Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Marken

Vejr Umbrien Vejr Toskana Vejr Toskana Vejr Toskana Vejr Latium Vejr Toskana Vejr Latium Vejr San Marino Vejr Abruzzen Vejr Umbrien Vejr Emilia-Romagna
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Fano FanoFano Macerata MacerataMacerata Pesaro PesaroPesaro Urbino UrbinoUrbino Ancona AnconaAncona © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: Europe/Rome Tidszone: Europe/Rome

Nedbør

Nedbør Europa

Flyvevejret

Flyvevejret Europa

Skyer

Skyer Europa

Vejret i Ancona, 30.03.2020

Mandag er der dømt skyfrit. Sent om aftenen skifter vejret til gennemgående lavthængende skyer, men for det meste tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 10 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 12 grader. Om natten 3°C. Svag vind fra øst.

Vejret i Falconara, 30.03.2020

Mandag bliver det for det meste solrigt i et stykke tid. Om aftenen bliver der tale om dels tæt dels lettere overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 7 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 14 grader. Om natten 6°C. Svag vind fra nordøst.

Vejret i Frontone, 30.03.2020

Mandag er der perioder med for det meste solrigt. Om eftermiddagen får vi skiftende vejr med enkelte regnbyger. Om aftenen er der tale om gennemgående overskyet, men for det meste tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 8 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 12 grader. Om natten 1°C. Svag vind fra nordøst.

Vejret i Loreto, 30.03.2020

Mandag er det for det meste gennemgående solrigt. Om aftenen venter der os skiftevist overskyet, periodevist også stjerneklart vejr. Om natten bliver det meget overskyet, men for det meste tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 9 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 13 grader. Om natten 4°C. Svagt blæsende vind fra nordøst.

Vejret i Rimini, 30.03.2020

Mandag formiddag er det stadig for det meste solrigt. Fra midt på dagen bliver vejret ustadigt og overskyet, men tørt de fleste steder. Om natten får vi overskyet vejr med let regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. 7 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 12 grader. Om natten 5°C. Om natten forventes en moderat vind med kraftige vindstød fra nordøst.