Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Rhône-Alpes

Vejr Provence-Alpes-Côte d'Azur Vejr Bourgogne Vejr Languedoc-Roussillon Vejr Schweiz Vejr Provence-Alpes-Côte d'Azur Vejr Franche-Comté Vejr Auvergne Vejr Italien
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Ambérieu AmbérieuAmbérieu Annecy AnnecyAnnecy Bourg-Saint-Maurice Bourg-Saint-MauriceBourg-Saint-Maurice Bouthéon BouthéonBouthéon Chambéry ChambéryChambéry Chamonix ChamonixChamonix Grenoble GrenobleGrenoble Lyon LyonLyon Mâcon MâconMâcon Montélimar MontélimarMontélimar Saint-Geoirs Saint-GeoirsSaint-Geoirs Sciez SciezSciez Aubenas AubenasAubenas © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: Europe/Paris Tidszone: Europe/Paris

Lufttryk

Lufttryk Europa

Flyvevejret

Flyvevejret Europa

Temperatur

Temperatur Europa

Vejret i Ambérieu-en-Bugey, 21.02.2018

Efter formiddagens lyst eller solrigt vejr bliver det skiftevist lyst og overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. -3 grader. I løbet af dagen kommer vi op på maks. 6 grader. Om natten -3°C. svag til moderat vind, med kraftige vindstød fra nord.

Vejret i Annecy-Meythet, 21.02.2018

Om morgenen bliver det skiftende skydække,men mest tørt. Men allerede om formiddagen er der optræk til delvist solrigt vejr. Om middagen får vi skiftevist overskyet, men mest tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. -2 grader. I løbet af dagen kommer vi op på maks. 4 grader. Om natten -3°C. Den i starten moderate vind med stormagtig vindstød fra nord blæser om natten svag.

Vejret i Aubenas, 21.02.2018

Onsdag formiddag er der stadig tale om for det meste solrigt. Fra midt på dagen bliver vejret skiftevist lyst og overskyet vejr. Om natten får vi for det meste stjerneklart vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 2 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 7 grader. Om natten 0°C. En vind fra nord, svag til moderat, med kulingagtige vindstød.

Vejret i Bourg-Saint-Maurice, 21.02.2018

Tidligt på morgenen er det stadigt mere eller mindre overskyet. Allerede om formiddagen er der tale om mest solskinsvejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. -7 grader. I løbet af dagen kommer vi op på maks. 6 grader. Om natten -6°C. Svag vind fra nordvest.

Vejret i Chambéry, 21.02.2018

Om morgenen bliver det kun let skyet, men for det meste solrigt. Allerede om formiddagen hersker der skiftevist overskyet, men mest tørt vejr. Sent om aftenen får vi overvejende gråt, men mest tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger omkring frysepunktet og når om eftermiddagen op til omkring 6 grader. Om natten -1°C. Der blæser en svag vind fra nord.

Vejret i Chamonix-Mont-Blanc, 21.02.2018


Vejret i Grenoble-Le Versoud, 21.02.2018

Onsdag bliver det mere eller mindre overskyet hele dagen. Om natten skifter det til delvist overskyet men overvejende stjerneklart vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. -2 grader. I løbet af dagen kommer vi op på maks. 6 grader. Om natten -1°C. Svag vind fra nordøst.

Vejret i , 21.02.2018

Onsdag formiddag er det stadig tildels lidt skyet, dels solrigt. Fra midt på dagen bliver vejret overskyet, men mest tørt. Om natten får vi overvejende gråt, men mest tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. -3 grader. I løbet af dagen kommer vi op på maks. 4 grader. Om natten -3°C. Svagt blæsende vind fra nord.

Vejret i Lyon-Bron, 21.02.2018

Onsdag får vi dels tæt dels lettere overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. -1 grader. I løbet af dagen kommer vi op på maks. 6 grader. Om natten -1°C. svag til moderat vind, med kraftige vindstød fra nord.

Vejret i Mâcon, 21.02.2018

Om formiddagen er det endnu for det meste solrigt. I løbet af eftermiddagen bliver det dels tæt dels lettere overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. -1 grader. I løbet af dagen kommer vi op på maks. 6 grader. Om natten -1°C. En svag til moderat vind blæser med kulingagtige vindstød fra nord.

Vejret i Montélimar, 21.02.2018

Onsdag kan vi regne med lyst eller solrigt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 1 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 7 grader. Om natten 1°C. En moderat til frisk vind blæser med kulingagtige vindstød fra nord.

Vejret i Saint-Étienne, 21.02.2018

Onsdag er det om dagen overskyet, men tørt de fleste steder. Om aftenen bliver det overskyet vejr med opklaring indimellem. Sent om aftenen får vi tæt overskyet, men overvejende tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. -3 grader. I løbet af dagen kommer vi op på maks. 3 grader. Om natten -4°C. Den i starten moderate vind med kraftig vindstød fra nord blæser sent om aftenen svag.

Vejret i Sciez, 21.02.2018

Onsdag bliver mere eller mindre overskyet. Morgenens temperaturer ligger på ca. 1 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 4 grader. Om natten -1°C. En svag vind med stormagtige vindstød fra nord.