Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Florida

Vejr Georgia Vejr Georgia Vejr Alabama Vejr Georgia
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Apalachicola (FL) Apalachicola (FL)Apalachicola (FL) Fort Myers (FL) Fort Myers (FL)Fort Myers (FL) Jacksonville JacksonvilleJacksonville Key West (FL) Key West (FL)Key West (FL) Miami MiamiMiami Orlando OrlandoOrlando Pensacola PensacolaPensacola Tallahassee TallahasseeTallahassee © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: Etc/GMT-6 Tidszone: Etc/GMT-6

Strømning

Strømning Nordamerika

Sol

Sol Nordamerika

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Nordamerika

Vejret i Apalachicola FL/CIV, 22.02.2018

Torsdag er himlen praktisk talt skyfri hele dagen. Morgenens temperaturer ligger på ca. 19 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 23 grader. Om natten 18°C. Svag vind fra øst.

Vejret i Fort Myers, Southwes, 22.02.2018

Torsdag kan vi regne med overvejende solrigt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 18 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 30 grader. Om natten 18°C. Om eftermiddagen kommer der moderat vind østlig.

Vejret i Jacksonville FL, 22.02.2018

Torsdag er der perioder med tildels lidt skyet, dels solrigt. Om eftermiddagen begynder skyet, tildels også solrigt vejr. Om natten får vi overvejende stærkt overskyet, men mest tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 17 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 26 grader. Om natten 16°C. Der blæser en svag vind fra øst.

Vejret i Key West FL/Intl, 22.02.2018

Tidligt på morgenen er det stadigt mere eller mindre overskyet. Allerede om formiddagen bliver det for det meste solrigt. Morgenens temperaturer ligger på ca. 23 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 27 grader. Om natten 23°C. svag til moderat vind, med kraftige vindstød fra øst.

Vejret i Miami, Fl, 22.02.2018

Torsdag får vi længere perioder med overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 23 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 28 grader. Om natten 23°C. Vinden blæser svag til moderat og kommer østlig.

Vejret i Orlando FL, 22.02.2018

Torsdag bliver det tildels lidt skyet, dels solrigt i et stykke tid. Om aftenen bliver der tale om stjerneklart eller lettere overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 18 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 28 grader. Om natten 18°C. moderat vind fra øst aftager om natten og blæser derefter svagt.

Vejret i Pensacola, Pensacola, 22.02.2018

Torsdag bliver det med mange skyer, men tørt de fleste steder i et stykke tid. Sent om aftenen bliver der tale om stjerneklart eller lettere overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 20 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 25 grader. Om natten 18°C. moderat vind fra sydøst aftager om natten og blæser svagt.

Vejret i Tallahassee FL/CIV, 22.02.2018

Torsdag bliver det med mange skyer, men tørt de fleste steder i et stykke tid. Om aftenen bliver der tale om kun lettere skyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 18 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 27 grader. Om natten 16°C. Der blæser en svag vind fra sydøst.