Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Andalucía

Vejr Castilla-La Mancha Vejr Región de Murcia Vejr Portugal Vejr Extremadura
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Almería AlmeríaAlmería Córdoba CórdobaCórdoba Jaén JaénJaén Málaga MálagaMálaga Sevilla SevillaSevilla Gibraltar GibraltarGibraltar Cadiz CadizCadiz © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: Europe/Madrid Tidszone: Europe/Madrid

Lufttryk

Lufttryk Europa

Strømning

Strømning Europa

Vejret i Almería-Aeropuerto, 03.06.2020

Onsdag er himlen praktisk talt skyfri hele dagen. Morgenens temperaturer ligger på ca. 18 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 24 grader. Om natten 19°C. Vind fra sydvest tiltager om eftermiddagen i styrke og til frisk, med kulingagtige vindstød.

Vejret i , 03.06.2020

Onsdag er himlen praktisk talt skyfri hele dagen. Morgenens temperaturer ligger på ca. 17 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 31 grader. Om natten 17°C. Vind fra vest tiltager om aftenen i styrke og til moderat, med kulingagtige vindstød.

Vejret i Gibraltar, 03.06.2020

Onsdag er himlen praktisk talt skyfri hele dagen. Morgenens temperaturer ligger på ca. 19 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 25 grader. Om natten 19°C. om aftenen blæser en frisk vind fra vest med gennemsnitlig frisk og med kulingagtige vindstød.

Vejret i Jaén, 03.06.2020

Onsdag er himlen praktisk talt skyfri hele dagen. Morgenens temperaturer ligger på ca. 18 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 28 grader. Om natten 17°C. Svagt blæsende vind fra nordvest.

Vejret i , 03.06.2020

Onsdag er himlen praktisk talt skyfri hele dagen. Morgenens temperaturer ligger på ca. 19 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 31 grader. Om natten 21°C. Der blæser en svag vind nordvestlig.

Vejret i Rota, 03.06.2020

Tidligt på morgenen er det stadigt skiftende skydække,men mest tørt. Allerede om formiddagen er der tale om kun forbigående lettere overskyet, ellers solrigt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 18 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 24 grader. Om natten 19°C. Vind fra vest tiltager om aftenen i styrke og til moderat, med kulingagtige vindstød.

Vejret i Sevilla, 03.06.2020

Om formiddagen er det noget overskyet. Ved middagstid går vejret over til at være mest solrigt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 18 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 30 grader. Om natten 18°C. Vind fra sydvest tiltager om aftenen i styrke og til moderat, med kulingagtige vindstød.