Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Lombardei

Vejr Ligurien Vejr Ligurien Vejr Piemont Vejr Schweiz Vejr Emilia-Romagna Vejr Østrig Vejr Toskana Vejr Venetien Vejr Trentino-Südtirol
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Bergamo BergamoBergamo Bormio BormioBormio Brescia BresciaBrescia Como ComoComo Cremona CremonaCremona Gallarate GallarateGallarate Livigno LivignoLivigno Madesimo MadesimoMadesimo Menaggio MenaggioMenaggio Milano MilanoMilano Pavia PaviaPavia Sondrio SondrioSondrio © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: Europe/Rome Tidszone: Europe/Rome

Skyer

Skyer Europa

Temperatur

Temperatur Europa

Lufttryk

Lufttryk Europa

Vejret i Bergamo/Orio al Serio, 22.08.2019

Onsdag er der dømt overvejende klart. Sent om aftenen skifter vejret til ustadigt vejr med enkelte regnbyger. Morgenens temperaturer ligger på ca. 20 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 31 grader. Om natten 20°C. Der blæser en svag vind fra syd.

Vejret i Brescia/Ghedi, 22.08.2019

Onsdag kan vi regne med overvejende lyst vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 21 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 33 grader. Om natten 21°C. Svag vind fra øst.

Vejret i Casale Monferrato, 22.08.2019

Onsdag er det om dagen solrigt. Om aftenen bliver det skiftevist overskyet vejr med enkelte regnbyger. Sent om aftenen får vi stjerneklart eller lettere overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 17 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 30 grader. Om natten 19°C. Svagt blæsende vind fra nordvest.

Vejret i Chiavenna, 22.08.2019

Onsdag formiddag er der stadig tale om overvejende klart. Fra midt på dagen bliver vejret gennemgående lavthængende skyer, men for det meste tørt vejr. Sent om aftenen får vi skiftende overskyet vejr med enkelte regnbyger. Morgenens temperaturer ligger på ca. 18 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 27 grader. Om natten 18°C. Svagt blæsende vind fra vest.

Vejret i Lugano, 22.08.2019

Onsdag formiddag er det stadig kun let skyet, men for det meste solrigt. Fra midt på dagen bliver vejret skiftende skydække,men mest tørt. Om natten får vi let skiftende vejr med lokale byger eller torden. Morgenens temperaturer ligger på ca. 19 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 28 grader. Om natten 19°C. Der blæser en svag vind fra nord.

Vejret i , 22.08.2019

Onsdag er det for det meste for det meste solrigt. Om aftenen venter der os dels tæt dels lettere overskyet vejr. Sent om aftenen bliver det ustadigt vejr med enkelte regnbyger. Morgenens temperaturer ligger på ca. 20 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 32 grader. Om natten 20°C. Svag vind fra sydøst.

Vejret i Milano-Malpensa, 22.08.2019

Onsdag bliver der for det meste solrigt. Torsdag nat bliver der tale om skiftende overskyet vejr med enkelte regnbyger. Morgenens temperaturer ligger på ca. 18 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 31 grader. Om natten 19°C. Svagt blæsende vind fra nord.

Vejret i Parma, 22.08.2019

Onsdag er himlen praktisk talt skyfri hele dagen. Morgenens temperaturer ligger på ca. 21 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 34 grader. Om natten 20°C. Svagt blæsende vind fra øst.

Vejret i San Bernardino, 22.08.2019

Onsdag er det om dagen tildels lidt skyet, dels solrigt. Om aftenen bliver det skiftevist overskyet vejr med enkelte regnbyger. Om natten får vi skiftevist overskyet og klart vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 7 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 16 grader. Om natten 10°C. Svagt blæsende vind fra syd.

Vejret i Stabio, 22.08.2019

Onsdag er det for det meste med mange skyer, men tørt de fleste steder. Om aftenen venter der os tæt overskyet, men overvejende tørt vejr. Sent om aftenen bliver det overskyet men lejlighedsvist stjerneklart vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 17 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 29 grader. Om natten 18°C. Der blæser en svag vind fra syd.

Vejret i Zuoz, 22.08.2019

Efter morgenens overskyet vejr med let regn bliver det allerede om formiddagen overvejende klart. Om aftenen får vi skiftevist overskyet vejr med enkelte regnbyger. Morgenens temperaturer ligger på ca. 7 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 17 grader. Om natten 8°C. Svag vind fra sydvest.