Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Canarias

 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Arrecife ArrecifeArrecife Frontera FronteraFrontera Las Palmas de Gran Canaria Las Palmas de Gran CanariaLas Palmas de Gran Canaria Puerto del Rosario Puerto del RosarioPuerto del Rosario Santa Cruz de la Palma Santa Cruz de la PalmaSanta Cruz de la Palma Santa Cruz de Tenerife Santa Cruz de TenerifeSanta Cruz de Tenerife © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: Atlantic/Canary Tidszone: Atlantic/Canary

Nedbør

Nedbør Europa

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Europa

Vejret i Fuerteventura-Aeropuerto, 25.11.2017

Lørdag kan vi regne med kun lidt overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 21 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 26 grader. Om natten 21°C. Vind fra syd tiltager om natten og blæser moderatt.

Vejret i Hierro-Aeropuerto, 25.11.2017

Lørdag er det for det meste for det meste solrigt. Om aftenen venter der os skiftende overskyet vejr med enkelte regnbyger. Sent om aftenen bliver det dels meget, dels kun lettere overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 21 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 25 grader. Om natten 21°C. svag til moderat vind, med kulingagtige vindstød fra syd.

Vejret i La Palma-Aeropuerto, 25.11.2017

Om morgenen bliver det mest overskyet, men mest tørt. Allerede om formiddagen hersker der skiftende overskyet vejr med enkelte regnbyger. Om middagen får vi overvejende solrigt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 21 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 25 grader. Om natten 21°C. Vind fra syd tiltager om eftermiddagen med vindstød op til vindstyrke 7.

Vejret i Lanzarote-Aeropuerto, 25.11.2017

Lørdag kan vi regne med for det meste solrigt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 21 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 26 grader. Om natten 21°C. Der blæser en svag vind fra sydøst.

Vejret i Las Palmas de Gran Canaria, 25.11.2017

Lørdag er himlen praktisk talt skyfri hele dagen. Morgenens temperaturer ligger på ca. 20 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 26 grader. Om natten 21°C. Vind fra syd tiltager om eftermiddagen i styrke og til moderat, med kulingagtige vindstød.

Vejret i Santa Cruz de Tenerife, 25.11.2017

Lørdag kan vi regne med kun lidt overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 20 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 26 grader. Om natten 20°C. Svag vind fra sydvest.