Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Canarias

 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Arrecife ArrecifeArrecife Frontera FronteraFrontera Las Palmas de Gran Canaria Las Palmas de Gran CanariaLas Palmas de Gran Canaria Puerto del Rosario Puerto del RosarioPuerto del Rosario Santa Cruz de la Palma Santa Cruz de la PalmaSanta Cruz de la Palma Santa Cruz de Tenerife Santa Cruz de TenerifeSanta Cruz de Tenerife © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: Atlantic/Canary Tidszone: Atlantic/Canary

Temperatur

Temperatur Europa

Lufttryk

Lufttryk Europa

Vejret i Fuerteventura-Aeropuerto, 19.06.2018

Tirsdag kan vi regne med overvejende solrigt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 18 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 24 grader. Om natten 19°C. Svag vind fra nord.

Vejret i Hierro-Aeropuerto, 19.06.2018

Efter morgenens delvist solrigt vejr bliver det allerede om formiddagen ustadigt og overskyet, men tørt de fleste steder. Om eftermiddagen får vi for det meste solrigt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 18 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 23 grader. Om natten 19°C. Vinden blæser svag til moderat, med kraftige vindstød nordlig, senere nordvestlig Richtungen.

Vejret i La Palma-Aeropuerto, 19.06.2018

Om morgenen bliver det kun let skyet, men for det meste solrigt. Men allerede om formiddagen er der optræk til skiftevist meget overskyet, men mest tørt vejr. Om eftermiddagen får vi skiftevist lyst og overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 19 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 22 grader. Om natten 19°C. Der blæser en svag vind fra nordøst.

Vejret i Lanzarote-Aeropuerto, 19.06.2018

Om morgenen bliver det ustadigt og overskyet, men tørt de fleste steder. Allerede om formiddagen hersker der kun lidt overskyet vejr. Om natten får vi længere perioder med overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 18 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 25 grader. Om natten 19°C. Svagt blæsende vind fra nordvest.

Vejret i Las Palmas de Gran Canaria, 19.06.2018

Tirsdag kan vi regne med overvejende lyst vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 18 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 24 grader. Om natten 19°C. En vind fra nord, svag til moderat, med kulingagtige vindstød.

Vejret i Santa Cruz de Tenerife, 19.06.2018

Tirsdag er det gennemgående for det meste solrigt. Om natten bliver der tale om skiftevist meget overskyet, men mest tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 19 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 24 grader. Om natten 20°C. Svag vind fra vest.