Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Honduras

Vejr Nicaragua Vejr Guatemala Vejr El Salvador Vejr Nicaragua Vejr Belize Vejr Guatemala Vejr El Salvador
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Amapala AmapalaAmapala La Ceiba/Intl La Ceiba/IntlLa Ceiba/Intl La Mesa/San Pedro Sula La Mesa/San Pedro SulaLa Mesa/San Pedro Sula Catacamas CatacamasCatacamas La Esperanza La EsperanzaLa Esperanza Tegucigalpa TegucigalpaTegucigalpa Choluteca CholutecaCholuteca © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: America/Tegucigalpa Tidszone: America/Tegucigalpa

Skyer

Skyer Nordamerika

Temperatur

Temperatur Nordamerika

Vejret i Amapala, 07.07.2020

Tirsdag kan vi regne med lyst eller solrigt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 26 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 34 grader. Om natten 26°C. Svagt blæsende vind fra nordøst.

Vejret i Catacamas, 07.07.2020

Om morgenen bliver det mest solrigt, af og til med let skydække. Allerede om formiddagen hersker der overvejende stærkt overskyet, men mest tørt vejr. Sent om aftenen får vi overvejende stærkt overskyet, men mest tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 21 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 31 grader. Om natten 21°C. Der blæser en svag vind fra øst.

Vejret i Choluteca, 07.07.2020

Tirsdag bliver det mest solrigt, af og til med let skydække i et stykke tid. Om aftenen bliver der tale om overskyet vejr med let regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. 25 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 35 grader. Om natten 25°C. Der blæser en svag vind fra nordøst.

Vejret i La Ceiba/Intl, 07.07.2020

Tirsdag er der for det meste solrigt hele dagen. Sidst på aftenen er der tale om let skiftende vejr med enkelte byger eller torden. Om natten venter der os lettere skyet men overvejende stjerneklart vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 23 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 32 grader. Om natten 23°C. Vind fra nordøst tiltager om eftermiddagen i styrke og til moderat, med kraftige vindstød.

Vejret i La Esperanza, 07.07.2020

Tirsdag er det for det meste ustadigt med mere eller mindre tæt skydække. Om aftenen venter der os let skiftende vejr med enkelte regnbyger. Sent om aftenen bliver det overskyet vejr med let regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. 14 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 25 grader. Om natten 14°C. Svagt blæsende vind fra øst.

Vejret i La Mesa/San Pedro Sula, 07.07.2020

Mandag kan vi regne med overvejende solrigt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 24 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 36 grader. Om natten 24°C. Den i starten moderate vind med kulingagtig vindstød fra nord blæser om natten svag.

Vejret i Tegucigalpa, 07.07.2020

Tirsdag er der hele dagen ustadigt med mere eller mindre tæt skydække. Sent om aftenen er der tale om meget overskyet og regnfuldt. Om natten får vi dels overskyet, dels klart vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 19 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 29 grader. Om natten 18°C. Svagt blæsende vind fra øst.