Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Midi-Pyrénées

Vejr Languedoc-Roussillon Vejr Limousin Vejr Andorra Vejr Spanien Vejr Auvergne Vejr Aquitaine Vejr Limousin Vejr Poitou-Charentes Vejr Languedoc-Roussillon
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Albi AlbiAlbi Auch AuchAuch Gourdon GourdonGourdon Millau MillauMillau Saint-Girons Saint-GironsSaint-Girons Tarbes TarbesTarbes Montauban MontaubanMontauban Toulouse-Blagnac Toulouse-BlagnacToulouse-Blagnac © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: Europe/Paris Tidszone: Europe/Paris

Nedbør

Nedbør Europa

Lufttryk

Lufttryk Europa

Skyer

Skyer Europa

Vejret i Albi, 17.12.2017

Efter morgenens overskyet, men mest tørt vejr bliver det af og til overskyet vejr med let sne og regn. Om middagen får vi gennemgående overskyet, men for det meste tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 1 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 6 grader. Om natten 3°C. Svagt blæsende vind fra vest.

Vejret i Auch, 17.12.2017

Søndag er det om dagen overvejende klart. Om aftenen bliver det overskyet vejr med let regn. Sent om aftenen får vi gennemgående overskyet, men for det meste tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 1 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 8 grader. Om natten 5°C. Svagt blæsende vind fra sydvest.

Vejret i Gourdon/Lot, 17.12.2017

Om morgenen bliver det overskyet, men mest tørt. Allerede om formiddagen skifter det til overskyet med let slud og regn. Om middagen kommer med tæt overskyet, men overvejende tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger omkring frysepunktet og når om eftermiddagen op til omkring 6 grader. Om natten 3°C. Svagt blæsende vind fra vest.

Vejret i Millau, 17.12.2017

Søndag formiddag er der stadig tale om mere eller mindre overskyet. Fra midt på dagen bliver vejret meget overskyet, men for det meste tørt vejr. Sent om aftenen får vi skyet, men næsten overalt tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. -2 grader. I løbet af dagen kommer vi op på maks. 2 grader. Om natten 0°C. En moderat vind med kulingagtige vindstød nordvestlig.

Vejret i Montauban, 17.12.2017

Søndag formiddag er der stadig tale om solrigt eller let overskyet. Fra midt på dagen bliver vejret overskyet vejr med stedvis regn. Om eftermiddagen får vi gennemgående overskyet, men for det meste tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 1 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 7 grader. Om natten 4°C. Svag vind fra vest.

Vejret i Saint-Girons, 17.12.2017

Søndag formiddag er der stadig solrigt eller let overskyet. Fra midt på dagen bliver vejret gennemgående overskyet, men for det meste tørt vejr. Om aftenen får vi overskyet vejr med let regn. Morgenens temperaturer ligger omkring frysepunktet og når om eftermiddagen op til omkring 7 grader. Om natten 4°C. Svag vind fra vest.

Vejret i Tarbes, 17.12.2017

Søndag formiddag er der stadig tale om solrigt eller let overskyet. Fra midt på dagen bliver vejret tæt overskyet, men overvejende tørt vejr. Om aftenen får vi overskyet vejr med let regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. 1 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 8 grader. Om natten 5°C. Svag vind fra vest.

Vejret i Toulouse-Blagnac, 17.12.2017

Søndag er der perioder med skiftevist klart og overskyet. Om eftermiddagen får vi overskyet vejr med let regn. Sent om aftenen er der tale om mange skyer, men mest tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 2 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 7 grader. Om natten 5°C. Der blæser en svag vind fra vest.