Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Friaul-Julisch Venetien

Vejr Kroatien Vejr Kroatien Vejr Venetien Vejr Slovenien Vejr Østrig Vejr Trentino-Südtirol
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Forni Avoltri Forni AvoltriForni Avoltri Gorizia GoriziaGorizia Lignano LignanoLignano Pordenone PordenonePordenone Tarvisio TarvisioTarvisio Trieste TriesteTrieste Udine-Rivolto Udine-RivoltoUdine-Rivolto © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: Europe/Rome Tidszone: Europe/Rome

Temperatur

Temperatur Europa

Nedbør

Nedbør Europa

Flyvevejret

Flyvevejret Europa

Vejret i Aviano/USAF, 16.12.2019

Mandag bliver meget overskyet, men mest tørt. Morgenens temperaturer ligger på ca. 5 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 11 grader. Om natten 8°C. Der blæser en svag vind fra nordøst.

Vejret i Concordia Sagittaria, 16.12.2019

Mandag er der dømt skiftevist klart og overskyet. Om aftenen skifter vejret til udpræget tætte skyer, men overvejende tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 5 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 12 grader. Om natten 9°C. Svag vind fra nord.

Vejret i Tarvisio, 16.12.2019

Mandag får vi overvejende gråt, men mest tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 2 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 7 grader. Om natten 3°C. Svag vind fra vest.

Vejret i Trieste, 16.12.2019

Om morgenen bliver det skiftevist klart og overskyet. Men allerede om formiddagen er der optræk til meget overskyet, men for det meste tørt vejr. Om middagen får vi længere perioder med overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 11 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 15 grader. Om natten 13°C. Der blæser en svag vind fra øst.

Vejret i Trieste-Ronchi dei Legionari, 16.12.2019

Mandag får vi overvejende stærkt overskyet, men mest tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 6 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 14 grader. Om natten 9°C. Svagt blæsende vind fra nord.

Vejret i Udine-Rivolto, 16.12.2019

Om morgenen bliver det overskyet, men tørt de fleste steder. Allerede om formiddagen skifter det til delvist solrigt. Om eftermiddagen kommer med udpræget tætte skyer, men overvejende tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 5 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 13 grader. Om natten 9°C. Svag vind fra nordøst.