Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Nord-Pas-de-Calais

Vejr Holland Vejr Det Forenede Kongerige Storbritannien og Nordirland Vejr Belgien Vejr Pikardiet Vejr Champagne-Ardenne Vejr Haute-Normandie
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Dunkerque DunkerqueDunkerque Boulogne-sur-Mer Boulogne-sur-MerBoulogne-sur-Mer Lille LilleLille Cambrai CambraiCambrai © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: Europe/Paris Tidszone: Europe/Paris

Temperatur

Temperatur Europa

Nedbør

Nedbør Europa

Vejret i Boulogne-sur-Mer, 18.11.2017

Lørdag er det om dagen tildels lidt skyet, dels solrigt. Om aftenen bliver det meget overskyet, regnfuldt vejr. Om natten får vi overskyet vejr med opklaring indimellem. Morgenens temperaturer ligger på ca. 6 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 9 grader. Om natten 6°C. Der blæser en moderat vind med kraftige vindstød fra vest og skifter om aftenen til fra nordvest.

Vejret i Cambrai, 18.11.2017

Lørdag er det for det meste noget overskyet. Om aftenen venter der os diset, men for det meste tørt vejr. Sent om aftenen bliver det overskyet vejr med let regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. 2 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 9 grader. Om natten 4°C. Vind fra vest blæser om middagen tiltagende til moderat.

Vejret i Dunkerque, 18.11.2017

Lørdag bliver det noget overskyet i et stykke tid. Om eftermiddagen bliver der tale om diset, men for det meste tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 7 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 10 grader. Om natten 7°C. Vinden blæser moderat til frisk, med kulingagtige vindstød fra vest, om aftenen kommer vinden fra nordvest.

Vejret i Lille, 18.11.2017

Lørdag kan vi regne med solrigt eller lettere overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 3 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 9 grader. Om natten 4°C. Vind fra vest tiltager om middagen og blæser moderatt.