Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Pays de la Loire

Vejr Poitou-Charentes Vejr Poitou-Charentes Vejr Poitou-Charentes Vejr Centre Vejr Poitou-Charentes Vejr Haute-Normandie Vejr Basse-Normandie Vejr Bretagne Vejr Limousin
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Marcé MarcéMarcé Saint-Nazaire Saint-NazaireSaint-Nazaire Nantes NantesNantes Angers AngersAngers Le Mans Le MansLe Mans L'Île-d'Yeu-St-Sauveur L'Île-d'Yeu-St-SauveurL'Île-d'Yeu-St-Sauveur © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: Europe/Paris Tidszone: Europe/Paris

Lufttryk

Lufttryk Europa

Temperatur

Temperatur Europa

Nedbør

Nedbør Europa

Vejret i Angers, 26.04.2018

Onsdag formiddag er der stadig tale om overskyet, men for det meste tørt. Fra midt på dagen bliver vejret overskyet vejr med solskinsophold. Om natten får vi kun lidt overskyet eller stjerneklart vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 10 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 16 grader. Om natten 7°C. Svag vind fra vest.

Vejret i Angers-Marcé, 26.04.2018

Onsdag er det om dagen overskyet, men for det meste tørt. Om aftenen bliver det skyet, men næsten overalt tørt vejr. Sent om aftenen får vi overskyet vejr med opklaring indimellem. Morgenens temperaturer ligger på ca. 9 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 16 grader. Om natten 6°C. Der blæser en svag vind fra vest.

Vejret i L'Île-d'Yeu-St-Sauveur, 26.04.2018

Efter morgenens overskyet vejr med stedvis regn bliver det af og til overvejende gråt, men mest tørt vejr. Om aftenen får vi lettere skyet men overvejende stjerneklart vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 12 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 15 grader. Om natten 10°C. En svag til moderat vind blæser med kraftige vindstød fra vest.

Vejret i Le Mans, 26.04.2018

Onsdag bliver der mest overskyet, men mest tørt. Torsdag nat bliver der tale om kun lidt overskyet eller stjerneklart vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 10 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 16 grader. Om natten 6°C. Svagt blæsende vind fra vest.

Vejret i Nantes, 26.04.2018

Om formiddagen er der først tale om temmelig gråt, men mest tørt. Over middag bliver der tale om solrigt eller lettere overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 10 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 16 grader. Om natten 7°C. Vind fra vest blæser først moderatt, med kraftige vindstød, om natten svag.

Vejret i Saint-Nazaire, 26.04.2018

Efter morgenens overskyet vejr med stedvis regn bliver det af og til overvejende gråt, men mest tørt vejr. Om eftermiddagen får vi overskyet vejr med solskinsophold. Morgenens temperaturer ligger på ca. 12 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 16 grader. Om natten 8°C. Den i starten moderate vind med kulingagtig vindstød fra vest blæser om natten svag.