Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Nord-Pas-de-Calais

Vejr Holland Vejr Det Forenede Kongerige Storbritannien og Nordirland Vejr Belgien Vejr Pikardiet Vejr Champagne-Ardenne Vejr Haute-Normandie
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Dunkerque DunkerqueDunkerque Boulogne-sur-Mer Boulogne-sur-MerBoulogne-sur-Mer Lille LilleLille Cambrai CambraiCambrai © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: Europe/Paris Tidszone: Europe/Paris

Skyer

Skyer Europa

Sol

Sol Europa

Vejret i Boulogne-sur-Mer, 26.04.2018

Efter meget overskyet, men for det meste tørt vejr om morgenen får vi for resten af dagen dels tæt dels lettere overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 9 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 11 grader. Om natten 8°C. En moderat til frisk vind blæser med stormagtige vindstød fra vest.

Vejret i Cambrai, 26.04.2018

Efter morgenens overskyet vejr med let regn bliver det af og til overvejende gråt, men mest tørt vejr. Om eftermiddagen får vi lyst eller solrigt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 11 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 15 grader. Om natten 7°C. svag til moderat vind, med kulingagtige vindstød fra vest.

Vejret i Dunkerque, 26.04.2018

Onsdag formiddag er der stadig tale om mest overskyet, men mest tørt. Fra midt på dagen bliver vejret skyet, men næsten overalt tørt vejr. Om natten får vi overskyet vejr med opklaring indimellem. Morgenens temperaturer ligger på ca. 11 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 13 grader. Om natten 9°C. moderat til frisk vind, med kulingagtige vindstød fra vest.

Vejret i Lille, 26.04.2018

Efter overskyet vejr med let regn om morgenen kommer der solrigt eller lettere overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 11 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 15 grader. Om natten 8°C. om eftermiddagen blæser en frisk vind fra vest med gennemsnitlig frisk og med kulingagtige vindstød.