Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Nord-Pas-de-Calais

Vejr Holland Vejr Det Forenede Kongerige Storbritannien og Nordirland Vejr Belgien Vejr Pikardiet Vejr Champagne-Ardenne Vejr Haute-Normandie
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Dunkerque DunkerqueDunkerque Boulogne-sur-Mer Boulogne-sur-MerBoulogne-sur-Mer Lille LilleLille Cambrai CambraiCambrai © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: Europe/Paris Tidszone: Europe/Paris

Skyer

Skyer Europa

Lufttryk

Lufttryk Europa

Vejret i Boulogne-sur-Mer, 25.01.2018

Torsdag er der perioder med overskyet med let regn. Om eftermiddagen bliver det overvejende stærkt overskyet, men mest tørt vejr. Om natten får vi gennemgående overskyet, men for det meste tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 8 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 9 grader. Om natten 6°C. moderat til frisk vind, med kulingagtige vindstød fra sydvest.

Vejret i Cambrai, 25.01.2018

Torsdag formiddag er der stadig overskyet med stedvis regn. Fra midt på dagen bliver vejret diset, men for det meste tørt vejr. Om eftermiddagen får vi dels lidt overskyet, dels solrigt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 7 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 9 grader. Om natten 3°C. En svag til moderat vind blæser med kraftige vindstød fra sydvest.

Vejret i Dunkerque, 25.01.2018

Efter morgenens dels tæt, dels let overskyet vejr bliver det af og til diset, men for det meste tørt vejr. Om natten får vi mange skyer, men mest tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 8 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 10 grader. Om natten 5°C. En svag til moderat vind blæser med kraftige vindstød fra sydvest.

Vejret i Lille, 25.01.2018

Torsdag er det om dagen overskyet med let regn. Om aftenen bliver det lettere overskyet vejr. Sent om aftenen får vi overvejende stærkt overskyet, men mest tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 7 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 9 grader. Om natten 3°C. Vinden blæser svag til moderat og kommer sydvestlig.