Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Pays de la Loire

Vejr Poitou-Charentes Vejr Poitou-Charentes Vejr Poitou-Charentes Vejr Centre Vejr Poitou-Charentes Vejr Haute-Normandie Vejr Basse-Normandie Vejr Bretagne Vejr Limousin
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Marcé MarcéMarcé Saint-Nazaire Saint-NazaireSaint-Nazaire Nantes NantesNantes Angers AngersAngers Le Mans Le MansLe Mans L'Île-d'Yeu-St-Sauveur L'Île-d'Yeu-St-SauveurL'Île-d'Yeu-St-Sauveur © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: Europe/Paris Tidszone: Europe/Paris

Flyvevejret

Flyvevejret Europa

Skyer

Skyer Europa

Lufttryk

Lufttryk Europa

Vejret i Angers, 19.07.2018

Torsdag er der perioder med skyfrit. Om eftermiddagen får vi skiftevist lyst og overskyet vejr. Om natten er der tale om skiftende vejr med enkelte regnbyger. Morgenens temperaturer ligger på ca. 16 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 29 grader. Om natten 16°C. Der blæser en svag vind fra nordvest.

Vejret i Angers-Marcé, 19.07.2018

Torsdag bliver overskyet, indimellem solrigt. Morgenens temperaturer ligger på ca. 15 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 30 grader. Om natten 15°C. Svagt blæsende vind fra vest.

Vejret i L'Île-d'Yeu-St-Sauveur, 19.07.2018

Torsdag formiddag er det stadig overvejende klart. Fra midt på dagen bliver vejret overskyet, men tørt de fleste steder. Om natten får vi skiftevist overskyet vejr med enkelte regnbyger. Morgenens temperaturer ligger på ca. 17 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 24 grader. Om natten 16°C. Svag vind fra nordvest.

Vejret i Le Mans, 19.07.2018

Torsdag bliver det skyfrit i et stykke tid. Om eftermiddagen bliver der tale om skiftevist lyst og overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 17 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 31 grader. Om natten 17°C. Svag vind fra vest.

Vejret i Nantes, 19.07.2018

Torsdag er der perioder med skyfrit. Om eftermiddagen får vi skiftevist overskyet vejr med enkelte regnbyger. Sent om aftenen er der tale om lettere skyet men overvejende stjerneklart vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 16 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 26 grader. Om natten 15°C. Svag vind fra nord.

Vejret i Saint-Nazaire, 19.07.2018

Torsdag er der perioder med skyfrit. Om eftermiddagen begynder ustadigt vejr med enkelte regnbyger. Om aftenen får vi overskyet vejr med opklaring indimellem. Morgenens temperaturer ligger på ca. 16 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 25 grader. Om natten 15°C. Svag vind fra nordvest.