Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Västernorrlands län

Vejr Jämtlands län Vejr Jämtlands län Vejr Västerbottens län Vejr Gävleborgs län
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Härnösand HärnösandHärnösand Junsele JunseleJunsele Örnsköldsvik ÖrnsköldsvikÖrnsköldsvik Sundsvall SundsvallSundsvall Sollefteå SollefteåSollefteå Ånge ÅngeÅnge © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: Europe/Stockholm Tidszone: Europe/Stockholm

Strømning

Strømning Europa

Sol

Sol Europa

Vejret i Junsele A, 26.01.2020

Tidligt på morgenen er det stadigt overskyet, men for det meste tørt. Allerede om formiddagen bliver det overskyet med lette snebyger. Morgenens temperaturer ligger på ca. -3 grader. I løbet af dagen kommer vi op på maks. 1 grader. Om natten -6°C. Svag vind fra øst.

Vejret i Kramfors, 26.01.2020

Om morgenen bliver det solrigt eller let overskyet. Allerede om formiddagen skifter det til tæt skydække, men mest tørt. Om middagen kommer med overskyet vejr med stedvis sne. Morgenens temperaturer ligger på ca. -2 grader. I løbet af dagen kommer vi op på maks. 3 grader. Om natten -3°C. Der blæser en svag vind fra nord.

Vejret i Lungo, 26.01.2020

Søndag formiddag er det stadig gennemgående solrigt. Fra midt på dagen bliver vejret tæt skydække, men mest tørt. Om aftenen får vi overskyet vejr med stedvis sne. Morgenens temperaturer ligger på ca. 1 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 4 grader. Om natten -1°C. om natten kommer vinden fra nord og derefter fra øst og blæser tiltagende friskt med stormagtige vindstød.

Vejret i Örnsköldsvik, 26.01.2020

Søndag bliver overskyet med stedvise snebyger. Morgenens temperaturer ligger på ca. -3 grader og stiger op til frysepunktet i løbet af dagen. Om natten -5°C. Svag vind fra nordøst.

Vejret i Rasta, 26.01.2020

Søndag formiddag er der stadig tale om for det meste solrigt. Fra midt på dagen bliver vejret overvejende stærkt overskyet, men mest tørt vejr. Om aftenen får vi overskyet vejr med stedvis sne. Morgenens temperaturer ligger på ca. -1 grader. I løbet af dagen kommer vi op på maks. 4 grader. Om natten -1°C. Svag vind fra nordøst.

Vejret i Torpshammer, 26.01.2020

Søndag bliver det ustadigt og overskyet, men tørt de fleste steder i et stykke tid. Om aftenen bliver der tale om overskyet vejr med stedvis sne. Morgenens temperaturer ligger på ca. -1 grader. I løbet af dagen kommer vi op på maks. 2 grader. Om natten -2°C. Svag vind fra øst.