Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Latium

Vejr Marken Vejr Kampanien Vejr Molise Vejr Kampanien Vejr Molise Vejr Marken Vejr Umbrien Vejr Toskana Vejr Abruzzen
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Civitavecchia CivitavecchiaCivitavecchia Frosinone FrosinoneFrosinone Guidonia GuidoniaGuidonia Latina LatinaLatina Orte OrteOrte Ostia OstiaOstia Ponza PonzaPonza Rom RomRom San Felice Circeo San Felice CirceoSan Felice Circeo Viterbo ViterboViterbo Monte Terminillo Monte TerminilloMonte Terminillo © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: Europe/Rome Tidszone: Europe/Rome

Temperatur

Temperatur Europa

Lufttryk

Lufttryk Europa

Flyvevejret

Flyvevejret Europa

Vejret i C.Circeo, 28.01.2020

Tirsdag formiddag er der stadig overvejende klart. Fra midt på dagen bliver vejret overvejende stærkt overskyet, men mest tørt vejr. Om aftenen får vi kun lidt overskyet eller stjerneklart vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 11 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 15 grader. Om natten 10°C. Svag vind fra vest.

Vejret i Civitavecchia, 28.01.2020

Tirsdag kan vi regne med overvejende lyst vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 12 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 15 grader. Om natten 11°C. En vind fra sydvest, svag til moderat, med kulingagtige vindstød.

Vejret i Frosinone, 28.01.2020

Tirsdag er det gennemgående overskyet, men tørt de fleste steder. Om natten bliver der tale om periodevist lettere overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 7 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 13 grader. Om natten 6°C. Svag vind fra nordvest.

Vejret i Guidonia, 28.01.2020

Tirsdag er der dømt overskyet, men tørt de fleste steder. Sent om aftenen skifter vejret til kun lidt overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 10 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 15 grader. Om natten 8°C. Svag vind fra syd.

Vejret i Latina, 28.01.2020

Om morgenen bliver det overvejende klart. Men allerede om formiddagen er der optræk til ustadigt mere eller mindre tæt overskyet vejr. Sent om aftenen får vi kun lettere skyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 9 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 14 grader. Om natten 9°C. Svagt blæsende vind fra sydvest.

Vejret i Monte Terminillo, 28.01.2020

Efter morgenens overskyet, men mest tørt vejr bliver vejret udpræget tåget med risiko for glat rimfrost. Om middagen kommer med overskyet vejr med stedvis sne. Morgenens temperaturer ligger på ca. -1 grader. I løbet af dagen kommer vi op på maks. 1 grader. Om natten -1°C. Vind fra vest tiltager om natten med vindstød op til vindstyrke 11.

Vejret i Marina di Campo, 28.01.2020

Tirsdag formiddag er der stadig tale om skiftevist klart og overskyet. Fra midt på dagen bliver vejret mest solskinsvejr. Om aftenen får vi skiftevist overskyet og klart vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 9 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 14 grader. Om natten 7°C. Der blæser en svag vind fra øst.

Vejret i Ponza, 28.01.2020

Om morgenen bliver det mest solrigt, af og til med let skydække. Men allerede om formiddagen er der optræk til skiftevist meget overskyet, men mest tørt vejr. Om aftenen får vi kun lettere skyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 12 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 14 grader. Om natten 12°C. svag til moderat vind, med kulingagtige vindstød fra vest.

Vejret i , 28.01.2020

Tirsdag formiddag er der stadig tale om skiftevist klart og overskyet. Fra midt på dagen bliver vejret overskyet vejr med stedvis regn. Om aftenen får vi kun lidt overskyet eller stjerneklart vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 10 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 15 grader. Om natten 8°C. Der blæser en svag vind fra syd.

Vejret i Roma Fiumicino, 28.01.2020

Tirsdag bliver det noget overskyet i et stykke tid. Om aftenen bliver der tale om kun lettere skyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 11 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 15 grader. Om natten 11°C. En vind fra sydvest, svag til moderat, med kulingagtige vindstød.

Vejret i Viterbo, 28.01.2020

Tirsdag er der perioder med overskyet, men tørt de fleste steder. Om eftermiddagen bliver det mest solskinsvejr. Om natten får vi dels tæt dels lettere overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 6 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 11 grader. Om natten 4°C. Den i starten moderate vind med kulingagtig vindstød fra syd blæser om natten svag.