Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Ligurien

Vejr Emilia-Romagna Vejr Lombardei Vejr Toskana Vejr Piemont Vejr Frankrig
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Chiavari ChiavariChiavari Genova GenovaGenova Imperia ImperiaImperia La Spezia La SpeziaLa Spezia San Remo San RemoSan Remo Savona SavonaSavona Monte Settepani Monte SettepaniMonte Settepani Passo dei Giovi Passo dei GioviPasso dei Giovi © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: Europe/Rome Tidszone: Europe/Rome

Flyvevejret

Flyvevejret Europa

Temperatur

Temperatur Europa

Vejret i Albenga, 27.01.2020

Mandag bliver ustadigt og overskyet, men tørt de fleste steder. Morgenens temperaturer ligger på ca. 5 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 13 grader. Om natten 5°C. Svagt blæsende vind fra vest.

Vejret i Capo Mele, 27.01.2020

Mandag bliver det for det meste solrigt i et stykke tid. Om eftermiddagen bliver der tale om mere eller mindre tæt overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 9 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 12 grader. Om natten 8°C. Sent om aftenen forventes en frisk vind med stormagtige vindstød fra sydvest.

Vejret i Chiavari, 27.01.2020

Om morgenen bliver det gennemgående overskyet, men for det meste tørt. Allerede om formiddagen skifter det til mere eller mindre overskyet. Sent om aftenen kommer med skiftevist overskyet, men mest tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 8 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 13 grader. Om natten 12°C. Der blæser en svag vind fra sydvest.

Vejret i , 27.01.2020

Lørdag er himlen praktisk talt skyfri hele dagen. Morgenens temperaturer ligger på ca. 13 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 17 grader. Om natten 13°C. Svag vind fra sydvest.

Vejret i Genova/Sestri, 27.01.2020

Mandag er der mest solrigt, af og til med let skydække hele dagen. Sidst på aftenen er der tale om overskyet vejr med let regn. Om natten venter der os overskyet vejr med lejlighedsvist klare stjerner. Morgenens temperaturer ligger på ca. 10 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 13 grader. Om natten 11°C. En vind fra sydøst, svag til moderat, med stormagtige vindstød.

Vejret i Monte Settepani, 27.01.2020

Mandag er der perioder med mest solrigt, af og til med let skydække. Om eftermiddagen får vi skiftevist overskyet, men mest tørt vejr. Om natten er der tale om periodevist lettere overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger omkring frysepunktet og når om eftermiddagen op til omkring 3 grader. Om natten 0°C. Om natten forventes en moderat vind med stormagtige vindstød fra syd.

Vejret i Passo dei Giovi, 27.01.2020

Efter formiddagens overskyet, men mest tørt vejr får vi overskyet vejr med stedvis regn resten af dagen. Morgenens temperaturer ligger på ca. 3 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 8 grader. Om natten 6°C. svag til moderat vind, med stormagtige vindstød fra syd.

Vejret i Sarzana, 27.01.2020

Mandag formiddag er der stadig tale om temmelig gråt, men mest tørt. Fra midt på dagen bliver vejret for det meste solskin, men med små skyer indimellem. Om aftenen får vi skiftevist overskyet, men mest tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 7 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 12 grader. Om natten 9°C. Svagt blæsende vind fra syd.