat, med kulingagtige vindstød.

Vejret i Port-Vendres-Cap Béar, 25.01.2018

Torsdag venter der længere perioder med overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 10 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 13 grader. Om natten 8°C. I begyndelsen moderat vind fra syd, blæser om natten kraftig, med stormagtige vindstød, kommende fra nordvest.

Vejret i Sète, 25.01.2018

Torsdag venter der mange skyer, men mest tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 11 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 13 grader. Om natten 7°C. svag til moderat vind, med kraftige vindstød fra øst.