Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Castilla y León

Vejr Cantabria Vejr Cantabria Vejr País Vasco Vejr Aragón Vejr Comunidad Foral de Navarra Vejr Frankrig Vejr Extremadura Vejr Principado de Asturias Vejr País Vasco Vejr Portugal Vejr Comunidad de Madrid Vejr Aragón Vejr Castilla-La Mancha Vejr Comunidad Foral de Navarra Vejr Galicia Vejr Cantabria Vejr La Rioja
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Burgos BurgosBurgos Galende GalendeGalende León LeónLeón Salamanca SalamancaSalamanca Valladolid ValladolidValladolid © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: Europe/Madrid Tidszone: Europe/Madrid

Strømning

Strømning Europa

Sol

Sol Europa

Lufttryk

Lufttryk Europa

Vejret i Bragança, 03.06.2020

Onsdag bliver det skiftende skydække,men mest tørt i et stykke tid. Sent om aftenen bliver der tale om overskyet vejr med opklaring indimellem. Morgenens temperaturer ligger på ca. 15 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 24 grader. Om natten 12°C. Der blæser en svag vind fra vest.

Vejret i Burgos, 03.06.2020

Onsdag er det for det meste mest solrigt, af og til med let skydække. Om aftenen venter der os skiftende overskyet vejr med enkelte regnbyger. Sent om aftenen bliver det overskyet vejr med let regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. 13 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 22 grader. Om natten 9°C. Der blæser en svag vind fra nordvest.

Vejret i León-Virgen del Camino, 03.06.2020

Onsdag er der perioder med skiftende skydække,men mest tørt. Om eftermiddagen begynder skiftende overskyet vejr med enkelte regnbyger. Sent om aftenen får vi delvist klart vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 14 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 22 grader. Om natten 9°C. Om eftermiddagen forventes en moderat vind med kulingagtige vindstød fra nordvest.

Vejret i Salamanca-Matacán, 03.06.2020

Onsdag er det for det meste overskyet, indimellem solrigt. Om aftenen venter der os skiftende overskyet vejr med enkelte regnbyger. Sent om aftenen bliver det overskyet, lejligshedsvist også stjerneklart vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 13 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 25 grader. Om natten 13°C. Vind fra vest tiltager om eftermiddagen i styrke og til moderat, med kulingagtige vindstød.

Vejret i Valladolid, 03.06.2020

Onsdag er der perioder med for det meste solrigt. Om eftermiddagen får vi skiftende overskyet vejr med enkelte regnbyger. Om natten er der tale om overskyet vejr med let regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. 15 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 25 grader. Om natten 12°C. Der blæser en svag vind fra vest.