Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Friaul-Julisch Venetien

Vejr Kroatien Vejr Kroatien Vejr Venetien Vejr Slovenien Vejr Østrig Vejr Trentino-Südtirol
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Forni Avoltri Forni AvoltriForni Avoltri Gorizia GoriziaGorizia Lignano LignanoLignano Pordenone PordenonePordenone Tarvisio TarvisioTarvisio Trieste TriesteTrieste Udine-Rivolto Udine-RivoltoUdine-Rivolto © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: Europe/Rome Tidszone: Europe/Rome

Skyer

Skyer Europa

Temperatur

Temperatur Europa

Lufttryk

Lufttryk Europa

Vejret i Aviano/USAF, 26.01.2020

Søndag formiddag er der stadig noget overskyet. Fra midt på dagen bliver vejret gennemgående overskyet, men for det meste tørt vejr. Sent om aftenen får vi skyet, men næsten overalt tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 4 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 10 grader. Om natten 3°C. Svag vind fra nordøst.

Vejret i Concordia Sagittaria, 26.01.2020

Søndag er der perioder med meget overskyet, men mest tørt. Om eftermiddagen bliver det overskyet vejr med solskinsophold. Om natten får vi gennemgående overskyet, men for det meste tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 5 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 10 grader. Om natten 4°C. Svagt blæsende vind fra nord.

Vejret i Tarvisio, 26.01.2020

Efter morgenens overskyet, men mest tørt vejr bliver det af og til for det meste solskin, men med små skyer indimellem. Sent om aftenen får vi skyet, men næsten overalt tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. -1 grader. I løbet af dagen kommer vi op på maks. 5 grader. Om natten -3°C. Svag vind fra øst.

Vejret i Trieste, 26.01.2020

Søndag formiddag er det stadig meget overskyet, men mest tørt. Fra midt på dagen bliver vejret kun let skyet, men for det meste solrigt. Om aftenen får vi skyet, men næsten overalt tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 7 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 11 grader. Om natten 7°C. Der blæser en svag vind fra øst.

Vejret i Trieste-Ronchi dei Legionari, 26.01.2020

Søndag bliver overskyet, indimellem solrigt. Morgenens temperaturer ligger på ca. 5 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 11 grader. Om natten 4°C. Der blæser en svag vind fra nordøst.

Vejret i Udine-Rivolto, 26.01.2020

Søndag venter der dels tæt dels lettere overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 5 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 11 grader. Om natten 3°C. Svag vind fra nord.