Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Lorraine

Vejr Alsace Vejr Tyskland Vejr Tyskland Vejr Alsace Vejr Champagne-Ardenne Vejr Belgien Vejr Luxembourg Vejr Schweiz Vejr Franche-Comté Vejr Bourgogne
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Ancerville AncervilleAncerville Bouzonville BouzonvilleBouzonville Longwy LongwyLongwy Metz MetzMetz Nancy NancyNancy Ochey OcheyOchey Walschbronn WalschbronnWalschbronn © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: Europe/Paris Tidszone: Europe/Paris

Sol

Sol Europa

Flyvevejret

Flyvevejret Europa

Skyer

Skyer Europa

Vejret i Berus/Saarland, 18.11.2017

Lørdag er det for det meste mest solrigt, af og til med let skydække. Om aftenen venter der os skyet, men næsten overalt tørt vejr. Sent om aftenen bliver det overskyet vejr med let regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. 1 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 5 grader. Om natten 3°C. Vind fra sydvest tiltager om natten i styrke og til moderat, med kraftige vindstød.

Vejret i Hilst, 18.11.2017

Lørdag er der perioder med overskyet, men tørt de fleste steder. Om eftermiddagen begynder meget overskyet, men for det meste tørt vejr. Om natten får vi overskyet vejr med stedvis regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. 2 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 5 grader. Om natten 2°C. Der blæser en svag vind fra sydvest.

Vejret i Metz-Frescaty, 18.11.2017

Lørdag bliver det tildels lidt skyet, dels solrigt hele dagen. Om natten skifter det til meget overskyet og regnfuldt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 1 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 7 grader. Om natten 4°C. Der blæser en svag vind fra vest.

Vejret i Nancy-Essey, 18.11.2017

Lørdag er der dømt tildels lidt skyet, dels solrigt. Sent om aftenen skifter vejret til overskyet vejr med let regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. 1 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 7 grader. Om natten 5°C. Der blæser en svag vind fra vest.

Vejret i , 18.11.2017

Lørdag er det om dagen tæt skydække, men mest tørt. Om aftenen bliver det overvejende gråt, men mest tørt vejr. Sent om aftenen får vi overskyet vejr med let regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. -1 grader. I løbet af dagen kommer vi op på maks. 6 grader. Om natten 4°C. Vind fra vest blæser om natten tiltagende til moderat.

Vejret i Péiteng, 18.11.2017

Lørdag er der perioder med overvejende klart. Om eftermiddagen får vi gennemgående overskyet, men for det meste tørt vejr. Sent om aftenen er der tale om overskyet vejr med let regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. -1 grader. I løbet af dagen kommer vi op på maks. 6 grader. Om natten 3°C. Der blæser en svag vind fra vest.

Vejret i Saint-Dizier, 18.11.2017

Om morgenen bliver det udpræget tåget. Allerede om formiddagen hersker der skyet, men næsten overalt tørt vejr. Om natten får vi overskyet vejr med let regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. -1 grader. I løbet af dagen kommer vi op på maks. 8 grader. Om natten 5°C. Svag vind fra sydvest.