Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Skåne län

Vejr Blekinge län Vejr Danmark Vejr Danmark Vejr Danmark Vejr Hallands län Vejr Danmark Vejr Blekinge län Vejr Kronobergs län
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Engelholm EngelholmEngelholm Falsterbo FalsterboFalsterbo Hässleholm HässleholmHässleholm Helsingborg HelsingborgHelsingborg Christiansstad ChristiansstadChristiansstad Malmø MalmøMalmø Ystad YstadYstad Hörby HörbyHörby Svedala SvedalaSvedala © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: Europe/Stockholm Tidszone: Europe/Stockholm

Temperatur

Temperatur Europa

Skyer

Skyer Europa

Strømning

Strømning Europa

Vejret i Ängelholm-Barkåkra, 19.10.2019

Lørdag bliver det skiftevist klart og overskyet i et stykke tid. Sent om aftenen bliver der tale om overskyet vejr med let regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. 10 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 14 grader. Om natten 10°C. svag til moderat vind, med kraftige vindstød fra sydøst.

Vejret i Falsterbo, 19.10.2019

Lørdag formiddag er der stadig tale om let skyet. Fra midt på dagen bliver vejret skyet men mest tørt vejr. Om aftenen får vi overskyet vejr med let regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. 11 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 14 grader. Om natten 11°C. En vind fra syd, moderat til frisk, med stormagtige vindstød.

Vejret i Helsingborg, 19.10.2019

Lørdag er der perioder med mest skyfrit. Eftermiddagen bliver skiftevist klart og overskyet. Sent om aftenen får vi overskyet vejr med let regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. 10 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 14 grader. Om natten 10°C. Svagt blæsende vind fra syd.

Vejret i Horby, 19.10.2019

Lørdag er der dømt skiftevist klart og overskyet. Sent om aftenen skifter vejret til overskyet vejr med let regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. 9 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 13 grader. Om natten 10°C. Svag vind fra syd.

Vejret i Kristianstad Airport, 19.10.2019

Lørdag bliver det skiftevist klart og overskyet i et stykke tid. Sent om aftenen bliver der tale om overskyet vejr med let regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. 10 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 14 grader. Om natten 10°C. Svag vind fra syd.

Vejret i Ljungbyhed, 19.10.2019

Lørdag bliver det skiftevist klart og overskyet i et stykke tid. Sent om aftenen bliver der tale om meget overskyet, regnfuldt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 10 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 14 grader. Om natten 10°C. Vind fra syd blæser først moderatt, med kraftige vindstød, om aftenen svag.

Vejret i Malmö, 19.10.2019

Lørdag formiddag er der stadig tale om mest skyfrit. Fra midt på dagen bliver vejret skyet, tildels også solrigt vejr. Sent om aftenen får vi overskyet vejr med let regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. 11 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 14 grader. Om natten 11°C. Der blæser en svag vind fra sydøst.

Vejret i Malmö-Sturup, 19.10.2019

Lørdag er det for det meste for det meste solrigt. Om aftenen venter der os overvejende stærkt overskyet, men mest tørt vejr. Sent om aftenen bliver det overskyet vejr med let regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. 10 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 13 grader. Om natten 10°C. En vind fra syd, svag til moderat, med kraftige vindstød.

Vejret i Rynge, 19.10.2019

Lørdag er det om dagen mest skyfrit. Om aftenen bliver det overvejende stærkt overskyet, men mest tørt vejr. Sent om aftenen får vi overskyet vejr med stedvis regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. 10 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 13 grader. Om natten 11°C. Den i starten moderate vind med kraftig vindstød fra syd blæser om aftenen svag.