Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Canarias

 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Arrecife ArrecifeArrecife Frontera FronteraFrontera Las Palmas de Gran Canaria Las Palmas de Gran CanariaLas Palmas de Gran Canaria Puerto del Rosario Puerto del RosarioPuerto del Rosario Santa Cruz de la Palma Santa Cruz de la PalmaSanta Cruz de la Palma Santa Cruz de Tenerife Santa Cruz de TenerifeSanta Cruz de Tenerife © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: Atlantic/Canary Tidszone: Atlantic/Canary

Skyer

Skyer Europa

Temperatur

Temperatur Europa

Vejret i Fuerteventura-Aeropuerto, 19.07.2019

Fredag bliver det solrigt eller let overskyet i et stykke tid. Om eftermiddagen bliver der tale om skiftevist meget overskyet, men mest tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 21 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 26 grader. Om natten 21°C. En moderat til frisk vind blæser med kulingagtige vindstød fra nord.

Vejret i Hierro-Aeropuerto, 19.07.2019

Fredag er der perioder med noget overskyet. Om eftermiddagen begynder for det meste solrigt vejr. Sent om aftenen får vi mere eller mindre tæt overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 20 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 24 grader. Om natten 21°C. En frisk vind med kulingagtige vindstød nordlig.

Vejret i La Palma-Aeropuerto, 19.07.2019

Fredag er der perioder med solrigt eller let overskyet. Om eftermiddagen bliver det skiftevist meget overskyet, men mest tørt vejr. Sent om aftenen får vi lettere overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 21 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 25 grader. Om natten 21°C. moderat til frisk vind, med kulingagtige vindstød fra nord.

Vejret i Lanzarote-Aeropuerto, 19.07.2019

Fredag får vi skiftevist lyst og overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 21 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 28 grader. Om natten 21°C. En moderat til frisk vind blæser med kulingagtige vindstød fra nord.

Vejret i Las Palmas de Gran Canaria, 19.07.2019

Om morgenen bliver det solrigt eller let overskyet. Allerede om formiddagen skifter det til overvejende temmelig overskyet, men mest tørt. Om middagen kommer med for det meste solrigt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 21 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 26 grader. Om natten 21°C. frisk til kraftig vind, med stormagtige vindstød fra nord.

Vejret i Santa Cruz de Tenerife, 19.07.2019

Fredag formiddag er der stadig tale om mere eller mindre overskyet. Fra midt på dagen bliver vejret overvejende lyst vejr. Sent om aftenen får vi mere eller mindre tæt overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 21 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 27 grader. Om natten 21°C. Svagt blæsende vind fra nord.