Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Lombardei

Vejr Ligurien Vejr Ligurien Vejr Piemont Vejr Schweiz Vejr Emilia-Romagna Vejr Østrig Vejr Toskana Vejr Venetien Vejr Trentino-Südtirol
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Bergamo BergamoBergamo Bormio BormioBormio Brescia BresciaBrescia Como ComoComo Cremona CremonaCremona Gallarate GallarateGallarate Livigno LivignoLivigno Madesimo MadesimoMadesimo Menaggio MenaggioMenaggio Milano MilanoMilano Pavia PaviaPavia Sondrio SondrioSondrio © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: Europe/Rome Tidszone: Europe/Rome

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Europa

Lufttryk

Lufttryk Europa

Nedbør

Nedbør Europa

Vejret i Bergamo/Orio al Serio, 29.02.2020

Lørdag bliver det delvist solrigt i et stykke tid. Om aftenen bliver der tale om overskyet vejr med let regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. 5 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 10 grader. Om natten 6°C. Der blæser en svag vind fra nord.

Vejret i Brescia/Ghedi, 29.02.2020

Lørdag formiddag er der stadig tale om skiftende skydække,men mest tørt. Fra midt på dagen bliver vejret skiftevist overskyet, men mest tørt vejr. Om natten får vi overskyet vejr med stedvis regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. 2 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 11 grader. Om natten 6°C. Svag vind fra øst.

Vejret i Casale Monferrato, 29.02.2020

Lørdag er der perioder med overvejende klart. Om eftermiddagen får vi overskyet vejr med let regn. Sent om aftenen er der tale om overskyet, men mest tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 1 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 8 grader. Om natten 3°C. Svag vind fra nordvest.

Vejret i Chiavenna, 29.02.2020

Lørdag er der perioder med tæt skydække, men mest tørt. Om eftermiddagen begynder overskyet vejr med stedvis regn. Sent om aftenen får vi meget overskyet, regnfuldt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 3 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 8 grader. Om natten 4°C. Svagt blæsende vind fra sydøst.

Vejret i Lugano, 29.02.2020

Lørdag er der perioder med overskyet, indimellem solrigt. Om eftermiddagen bliver det overskyet vejr med stedvis regn. Om natten får vi meget overskyet, regnfuldt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 4 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 8 grader. Om natten 5°C. Der blæser en svag vind fra syd.

Vejret i , 29.02.2020

Lørdag er der perioder med delvist solrigt. Om eftermiddagen begynder meget overskyet, men mest tørt vejr. Sent om aftenen får vi overskyet vejr med let regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. 3 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 10 grader. Om natten 6°C. Svag vind fra nord.

Vejret i Milano-Malpensa, 29.02.2020

Lørdag er der perioder med for det meste solrigt. Om eftermiddagen begynder overskyet vejr med let regn. Om aftenen får vi gennemgående meget overskyet, men overvejende tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. -2 grader. I løbet af dagen kommer vi op på maks. 9 grader. Om natten 4°C. Svag vind fra nord.

Vejret i Parma, 29.02.2020

Lørdag er der perioder med delvist solrigt. Om eftermiddagen får vi gennemgående meget overskyet, men overvejende tørt vejr. Sent om aftenen er der tale om gennemgående meget overskyet, men overvejende tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 3 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 13 grader. Om natten 6°C. Der blæser en svag vind fra øst.

Vejret i San Bernardino, 29.02.2020

Lørdag bliver det mere eller mindre overskyet i et stykke tid. Om eftermiddagen bliver der tale om meget overskyet vejr med sne. Morgenens temperaturer ligger på ca. -6 grader. I løbet af dagen kommer vi op må maks. -1 grader. Om natten -4°C. Der blæser en svag vind fra sydøst.

Vejret i Stabio, 29.02.2020

Efter morgenens overvejende solrigt vejr bliver det allerede om formiddagen overskyet, men for det meste tørt. Om eftermiddagen får vi overskyet vejr med let regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. -1 grader. I løbet af dagen kommer vi op på maks. 8 grader. Om natten 3°C. Svag vind fra sydvest.

Vejret i Zuoz, 29.02.2020

Lørdag er der dømt tæt skydække, men mest tørt. Om eftermiddagen skifter vejret til overskyet vejr med stedvis sne. Morgenens temperaturer ligger på ca. -10 grader. I løbet af dagen kommer vi op på maks. 2 grader. Om natten -6°C. Svag vind fra sydvest.