Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Poitou-Charentes

Vejr Aquitaine Vejr Midi-Pyrénées Vejr Centre Vejr Aquitaine Vejr Limousin Vejr Pays de la Loire
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Île d'Oléron-Pointe de Chassiron Île d'Oléron-Pointe de ChassironÎle d'Oléron-Pointe de Chassiron La Rochelle La RochelleLa Rochelle Niort NiortNiort Poitiers PoitiersPoitiers Cognac CognacCognac © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: Europe/Paris Tidszone: Europe/Paris

Nedbør

Nedbør Europa

Skyer

Skyer Europa

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Europa

Vejret i Cognac, 22.02.2018

Torsdag kan vi regne med overvejende solrigt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. -1 grader. I løbet af dagen kommer vi op på maks. 7 grader. Om natten -3°C. En svag til moderat vind blæser med kraftige vindstød fra nord.

Vejret i Île d'Oléron-Pointe de Chassiron, 22.02.2018

Torsdag er himlen praktisk talt skyfri hele dagen. Morgenens temperaturer ligger på ca. 3 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 6 grader. Om natten 1°C. En vind fra nordøst, moderat til frisk, med kulingagtige vindstød.

Vejret i La Rochelle, 22.02.2018

Torsdag er der dømt solrigt. Om aftenen skifter vejret til lettere overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger omkring frysepunktet og når om eftermiddagen op til omkring 7 grader. Om natten -1°C. Vinden blæser fra nordøst, svag til moderat.

Vejret i Niort, 22.02.2018

Torsdag kan vi regne med for det meste solrigt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. -2 grader. I løbet af dagen kommer vi op på maks. 6 grader. Om natten -3°C. svag til moderat vind, med kraftige vindstød fra nordøst.

Vejret i Poitiers, 22.02.2018

Torsdag kan vi regne med for det meste solrigt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. -3 grader. I løbet af dagen kommer vi op på maks. 5 grader. Om natten -4°C. Vinden blæser fra nord, svag til moderat.