Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Poitou-Charentes

Vejr Aquitaine Vejr Midi-Pyrénées Vejr Centre Vejr Aquitaine Vejr Limousin Vejr Pays de la Loire
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Île d'Oléron-Pointe de Chassiron Île d'Oléron-Pointe de ChassironÎle d'Oléron-Pointe de Chassiron La Rochelle La RochelleLa Rochelle Niort NiortNiort Poitiers PoitiersPoitiers Cognac CognacCognac © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: Europe/Paris Tidszone: Europe/Paris

Flyvevejret

Flyvevejret Europa

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Europa

Strømning

Strømning Europa

Vejret i Cognac, 23.11.2017

Torsdag formiddag er der stadig for det meste solrigt. Fra midt på dagen bliver vejret overskyet vejr med solskinsophold. Sent om aftenen får vi næsten skyfrit vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 10 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 18 grader. Om natten 11°C. Den i starten moderate vind med kraftig vindstød fra syd blæser om aftenen svag.

Vejret i Île d'Oléron-Pointe de Chassiron, 23.11.2017

Torsdag formiddag er der stadig tale om overskyet, men tørt de fleste steder. Fra midt på dagen bliver vejret skyet, men næsten overalt tørt vejr. Om natten får vi længere perioder med overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 14 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 16 grader. Om natten 14°C. Den i starten kraftige vind med stormagtig vindstød fra syd blæser om aftenen svag.

Vejret i La Rochelle, 23.11.2017

Torsdag er det for det meste for det meste solrigt. Om aftenen venter der os skyet, men næsten overalt tørt vejr. Om natten bliver det ustadigt overskyet vejr med enkelte regnbyger. Morgenens temperaturer ligger på ca. 13 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 17 grader. Om natten 13°C. En vind fra sydvest, svag til moderat, med stormagtige vindstød.

Vejret i Niort, 23.11.2017

Torsdag er der dømt overskyet med let regn. Om eftermiddagen skifter vejret til skiftevist lyst og skyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 10 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 17 grader. Om natten 12°C. Vinden blæser svag til moderat, med kulingagtige vindstød fra sydvest, om morgenen fra syd.

Vejret i Poitiers, 23.11.2017

Torsdag formiddag er der stadig tale om mest solrigt, af og til med let skydække. Fra midt på dagen bliver vejret overskyet vejr med let regn. Om eftermiddagen får vi let skiftende vejr med enkelte regnbyger. Morgenens temperaturer ligger på ca. 11 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 16 grader. Om natten 11°C. Der blæser en svag til moderat vind sydlig.