Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Lorraine

Vejr Alsace Vejr Tyskland Vejr Tyskland Vejr Alsace Vejr Champagne-Ardenne Vejr Belgien Vejr Luxembourg Vejr Schweiz Vejr Franche-Comté Vejr Bourgogne
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Ancerville AncervilleAncerville Bouzonville BouzonvilleBouzonville Longwy LongwyLongwy Metz MetzMetz Nancy NancyNancy Ochey OcheyOchey Walschbronn WalschbronnWalschbronn © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: Europe/Paris Tidszone: Europe/Paris

Strømning

Strømning Europa

Nedbør

Nedbør Europa

Lufttryk

Lufttryk Europa

Vejret i Berus/Saarland, 19.10.2018

Om morgenen bliver det ustadigt med mere eller mindre tæt skydække. Men allerede om formiddagen er der optræk til overvejende solrigt vejr. Om natten får vi skiftevist overskyet, men mest tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 10 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 18 grader. Om natten 8°C. Svag vind fra nordøst.

Vejret i Hilst, 19.10.2018

Efter formiddagens skyet, tildels også solrigt vejr bliver det overvejende solrigt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 9 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 19 grader. Om natten 8°C. Svag vind fra nordøst.

Vejret i Metz-Frescaty, 19.10.2018

Efter temmelig overskyet, men overvejende tørt vejr om morgenen får vi for resten af dagen overvejende lyst vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 10 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 20 grader. Om natten 9°C. Svag vind fra nordøst.

Vejret i Nancy-Essey, 19.10.2018

Tidligt på morgenen er det stadigt overskyet, men tørt de fleste steder. Allerede om formiddagen er der tale om overvejende lyst vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 10 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 20 grader. Om natten 8°C. Svag vind fra nordøst.

Vejret i , 19.10.2018

Om morgenen bliver det tæt skydække, men mest tørt. Men allerede om formiddagen er der optræk til skyet, tildels også solrigt vejr. Om aftenen får vi næsten skyfrit vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 9 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 20 grader. Om natten 8°C. Svag vind fra nordøst.

Vejret i Péiteng, 19.10.2018

Fredag kan vi regne med for det meste solrigt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 8 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 19 grader. Om natten 7°C. Svagt blæsende vind fra øst.

Vejret i Saint-Dizier, 19.10.2018

Tidligt på morgenen er det stadigt overskyet, men tørt de fleste steder. Allerede om formiddagen er der tale om overvejende solrigt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 10 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 21 grader. Om natten 8°C. Der blæser en svag vind fra nordøst.