Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Lombardei

Vejr Ligurien Vejr Ligurien Vejr Piemont Vejr Schweiz Vejr Emilia-Romagna Vejr Østrig Vejr Toskana Vejr Venetien Vejr Trentino-Südtirol
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Bergamo BergamoBergamo Bormio BormioBormio Brescia BresciaBrescia Como ComoComo Cremona CremonaCremona Gallarate GallarateGallarate Livigno LivignoLivigno Madesimo MadesimoMadesimo Menaggio MenaggioMenaggio Milano MilanoMilano Pavia PaviaPavia Sondrio SondrioSondrio © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: Europe/Rome Tidszone: Europe/Rome

Flyvevejret

Flyvevejret Europa

Temperatur

Temperatur Europa

Lufttryk

Lufttryk Europa

Vejret i Bergamo/Orio al Serio, 16.12.2019

Om formiddagen er der først tale om for det meste solrigt. Over middag bliver der tale om skiftevist lyst og overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 2 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 9 grader. Om natten 5°C. Svagt blæsende vind fra nord.

Vejret i Brescia/Ghedi, 16.12.2019

Om morgenen bliver det for det meste solrigt. Men allerede om formiddagen er der optræk til skiftevist (meget) overskyet, men mest tørt vejr. Om natten får vi lettere overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 1 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 8 grader. Om natten 4°C. Svag vind fra vest.

Vejret i Casale Monferrato, 16.12.2019

Søndag venter der gennemgående meget overskyet, men overvejende tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 1 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 6 grader. Om natten 4°C. Svag vind fra vest.

Vejret i Chiavenna, 16.12.2019

Søndag formiddag er der stadig tale om gennemgående solrigt. Fra midt på dagen bliver vejret skiftevist lyst og overskyet vejr. Om natten får vi diset, men for det meste tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger omkring frysepunktet og når om eftermiddagen op til omkring 7 grader. Om natten 4°C. Svagt blæsende vind fra vest.

Vejret i Lugano, 16.12.2019

Efter morgenens kun lidt overskyet vejr bliver det allerede om formiddagen ustadigt med mere eller mindre tæt skydække. Om natten får vi diset, men for det meste tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 2 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 8 grader. Om natten 6°C. Svag vind fra nord.

Vejret i , 16.12.2019

Søndag formiddag er der stadig tale om delvist solrigt. Fra midt på dagen bliver vejret skiftevist (meget) overskyet, men mest tørt vejr. Sent om aftenen får vi diset, men for det meste tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 1 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 7 grader. Om natten 5°C. Der blæser en svag vind fra sydvest.

Vejret i Milano-Malpensa, 16.12.2019

Søndag kan vi regne med delvist solrigt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. -1 grader. I løbet af dagen kommer vi op på maks. 8 grader. Om natten 4°C. Svag vind fra nord.

Vejret i Parma, 16.12.2019

Søndag er det om dagen overvejende temmelig overskyet, men mest tørt. Om aftenen bliver det diset, men for det meste tørt vejr. Sent om aftenen får vi dels tæt dels lettere overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 1 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 7 grader. Om natten 4°C. Der blæser en svag vind fra vest.

Vejret i San Bernardino, 16.12.2019

Efter formiddagens solrigt eller lettere overskyet vejr får vi gennemgående meget overskyet, men overvejende tørt vejr resten af dagen. Morgenens temperaturer ligger på ca. -5 grader. I løbet af dagen kommer vi op på maks. 2 grader. Om natten -2°C. Svagt blæsende vind fra nordvest.

Vejret i Stabio, 16.12.2019

Om morgenen bliver det for det meste solrigt. Allerede om formiddagen skifter det til overskyet, indimellem solrigt. Om middagen kommer med meget overskyet, men for det meste tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. -2 grader. I løbet af dagen kommer vi op på maks. 8 grader. Om natten 4°C. Der blæser en svag vind fra sydvest.

Vejret i Zuoz, 16.12.2019

Søndag er der perioder med gennemgående solrigt. Om eftermiddagen bliver det skiftevist lyst og overskyet vejr. Om aftenen får vi for det meste klart vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. -12 grader. I løbet af dagen kommer vi op på maks. 1 grader. Om natten -7°C. Svag vind fra sydvest.