Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Catalunya

Vejr Frankrig Vejr Andorra Vejr Aragón Vejr Comunidad Valenciana Vejr Frankrig
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Barcelona BarcelonaBarcelona Girona GironaGirona Reus ReusReus Tortosa TortosaTortosa Lleida LleidaLleida © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: Europe/Madrid Tidszone: Europe/Madrid

Sol

Sol Europa

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Europa

Skyer

Skyer Europa

Vejret i , 03.06.2020

Onsdag kan vi regne med overvejende lyst vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 19 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 25 grader. Om natten 19°C. Der blæser en svag vind fra sydvest.

Vejret i Girona-Costa Brava, 03.06.2020

Onsdag formiddag er der stadig tale om ustadigt og overskyet, men tørt de fleste steder. Fra midt på dagen bliver vejret skiftevist (meget) overskyet, men mest tørt vejr. Om eftermiddagen får vi kun forbigående lettere overskyet, ellers solrigt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 16 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 26 grader. Om natten 15°C. Svag vind fra syd.

Vejret i Lleida, 03.06.2020

Onsdag er det om dagen for det meste solrigt. Om aftenen bliver det let skiftende vejr med enkelte byger eller torden. Om natten får vi overvejende stærkt overskyet, men mest tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 18 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 28 grader. Om natten 15°C. Svag vind fra nord.

Vejret i Reus-Aeropuerto, 03.06.2020

Om morgenen bliver det ustadigt med mere eller mindre tæt skydække. Men allerede om formiddagen er der optræk til kun lidt overskyet vejr. Om eftermiddagen får vi skiftevist lyst og overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 17 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 24 grader. Om natten 18°C. Svagt blæsende vind fra syd.

Vejret i Tortosa, 03.06.2020

Onsdag er det om dagen overvejende klart. Om aftenen bliver det længere perioder med overskyet vejr. Sent om aftenen får vi kun lidt overskyet eller stjerneklart vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 18 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 27 grader. Om natten 17°C. Der blæser en svag vind fra sydøst.