Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Abruzzen

Vejr Marken Vejr Umbrien Vejr Latium Vejr Molise
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Aquila AquilaAquila Avezzano AvezzanoAvezzano Chieti ChietiChieti Pescara PescaraPescara © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: Europe/Rome Tidszone: Europe/Rome

Sol

Sol Europa

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Europa

Lufttryk

Lufttryk Europa

Vejret i Fucino, 27.01.2020

Mandag formiddag er der stadig tale om for det meste solrigt. Fra midt på dagen bliver vejret mere eller mindre tæt overskyet vejr. Om natten får vi gennemgående overskyet, men for det meste tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger omkring frysepunktet og når om eftermiddagen op til omkring 13 grader. Om natten 3°C. Svag vind fra syd.

Vejret i L'Aquila, 27.01.2020

Mandag er der perioder med mest solrigt, af og til med let skydække. Om eftermiddagen begynder skiftevist overskyet, men mest tørt vejr. Om natten får vi overskyet, men overvejende tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 1 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 11 grader. Om natten 5°C. Der blæser en svag vind fra vest.

Vejret i Pescara, 27.01.2020

Mandag kan vi regne med for det meste solrigt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 5 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 14 grader. Om natten 8°C. Svagt blæsende vind fra sydvest.

Vejret i S.Giovanni Teatino, 27.01.2020

Efter overskyet, men næsten overalt tørt vejr om morgenen skal vi regne med mest solskinsvejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 7 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 13 grader. Om natten 9°C. Svagt blæsende vind fra sydvest.