Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Piemont

Vejr Ligurien Vejr Lombardei Vejr Schweiz Vejr Frankrig Vejr Emilia-Romagna Vejr Aostatal
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Alessandria AlessandriaAlessandria Bardonecchia BardonecchiaBardonecchia Cuneo CuneoCuneo Domodossola DomodossolaDomodossola Ivrea IvreaIvrea Macugnaga MacugnagaMacugnaga Novara NovaraNovara Turin TurinTurin © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: Europe/Rome Tidszone: Europe/Rome

Lufttryk

Lufttryk Europa

Nedbør

Nedbør Europa

Strømning

Strømning Europa

Vejret i Ascona, 30.03.2020

Mandag er det overskyet med let regn hele dagen. Sidst på aftenen er der tale om diset, men for det meste tørt vejr. Om natten venter der os dels tæt dels lettere overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 8 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 9 grader. Om natten 4°C. Der blæser en svag vind fra vest.

Vejret i Bousson Valle Di Susa, 30.03.2020

Mandag bliver det solrigt eller let overskyet i et stykke tid. Om aftenen bliver der tale om diset, men for det meste tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. -1 grader. I løbet af dagen kommer vi op på maks. 5 grader. Om natten -3°C. Svag vind fra vest.

Vejret i Casale Monferrato, 30.03.2020

Efter morgenens skiftende og overskyet vejr med enkelte regnbyger bliver vejret overskyet med let regn. Om middagen kommer med tæt overskyet, men overvejende tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 9 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 11 grader. Om natten 4°C. Svag vind fra nordøst.

Vejret i Levaldigi, 30.03.2020

Mandag formiddag er det stadig meget overskyet og regnfuldt. Fra midt på dagen bliver vejret overskyet, men mest tørt. Om eftermiddagen får vi overskyet vejr med let regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. 6 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 9 grader. Om natten 2°C. Svag vind fra nord.

Vejret i Novara/Cameri, 30.03.2020

Mandag bliver det overskyet med let regn i et stykke tid. Sent om aftenen bliver der tale om skiftevist meget overskyet, men mest tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 8 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 9 grader. Om natten 3°C. Svag vind fra nordøst.

Vejret i Torino-Caselle, 30.03.2020

Mandag er der perioder med meget overskyet og regnfuldt. Om eftermiddagen begynder tæt overskyet, men overvejende tørt vejr. Om aftenen får vi overskyet vejr med let regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. 8 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 10 grader. Om natten 4°C. Svag vind fra nord.

Vejret i Torino-Venaria Reale, 30.03.2020

Om morgenen bliver det meget overskyet og regnfuldt. Allerede om formiddagen skifter det til overskyet, men mest tørt. Om eftermiddagen kommer med meget overskyet og regnfuldt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 7 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 10 grader. Om natten 3°C. Der blæser en svag vind fra nordøst.

Vejret i Zwischbergen (VS), 30.03.2020

Mandag er der perioder med overskyet med lette snebyger. Om eftermiddagen får vi dels lidt overskyet, dels solrigt vejr. Om aftenen er der tale om gennemgående meget overskyet, men overvejende tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger omkring frysepunktet og når om eftermiddagen op til omkring 2 grader. Om natten -4°C. Svagt blæsende vind fra nord.