Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Aostatal

Vejr Piemont Vejr Schweiz Vejr Frankrig
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Aosta AostaAosta Courmayeur CourmayeurCourmayeur Morgex MorgexMorgex Grand St. Bernhard Grand St. BernhardGrand St. Bernhard Pian Rosa Pian RosaPian Rosa © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: Europe/Rome Tidszone: Europe/Rome

Temperatur

Temperatur Europa

Nedbør

Nedbør Europa

Vejret i Aosta, 21.09.2020

Lørdag formiddag er det stadig mest skyfrit. Fra midt på dagen bliver vejret mere eller mindre overskyet. Om natten får vi kun lettere skyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 3 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 19 grader. Om natten 4°C. Der blæser en svag vind sydvestlig.

Vejret i Bourg-Saint-Maurice, 21.09.2020

Om morgenen bliver det skiftende vejr med enkelte regnbyger. Allerede om formiddagen skifter det til mest solrigt, af og til med let skydække. Om eftermiddagen kommer med let skiftende vejr med enkelte regnbyger. Morgenens temperaturer ligger på ca. 11 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 21 grader. Om natten 11°C. Svag vind fra nordvest.

Vejret i Grand St. Bernhard, 21.09.2020

Mandag er der perioder med ustadigt med mere eller mindre tæt skydække. Eftermiddagen bliver skiftende vejr med enkelte regnbyger. Om natten får vi lettere overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 4 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 8 grader. Om natten 4°C. Svag vind fra vest.

Vejret i La Fouly, 21.09.2020

Mandag er det om dagen mest solrigt, af og til med let skydække. Om aftenen bliver det skiftende overskyet vejr med enkelte regnbyger. Sent om aftenen får vi skiftevist overskyet og klart vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 7 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 15 grader. Om natten 7°C. Svag vind fra syd.

Vejret i Pian Rosa, 21.09.2020

Mandag er der perioder med overskyet, indimellem solrigt. Om eftermiddagen får vi skiftende overskyet vejr med enkelte snebyger. Om natten er der tale om overskyet vejr med let sne. Morgenens temperaturer ligger på ca. -1 grader. I løbet af dagen kommer vi op på maks. 3 grader. Om natten -2°C. Der blæser en svag vind fra øst.