Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Comunidad Foral de Navarra

Vejr País Vasco Vejr Frankrig Vejr Castilla y León Vejr La Rioja Vejr País Vasco Vejr Aragón
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Pamplona PamplonaPamplona Tudela TudelaTudela Viana VianaViana © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: Europe/Madrid Tidszone: Europe/Madrid

Sol

Sol Europa

Temperatur

Temperatur Europa

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Europa

Flyvevejret

Flyvevejret Europa

Vejret i Bardenas Reales, 14.11.2019

Om morgenen bliver det temmelig gråt, men mest tørt. Men allerede om formiddagen er der optræk til skyet, tildels også solrigt vejr. Om natten får vi let skiftende vejr med enkelte regnbyger. Morgenens temperaturer ligger på ca. 6 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 9 grader. Om natten 4°C. Svag vind fra nordvest.

Vejret i Logroño-Agoncillo, 14.11.2019

Om morgenen bliver det overskyet med let regn. Allerede om formiddagen hersker der let skiftende vejr med enkelte regnbyger. Om middagen får vi skiftevist meget overskyet, men mest tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 6 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 10 grader. Om natten 4°C. Svag vind fra vest.

Vejret i Pamplona-Noáin, 14.11.2019

Efter morgenens meget overskyet, regnfuldt vejr bliver det af og til skiftende overskyet vejr med enkelte regnbyger. Om middagen får vi længere perioder med overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 5 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 9 grader. Om natten 4°C. Der blæser en svag vind fra nordvest.