Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Galicia

Vejr Principado de Asturias Vejr Principado de Asturias Vejr Portugal Vejr Castilla y León
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap A Coruña A CoruñaA Coruña Santiago de Compostela Santiago de CompostelaSantiago de Compostela Verín VerínVerín Vigo VigoVigo © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: Europe/Madrid Tidszone: Europe/Madrid

Skyer

Skyer Europa

Strømning

Strømning Europa

Temperatur

Temperatur Europa

Vejret i Chaves Aeroporto, 13.11.2019

Tirsdag formiddag er det stadig tildels lidt skyet, dels solrigt. Fra midt på dagen bliver vejret gennemgående overskyet, men for det meste tørt. Om aftenen får vi overskyet vejr med let regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. 5 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 11 grader. Om natten 10°C. Der blæser en svag vind fra sydvest.

Vejret i La Coruña, 13.11.2019

Tirsdag bliver der overskyet med let regn om dagen. Onsdag nat bliver der tale om skiftende overskyet vejr med enkelte regnbyger. Morgenens temperaturer ligger på ca. 11 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 16 grader. Om natten 12°C. svag til moderat vind, med kulingagtige vindstød fra sydvest.

Vejret i Santiago de Compostela-Aeropuerto, 13.11.2019

Tirsdag får vi overskyet vejr med let regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. 7 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 12 grader. Om natten 9°C. Sent om aftenen forventes en moderat vind med kraftige vindstød fra sydvest.

Vejret i Vigo-Peinador, 13.11.2019

Efter overskyet, men næsten overalt tørt vejr om morgenen skal vi regne med overskyet vejr med let regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. 8 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 13 grader. Om natten 12°C. Svagt blæsende vind fra syd.