Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Emilia-Romagna

Vejr Venetien Vejr Venetien Vejr Toskana Vejr Venetien Vejr Venetien Vejr Venetien Vejr San Marino Vejr Venetien Vejr Toskana Vejr Umbrien Vejr Lombardei Vejr Piemont Vejr Ligurien Vejr Marken
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Bologna BolognaBologna Ferrara FerraraFerrara Modena ModenaModena Parma ParmaParma Piacenza PiacenzaPiacenza Ravenna RavennaRavenna Rimini RiminiRimini Monte Cimone Monte CimoneMonte Cimone © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: Europe/Rome Tidszone: Europe/Rome

Skyer

Skyer Europa

Nedbør

Nedbør Europa

Vejret i Bologna/Borgo Panigale, 27.01.2020

Mandag får vi overskyet vejr med solskinsophold. Morgenens temperaturer ligger på ca. 3 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 10 grader. Om natten 6°C. Svag vind fra syd.

Vejret i Cervia, 27.01.2020

Efter morgenens meget overskyet, men for det meste tørt vejr bliver vejret mest solrigt, af og til med let skydække. Sent om aftenen kommer med skiftevist overskyet, men mest tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 4 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 10 grader. Om natten 7°C. Der blæser en svag vind fra vest.

Vejret i Ferrara, 27.01.2020

Mandag er der perioder med gennemgående overskyet, men for det meste tørt. Om eftermiddagen får vi mere eller mindre tæt overskyet vejr. Om natten er der tale om gennemgående overskyet, men for det meste tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 3 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 10 grader. Om natten 6°C. Svag vind fra vest.

Vejret i Modena, 27.01.2020

Mandag kan vi regne med delvist solrigt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 4 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 10 grader. Om natten 5°C. Svagt blæsende vind fra nordøst.

Vejret i Monte Cimone, 27.01.2020

Mandag formiddag er det stadig gennemgående overskyet, men for det meste tørt. Fra midt på dagen bliver vejret udpræget tåge med rimfrost. Om aftenen får vi gennemgående overskyet, men for det meste tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. -3 grader. I løbet af dagen kommer vi op må maks. -2 grader. Om natten -3°C. Vind fra vest tiltager om natten med vindstød op til vindstyrke 12.

Vejret i Parma, 27.01.2020

Mandag er der perioder med mest solrigt, af og til med let skydække. Om eftermiddagen begynder tæt overskyet, men overvejende tørt vejr. Om natten får vi overskyet, men overvejende tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 2 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 9 grader. Om natten 5°C. Svag vind fra vest.

Vejret i Piacenza, 27.01.2020

Mandag formiddag er det stadig overskyet, indimellem solrigt. Fra midt på dagen bliver vejret tæt skydække, men mest tørt. Sent om aftenen får vi gennemgående overskyet, men for det meste tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 1 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 8 grader. Om natten 4°C. Der blæser en svag vind fra sydvest.

Vejret i Rimini, 27.01.2020

Om formiddagen er der først tale om temmelig gråt, men mest tørt. Over middag bliver der tale om overskyet vejr med solskinsophold. Morgenens temperaturer ligger på ca. 5 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 11 grader. Om natten 9°C. Svag vind fra vest.