Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Marken

Vejr Umbrien Vejr Toskana Vejr Toskana Vejr Toskana Vejr Latium Vejr Toskana Vejr Latium Vejr San Marino Vejr Abruzzen Vejr Umbrien Vejr Emilia-Romagna
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Fano FanoFano Macerata MacerataMacerata Pesaro PesaroPesaro Urbino UrbinoUrbino Ancona AnconaAncona © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: Europe/Rome Tidszone: Europe/Rome

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Europa

Skyer

Skyer Europa

Sol

Sol Europa

Vejret i Ancona, 18.01.2020

Om morgenen bliver det tildels lidt skyet, dels solrigt. Allerede om formiddagen hersker der udpræget overskyet, men overvejende tørt vejr. Om eftermiddagen får vi udpræget overskyet, men overvejende tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 7 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 9 grader. Om natten 5°C. En svag vind blæser vestlig.

Vejret i Falconara, 18.01.2020

Om morgenen bliver det tæt skydække, men mest tørt. Allerede om formiddagen skifter det til skiftevist overskyet med enkelte regnbyger. Sent om aftenen kommer med overskyet vejr med let regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. 6 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 10 grader. Om natten 6°C. Svagt blæsende vind fra sydvest.

Vejret i Frontone, 18.01.2020

Lørdag er det om dagen skiftevist overskyet med enkelte regnbyger. Om aftenen bliver det overskyet vejr med let regn. Sent om aftenen får vi gennemgående overskyet, men for det meste tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 6 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 7 grader. Om natten 2°C. Svag vind fra vest.

Vejret i Loreto, 18.01.2020

Lørdag bliver det mere eller mindre overskyet i et stykke tid. Om aftenen bliver der tale om gennemgående overskyet, men for det meste tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 8 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 9 grader. Om natten 4°C. svag til moderat vind, med kraftige vindstød fra nordvest.

Vejret i Rimini, 18.01.2020

Lørdag bliver det skiftevist overskyet med enkelte regnbyger i et stykke tid. Om aftenen bliver der tale om overskyet vejr med let regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. 7 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 8 grader. Om natten 5°C. Vind fra vest tiltager sent om aftenen i styrke og til moderat, med kulingagtige vindstød.