Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Trentino-Südtirol

Vejr Østrig Vejr Schweiz Vejr Østrig Vejr Lombardei Vejr Friaul-Julisch Venetien Vejr Venetien
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Bolzano BolzanoBolzano Brennero BrenneroBrennero Innichen InnichenInnichen Merano MeranoMerano Reschen ReschenReschen Trento TrentoTrento Vipiteno VipitenoVipiteno Passo Rolle Passo RollePasso Rolle Paganella PaganellaPaganella © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: Europe/Rome Tidszone: Europe/Rome

Strømning

Strømning Europa

Temperatur

Temperatur Europa

Sol

Sol Europa

Vejret i Bolzano/Bozen, 18.01.2020

Efter morgenens meget overskyet, regnfuldt vejr bliver det allerede om formiddagen tæt skydække, men mest tørt. Om aftenen får vi skiftevist overskyet og klart vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 1 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 8 grader. Om natten -4°C. Svag vind fra nord.

Vejret i Dobbiaco/Toblach, 18.01.2020

Om morgenen bliver det overskyet med stedvise snebyger. Allerede om formiddagen hersker der udpræget overskyet, men overvejende tørt vejr. Om natten får vi for det meste stjerneklart vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. -5 grader og stiger op til frysepunktet i løbet af dagen. Om natten -9°C. Svag vind fra øst.

Vejret i Paganella, 18.01.2020

Om morgenen bliver det overskyet med lette snebyger. Men allerede om formiddagen er der optræk til overskyet, men overvejende tørt vejr. Sent om aftenen får vi stjerneklart eller lettere overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. -6 grader. I løbet af dagen kommer vi op må maks. -5 grader. Om natten -10°C. Vind fra nord blæser først friskt, med stormagtige vindstød, om natten svag.

Vejret i Passo Rolle, 18.01.2020

Lørdag er det om dagen meget overskyet med sne. Om aftenen bliver det tæt overskyet, men for det meste tørt vejr. Sent om aftenen får vi mere eller mindre tæt overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. -5 grader. I løbet af dagen kommer vi op må maks. -4 grader. Om natten -10°C. Svag vind fra nordvest.

Vejret i Reschenpass, 18.01.2020

Efter morgenens meget overskyet, men mest tørt vejr bliver det allerede om formiddagen overskyet med stedvise snebyger. Om middagen får vi mere eller mindre tæt overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. -3 grader og stiger op til frysepunktet i løbet af dagen. Om natten -9°C. Der blæser en svag vind fra nord.

Vejret i Trento, 18.01.2020

Lørdag bliver det tæt skydække, men mest tørt i et stykke tid. Sent om aftenen bliver der tale om lettere skyet men overvejende stjerneklart vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 4 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 8 grader. Om natten -3°C. Der blæser en svag vind fra nord.