Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Jönköpings län

Vejr Kronobergs län Vejr Östergötlands län Vejr Västra Götalands län Vejr Hallands län Vejr Kalmar län
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Jönköping JönköpingJönköping Nässjö NässjöNässjö Värnamo VärnamoVärnamo © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: Europe/Stockholm Tidszone: Europe/Stockholm

Flyvevejret

Flyvevejret Europa

Lufttryk

Lufttryk Europa

Vejret i Jönköping-Axamo, 25.01.2020

Lørdag får vi overskyet, men overvejende tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 1 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 5 grader. Om natten 4°C. En svag til moderat vind blæser med kraftige vindstød fra sydvest.

Vejret i Ljungby, 25.01.2020

Om morgenen bliver det overskyet, men mest tørt. Allerede om formiddagen skifter det til mere eller mindre overskyet. Sent om aftenen kommer med meget overskyet, men mest tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 4 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 6 grader. Om natten 4°C. Der blæser en svag vind fra vest.

Vejret i Tomtabacken, 25.01.2020

Lørdag er der perioder med overskyet, men mest tørt. Om eftermiddagen begynder meget overskyet, men mest tørt vejr. Om natten får vi overskyet vejr med stedvis regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. 1 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 4 grader. Om natten 2°C. Svagt blæsende vind fra sydvest.