Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Västernorrlands län

Vejr Jämtlands län Vejr Jämtlands län Vejr Västerbottens län Vejr Gävleborgs län
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Härnösand HärnösandHärnösand Junsele JunseleJunsele Örnsköldsvik ÖrnsköldsvikÖrnsköldsvik Sundsvall SundsvallSundsvall Sollefteå SollefteåSollefteå Ånge ÅngeÅnge © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: Europe/Stockholm Tidszone: Europe/Stockholm

Skyer

Skyer Europa

Flyvevejret

Flyvevejret Europa

Vejret i Junsele A, 16.12.2019

Søndag er der dømt overskyet med lette snebyger. Om aftenen skifter vejret til ustadigt vejr med enkelte snebyger. Morgenens temperaturer ligger omkring frysepunktet og når om eftermiddagen op til omkring 1 grader. Om natten -1°C. Svagt blæsende vind fra øst.

Vejret i Kramfors, 16.12.2019

Søndag er der perioder med overskyet med let slud og regn. Eftermiddagen bliver skiftevist overskyet med enkelte regn- eller snebyger. Om natten får vi overskyet vejr med let sne og regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. 1 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 3 grader. Om natten 0°C. Svag vind fra øst.

Vejret i Lungo, 16.12.2019

Søndag formiddag er det stadig overskyet med let regn. Fra midt på dagen bliver vejret skiftevist overskyet med enkelte regnbyger. Om natten får vi overskyet vejr med let sne og regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. 2 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 3 grader. Om natten 1°C. Den i starten friske vind med stormagtig vindstød fra sydøst blæser om natten svag.

Vejret i Örnsköldsvik, 16.12.2019

Om morgenen bliver det overskyet med lette snebyger. Allerede om formiddagen hersker der overskyet vejr med let sne og regn. Om middagen får vi overskyet vejr med let sne. Morgenens temperaturer ligger omkring frysepunktet og når om eftermiddagen op til omkring 2 grader. Om natten -1°C. Svag vind fra sydøst.

Vejret i Rasta, 16.12.2019

Søndag formiddag er der stadig overskyet med let slud og regn. Fra midt på dagen bliver vejret skiftende vejr med enkelte regn- eller snebyger. Sent om aftenen får vi overskyet vejr med let sne og regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. 1 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 2 grader. Om natten 0°C. Svag vind fra sydøst.

Vejret i Torpshammer, 16.12.2019

Søndag formiddag er der stadig overskyet med stedvise snebyger. Fra midt på dagen bliver vejret diset, men for det meste tørt vejr. Om eftermiddagen får vi skiftende overskyet vejr med enkelte snebyger. Morgenens temperaturer ligger på ca. 1 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 2 grader. Om natten -1°C. Svag vind fra øst.