Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Mexico

Vejr Guatemala Vejr Costa Rica Vejr Nicaragua Vejr El Salvador Vejr Honduras Vejr Belize Vejr Guatemala
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Acapulco AcapulcoAcapulco Mexico MexicoMexico Nueva Casas Grandes Nueva Casas GrandesNueva Casas Grandes La Paz La PazLa Paz Puerto Vallarta Puerto VallartaPuerto Vallarta © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: America/Mexico_City Tidszone: America/Mexico_City

Strømning

Strømning Nordamerika

Lufttryk

Lufttryk Nordamerika

Nedbør

Nedbør Nordamerika

Vejret i Acapulco, 24.09.2018

Mandag bliver det kun let skyet, men for det meste solrigt i et stykke tid. Om aftenen bliver der tale om skyet, men næsten overalt tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 27 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 34 grader. Om natten 27°C. Der blæser en svag vind fra nord.

Vejret i La Paz, 24.09.2018

Mandag er himlen praktisk talt skyfri hele dagen. Morgenens temperaturer ligger på ca. 25 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 36 grader. Om natten 26°C. Svag vind fra syd.

Vejret i Mexico City/Licenc, 24.09.2018

Mandag er det om dagen kun let skyet, men for det meste solrigt. Om aftenen bliver det let skiftende vejr med lokale byger eller torden. Sent om aftenen får vi skiftende vejr med enkelte regnbyger. Morgenens temperaturer ligger på ca. 14 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 25 grader. Om natten 13°C. Vind fra nord tiltager om aftenen i styrke og til moderat, med kulingagtige vindstød.

Vejret i Nueva Casas Grandes, 24.09.2018

Mandag kan vi regne med overvejende solrigt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 11 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 27 grader. Om natten 13°C. Der blæser en svag vind fra øst.

Vejret i Puerto Vallarta Intl, 24.09.2018

Mandag er det om dagen ustadigt med mere eller mindre tæt skydække. Om aftenen bliver det skyet, men næsten overalt tørt vejr. Om natten får vi overskyet vejr med let regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. 27 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 32 grader. Om natten 27°C. Svag vind fra nordøst.