Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Galicia

Vejr Principado de Asturias Vejr Principado de Asturias Vejr Portugal Vejr Castilla y León
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap A Coruña A CoruñaA Coruña Santiago de Compostela Santiago de CompostelaSantiago de Compostela Verín VerínVerín Vigo VigoVigo © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: Europe/Madrid Tidszone: Europe/Madrid

Sol

Sol Europa

Skyer

Skyer Europa

Flyvevejret

Flyvevejret Europa

Vejret i Chaves Aeroporto, 02.06.2020

Tirsdag bliver der mest solrigt, af og til med let skydække. Onsdag nat bliver der tale om skiftevist overskyet vejr med enkelte regnbyger. Morgenens temperaturer ligger på ca. 15 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 26 grader. Om natten 16°C. Svag vind fra sydvest.

Vejret i La Coruña, 02.06.2020

Tirsdag bliver der for det meste solrigt om dagen. Onsdag nat bliver der tale om dels overskyet, dels klart vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 17 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 23 grader. Om natten 17°C. Svagt blæsende vind fra vest.

Vejret i Santiago de Compostela-Aeropuerto, 02.06.2020

Om morgenen bliver det noget overskyet. Allerede om formiddagen skifter det til for det meste solrigt. Om eftermiddagen kommer med ustadigt mere eller mindre tæt overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 15 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 25 grader. Om natten 14°C. Svagt blæsende vind fra vest.

Vejret i Vigo-Peinador, 02.06.2020

Efter morgenens skiftende eller meget overskyet, men mest tørt vejr bliver det allerede om formiddagen for det meste solrigt. Om middagen får vi skiftevist lyst og overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 17 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 23 grader. Om natten 16°C. Svag vind fra vest.