Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Pikardiet

Vejr Champagne-Ardenne Vejr Île-de-France Vejr Centre Vejr Nord-Pas-de-Calais Vejr Haute-Normandie Vejr Belgien Vejr Bourgogne
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Abbeville AbbevilleAbbeville Beauvais BeauvaisBeauvais Creil CreilCreil © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: Europe/Paris Tidszone: Europe/Paris

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Europa

Temperatur

Temperatur Europa

Flyvevejret

Flyvevejret Europa

Vejret i Abbeville, 18.11.2017

Lørdag er der perioder med mest solrigt, af og til med let skydække. Om eftermiddagen får vi overvejende gråt, men mest tørt vejr. Om aftenen er der tale om overskyet vejr med let regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. 3 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 9 grader. Om natten 5°C. Om middagen kommer der moderat vind vestlig.

Vejret i Beauvais, 18.11.2017

Lørdag er det om dagen noget overskyet. Om aftenen bliver det diset, men for det meste tørt vejr. Sent om aftenen får vi meget overskyet, regnfuldt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 1 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 9 grader. Om natten 5°C. Der blæser en svag vind fra vest.

Vejret i Creil, 18.11.2017

Om morgenen bliver det mest solrigt, af og til med let skydække. Allerede om formiddagen hersker der skyet, men næsten overalt tørt vejr. Sent om aftenen får vi overskyet vejr med let regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. 1 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 9 grader. Om natten 5°C. Svagt blæsende vind fra sydvest.