Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Aostatal

Vejr Piemont Vejr Schweiz Vejr Frankrig
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Aosta AostaAosta Courmayeur CourmayeurCourmayeur Morgex MorgexMorgex Grand St. Bernhard Grand St. BernhardGrand St. Bernhard Pian Rosa Pian RosaPian Rosa © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: Europe/Rome Tidszone: Europe/Rome

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Europa

Sol

Sol Europa

Vejret i Aosta, 23.02.2020

Lørdag formiddag er det stadig mest skyfrit. Fra midt på dagen bliver vejret mere eller mindre overskyet. Om natten får vi kun lettere skyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 3 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 19 grader. Om natten 4°C. Der blæser en svag vind sydvestlig.

Vejret i Bourg-Saint-Maurice, 23.02.2020

Søndag formiddag er der stadig tale om solrigt. Fra midt på dagen bliver vejret ustadigt mere eller mindre tæt overskyet vejr. Om eftermiddagen får vi for det meste solrigt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. -2 grader. I løbet af dagen kommer vi op på maks. 14 grader. Om natten -1°C. Svagt blæsende vind fra nordvest.

Vejret i Grand St. Bernhard, 23.02.2020

Om morgenen bliver det for det meste solrigt. Men allerede om formiddagen er der optræk til skiftevist overskyet, men mest tørt vejr. Om natten får vi skiftevist overskyet, men mest tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 1 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 3 grader. Om natten -1°C. om natten blæser en frisk vind fra øst med gennemsnitlig frisk og med kulingagtige vindstød.

Vejret i La Fouly, 23.02.2020

Søndag formiddag er der stadig tale om mest skyfrit. Fra midt på dagen bliver vejret dels tæt, dels let overskyet vejr. Om eftermiddagen får vi overvejende lyst vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. -3 grader. I løbet af dagen kommer vi op på maks. 8 grader. Om natten -2°C. Svag vind fra nord.

Vejret i Pian Rosa, 23.02.2020

Søndag er det for det meste kun let skyet, men for det meste solrigt. Om aftenen venter der os skiftevist meget overskyet, men mest tørt vejr. Sent om aftenen bliver det kun forbigående overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. -5 grader. I løbet af dagen kommer vi op må maks. -3 grader. Om natten -6°C. Vind fra nordøst tiltager om natten med vindstød op til vindstyrke 11.