Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Latium

Vejr Marken Vejr Kampanien Vejr Molise Vejr Kampanien Vejr Molise Vejr Marken Vejr Umbrien Vejr Toskana Vejr Abruzzen
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Civitavecchia CivitavecchiaCivitavecchia Frosinone FrosinoneFrosinone Guidonia GuidoniaGuidonia Latina LatinaLatina Orte OrteOrte Ostia OstiaOstia Ponza PonzaPonza Rom RomRom San Felice Circeo San Felice CirceoSan Felice Circeo Viterbo ViterboViterbo Monte Terminillo Monte TerminilloMonte Terminillo © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: Europe/Rome Tidszone: Europe/Rome

Sol

Sol Europa

Lufttryk

Lufttryk Europa

Skyer

Skyer Europa

Vejret i C.Circeo, 16.12.2019

Søndag bliver det for det meste solrigt i et stykke tid. Sent om aftenen bliver der tale om skiftevist meget overskyet, men mest tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 10 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 18 grader. Om natten 14°C. Der blæser en svag vind fra øst.

Vejret i Civitavecchia, 16.12.2019

Søndag kan vi regne med lyst eller solrigt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 12 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 17 grader. Om natten 14°C. Svag vind fra sydøst.

Vejret i Frosinone, 16.12.2019

Om morgenen bliver det for det meste solrigt. Allerede om formiddagen skifter det til overskyet, indimellem solrigt. Sent om aftenen kommer med dels tæt, dels let overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 3 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 16 grader. Om natten 7°C. Der blæser en svag vind fra sydøst.

Vejret i Guidonia, 16.12.2019

Søndag formiddag er det stadig gennemgående solrigt. Fra midt på dagen bliver vejret ustadigt med mere eller mindre tæt skydække. Sent om aftenen får vi skiftevist meget overskyet, men mest tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 6 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 18 grader. Om natten 11°C. Svag vind fra sydøst.

Vejret i Latina, 16.12.2019

Søndag bliver det for det meste solrigt i et stykke tid. Sent om aftenen bliver der tale om dels tæt dels lettere overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 5 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 18 grader. Om natten 13°C. Svagt blæsende vind fra sydøst.

Vejret i Monte Terminillo, 16.12.2019

Efter lyst eller solrigt vejr om morgenen kommer der dels tæt dels lettere overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 1 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 5 grader. Om natten 2°C. Vinden blæser moderat til frisk, med stormagtige vindstød fra nordvest, om natten fra vest.

Vejret i Marina di Campo, 16.12.2019

Om morgenen bliver det gennemgående solrigt. Allerede om formiddagen skifter det til overvejende temmelig overskyet, men mest tørt. Om aftenen kommer med skiftevist (meget) overskyet, men mest tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 5 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 16 grader. Om natten 10°C. Der blæser en svag vind fra øst.

Vejret i Ponza, 16.12.2019

Efter morgenens kun lidt overskyet vejr bliver det af og til dels tæt dels lettere overskyet vejr. Om middagen får vi lyst eller solrigt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 13 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 16 grader. Om natten 14°C. Om aftenen kommer der moderat vind sydlig.

Vejret i , 16.12.2019

Søndag er der dømt ustadigt med mere eller mindre tæt skydække. Om eftermiddagen skifter vejret til lyst eller solrigt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 6 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 17 grader. Om natten 11°C. Svag vind fra syd.

Vejret i Roma Fiumicino, 16.12.2019

Om morgenen bliver det for det meste solrigt. Men allerede om formiddagen er der optræk til skiftevist lyst og skyet vejr. Om middagen får vi lyst eller solrigt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 6 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 18 grader. Om natten 13°C. Der blæser en svag vind fra sydøst.

Vejret i Viterbo, 16.12.2019

Efter morgenens for det meste solrigt vejr bliver det af og til skiftevist meget overskyet, men mest tørt vejr. Om aftenen får vi gennemgående meget overskyet, men overvejende tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 5 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 13 grader. Om natten 8°C. Der blæser en svag vind fra sydøst.