Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Skåne län

Vejr Blekinge län Vejr Danmark Vejr Danmark Vejr Danmark Vejr Hallands län Vejr Danmark Vejr Blekinge län Vejr Kronobergs län
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Engelholm EngelholmEngelholm Falsterbo FalsterboFalsterbo Hässleholm HässleholmHässleholm Helsingborg HelsingborgHelsingborg Christiansstad ChristiansstadChristiansstad Malmø MalmøMalmø Ystad YstadYstad Hörby HörbyHörby Svedala SvedalaSvedala © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: Europe/Stockholm Tidszone: Europe/Stockholm

Temperatur

Temperatur Europa

Lufttryk

Lufttryk Europa

Skyer

Skyer Europa

Vejret i Ängelholm-Barkåkra, 07.07.2020

Tirsdag formiddag er det stadig overskyet, indimellem solrigt. Fra midt på dagen bliver vejret overskyet med stedvis regn. Om natten får vi skiftevist meget overskyet, men mest tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 13 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 16 grader. Om natten 11°C. moderat til frisk vind, med stormagtige vindstød fra vest.

Vejret i Falsterbo, 07.07.2020

Tirsdag formiddag er der stadig tale om mest solrigt, af og til med let skydække. Fra midt på dagen bliver vejret overskyet vejr med stedvis regn. Sent om aftenen får vi kun lettere skyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 13 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 17 grader. Om natten 12°C. En frisk til kraftig vind blæser med stormagtige vindstød fra vest.

Vejret i Helsingborg, 07.07.2020

Tirsdag er der perioder med skiftende skydække,men mest tørt. Om eftermiddagen får vi overskyet vejr med let regn. Sent om aftenen er der tale om for det meste stjerneklart vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 13 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 16 grader. Om natten 11°C. Der blæser en svag til moderat vind vestlig.

Vejret i Horby, 07.07.2020

Tirsdag formiddag er der stadig tale om noget overskyet. Fra midt på dagen bliver vejret overskyet vejr med let regn. Om natten får vi skiftevist overskyet, periodevist også stjerneklart vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 11 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 15 grader. Om natten 9°C. Svag vind fra vest.

Vejret i Kristianstad Airport, 07.07.2020

Tirsdag er der perioder med noget overskyet. Om eftermiddagen får vi overskyet vejr med let regn. Sent om aftenen er der tale om skiftevist meget overskyet, men mest tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 13 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 17 grader. Om natten 10°C. En vind fra vest, svag til moderat, med kulingagtige vindstød.

Vejret i Ljungbyhed, 07.07.2020

Tirsdag formiddag er der stadig tale om mest solrigt, af og til med let skydække. Fra midt på dagen bliver vejret overskyet vejr med let regn. Om natten får vi overskyet vejr med opklaring indimellem. Morgenens temperaturer ligger på ca. 12 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 16 grader. Om natten 10°C. Den i starten friske vind med kulingagtig vindstød fra vest blæser om natten svag.

Vejret i Malmö, 07.07.2020

Tirsdag er der perioder med overvejende klart. Eftermiddagen bliver overskyet med let regn. Sent om aftenen får vi skiftevist overskyet, periodevist også stjerneklart vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 13 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 17 grader. Om natten 11°C. En svag til moderat vind blæser med kraftige vindstød fra vest.

Vejret i Malmö-Sturup, 07.07.2020

Tirsdag formiddag er det stadig overskyet, indimellem solrigt. Fra midt på dagen bliver vejret overskyet med stedvis regn. Om natten får vi kun lettere skyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 11 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 16 grader. Om natten 10°C. Den i starten friske vind med kulingagtig vindstød fra vest blæser sent om aftenen svag.

Vejret i Rynge, 07.07.2020

Tirsdag er der perioder med gennemgående solrigt. Om eftermiddagen bliver det overskyet vejr med stedvis regn. Om natten får vi kun lettere skyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 11 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 16 grader. Om natten 10°C. Vind fra vest, derefter fra sydvest blæser først moderatt med kulingagtige vindstød, om natten kun svag.