Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Andalucía

Vejr Castilla-La Mancha Vejr Región de Murcia Vejr Portugal Vejr Extremadura
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Almería AlmeríaAlmería Córdoba CórdobaCórdoba Jaén JaénJaén Málaga MálagaMálaga Sevilla SevillaSevilla Gibraltar GibraltarGibraltar Cadiz CadizCadiz © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: Europe/Madrid Tidszone: Europe/Madrid

Flyvevejret

Flyvevejret Europa

Sol

Sol Europa

Vejret i Almería-Aeropuerto, 14.11.2019

Torsdag kan vi regne med for det meste solrigt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 13 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 19 grader. Om natten 10°C. I begyndelsen svag vind fra vest, blæser om eftermiddagen frisk, med stormagtige vindstød, kommende fra nordvest.

Vejret i , 14.11.2019

Efter morgenens skiftende lyst og overskyet vejr bliver det af og til overskyet vejr med stedvis regn. Om eftermiddagen får vi skiftevist meget overskyet, men mest tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 9 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 15 grader. Om natten 7°C. Om eftermiddagen forventes en moderat vind med kulingagtige vindstød fra vest.

Vejret i Gibraltar, 14.11.2019

Torsdag formiddag er det stadig overvejende klart. Fra midt på dagen bliver vejret overskyet med let regn. Om aftenen får vi for det meste stjerneklart vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 14 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 17 grader. Om natten 11°C. En moderat til frisk vind blæser med kulingagtige vindstød fra vest.

Vejret i Jaén, 14.11.2019

Efter morgenens dels tæt, dels let overskyet vejr bliver det af og til overskyet vejr med let regn. Om middagen får vi solrigt eller lettere overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 9 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 11 grader. Om natten 6°C. En svag vind med kraftige vindstød fra vest.

Vejret i , 14.11.2019

Torsdag formiddag er der stadig solrigt. Fra midt på dagen bliver vejret overskyet vejr med let regn. Om eftermiddagen får vi dels tæt dels lettere overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 14 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 18 grader. Om natten 10°C. En vind fra nordvest, svag til moderat, med kulingagtige vindstød.

Vejret i Rota, 14.11.2019

Torsdag formiddag er der stadig tale om delvist solrigt. Fra midt på dagen bliver vejret overskyet vejr med stedvis regn. Om eftermiddagen får vi solrigt eller lettere overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 12 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 16 grader. Om natten 11°C. om eftermiddagen blæser en frisk vind fra vest med gennemsnitlig frisk og med kulingagtige vindstød.

Vejret i Sevilla, 14.11.2019

Torsdag er der dømt ustadigt med mere eller mindre tæt skydække. Sent om aftenen skifter vejret til delvist overskyet men overvejende stjerneklart vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 10 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 16 grader. Om natten 9°C. Om eftermiddagen forventes en moderat vind med kulingagtige vindstød fra vest.