Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Poitou-Charentes

Vejr Aquitaine Vejr Midi-Pyrénées Vejr Centre Vejr Aquitaine Vejr Limousin Vejr Pays de la Loire
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Île d'Oléron-Pointe de Chassiron Île d'Oléron-Pointe de ChassironÎle d'Oléron-Pointe de Chassiron La Rochelle La RochelleLa Rochelle Niort NiortNiort Poitiers PoitiersPoitiers Cognac CognacCognac © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: Europe/Paris Tidszone: Europe/Paris

Temperatur

Temperatur Europa

Lufttryk

Lufttryk Europa

Flyvevejret

Flyvevejret Europa

Vejret i Cognac, 19.06.2018

Tirsdag kan vi regne med lyst eller solrigt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 14 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 28 grader. Om natten 16°C. Svagt blæsende vind fra nordøst.

Vejret i Île d'Oléron-Pointe de Chassiron, 19.06.2018

Tirsdag bliver det noget overskyet i et stykke tid. Om eftermiddagen bliver der tale om mest solskinsvejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 17 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 22 grader. Om natten 18°C. Svagt blæsende vind fra nord.

Vejret i La Rochelle, 19.06.2018

Tirsdag er det for det meste klart eller solrigt. Om aftenen venter der os skyet, men næsten overalt tørt vejr. Sent om aftenen bliver det lettere overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 16 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 25 grader. Om natten 17°C. Svagt blæsende vind fra nordøst.

Vejret i Niort, 19.06.2018

Tirsdag kan vi regne med for det meste solrigt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 14 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 26 grader. Om natten 16°C. Svag vind fra nordøst.

Vejret i Poitiers, 19.06.2018

Tirsdag er det gennemgående kun let skyet, men for det meste solrigt. Om natten bliver der tale om skiftevist meget overskyet, men mest tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 13 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 26 grader. Om natten 14°C. Svag vind fra nordøst.