Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Toskana

Vejr Frankrig Vejr Emilia-Romagna Vejr Frankrig Vejr Frankrig Vejr Frankrig Vejr San Marino Vejr Emilia-Romagna Vejr Latium Vejr Umbrien Vejr Marken Vejr Ligurien
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Arezzo ArezzoArezzo Florenz FlorenzFlorenz Grosseto GrossetoGrosseto Livorno LivornoLivorno Marciana Marina Marciana MarinaMarciana Marina Massa MassaMassa Prato PratoPrato Mte.Argentario Mte.ArgentarioMte.Argentario © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: Europe/Rome Tidszone: Europe/Rome

Skyer

Skyer Europa

Flyvevejret

Flyvevejret Europa

Nedbør

Nedbør Europa

Vejret i Arezzo, 16.12.2019

Om morgenen bliver det delvist solrigt. Allerede om formiddagen skifter det til overskyet, men mest tørt. Om natten kommer med dels tæt, dels let overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 10 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 14 grader. Om natten 7°C. Svag vind fra sydøst.

Vejret i Firenze, 16.12.2019

Om morgenen bliver det meget overskyet, men mest tørt. Allerede om formiddagen skifter det til skiftevist klart og overskyet. Om middagen kommer med udpræget tætte skyer, men overvejende tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 10 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 15 grader. Om natten 12°C. Der blæser en svag vind fra syd.

Vejret i , 16.12.2019

Mandag kan vi regne med kun forbigående lettere overskyet, men ellers solrigt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 10 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 16 grader. Om natten 12°C. Svag vind fra øst.

Vejret i Grosseto, 16.12.2019

Mandag bliver det overskyet, men tørt de fleste steder i et stykke tid. Om aftenen bliver der tale om lettere overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 12 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 17 grader. Om natten 14°C. En vind fra sydøst, svag til moderat, med kulingagtige vindstød.

Vejret i Marciana Marina/Elba, 16.12.2019

Mandag bliver det for det meste solrigt i et stykke tid. Sent om aftenen bliver der tale om længere perioder med overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 13 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 16 grader. Om natten 15°C. Der blæser en svag vind fra vest.

Vejret i Mte.Argentario, 16.12.2019

Mandag venter der tæt overskyet, men for det meste tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 10 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 12 grader. Om natten 11°C. om natten blæser en frisk vind fra syd med gennemsnitlig kraftig og med stormagtige vindstød.

Vejret i Pisa/S.Giusto, 16.12.2019

Mandag er der skiftevist klart og overskyet hele dagen. Sidst på aftenen er der tale om overvejende gråt, men mest tørt vejr. Om natten venter der os lettere overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 10 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 16 grader. Om natten 13°C. Svag vind fra øst.

Vejret i Sarzana, 16.12.2019

Mandag formiddag er der stadig tale om overskyet, men mest tørt. Fra midt på dagen bliver vejret skiftevist lyst og overskyet vejr. Om aftenen får vi overvejende gråt, men mest tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 9 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 13 grader. Om natten 10°C. Svag vind fra nordvest.