Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Canarias

 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Arrecife ArrecifeArrecife Frontera FronteraFrontera Las Palmas de Gran Canaria Las Palmas de Gran CanariaLas Palmas de Gran Canaria Puerto del Rosario Puerto del RosarioPuerto del Rosario Santa Cruz de la Palma Santa Cruz de la PalmaSanta Cruz de la Palma Santa Cruz de Tenerife Santa Cruz de TenerifeSanta Cruz de Tenerife © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: Atlantic/Canary Tidszone: Atlantic/Canary

Nedbør

Nedbør Europa

Skyer

Skyer Europa

Vejret i Fuerteventura-Aeropuerto, 19.10.2018

Efter morgenens for det meste solrigt vejr bliver det af og til mere eller mindre tæt overskyet vejr. Sent om aftenen får vi lettere skyet men overvejende stjerneklart vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 20 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 26 grader. Om natten 19°C. Den i starten moderate vind med kulingagtig vindstød fra nord blæser om natten svag.

Vejret i Hierro-Aeropuerto, 19.10.2018

Fredag venter der skiftevist lyst og overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 20 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 23 grader. Om natten 20°C. moderat til frisk vind, med kulingagtige vindstød fra nord.

Vejret i La Palma-Aeropuerto, 19.10.2018

Fredag er der hele dagen mest solrigt, af og til med let skydække. Sent om aftenen er der tale om overskyet med let regn. Om natten får vi periodevist lettere overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 20 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 24 grader. Om natten 20°C. Vinden blæser svag til moderat, med kulingagtige vindstød nordlig, senere nordøstlig Richtungen.

Vejret i Lanzarote-Aeropuerto, 19.10.2018

Om morgenen bliver det for det meste solrigt. Men allerede om formiddagen er der optræk til skiftevist overskyet, men mest tørt vejr. Om middagen får vi for det meste solskin, men med små skyer indimellem. Morgenens temperaturer ligger på ca. 20 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 26 grader. Om natten 20°C. Den i starten moderate vind med kraftig vindstød fra nord blæser om natten svag.

Vejret i Las Palmas de Gran Canaria, 19.10.2018

Fredag får vi mere eller mindre tæt overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 20 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 24 grader. Om natten 19°C. Den i starten friske vind med kulingagtig vindstød fra nord blæser om natten svag.

Vejret i Santa Cruz de Tenerife, 19.10.2018

Fredag kan vi regne med for det meste solrigt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 20 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 25 grader. Om natten 20°C. Svagt blæsende vind fra nordvest.