Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Florida

Vejr Georgia Vejr Georgia Vejr Alabama Vejr Georgia
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Apalachicola (FL) Apalachicola (FL)Apalachicola (FL) Fort Myers (FL) Fort Myers (FL)Fort Myers (FL) Jacksonville JacksonvilleJacksonville Key West (FL) Key West (FL)Key West (FL) Miami MiamiMiami Orlando OrlandoOrlando Pensacola PensacolaPensacola Tallahassee TallahasseeTallahassee © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: Etc/GMT-6 Tidszone: Etc/GMT-6

Skyer

Skyer Nordamerika

Temperatur

Temperatur Nordamerika

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Nordamerika

Vejret i Apalachicola FL/CIV, 15.12.2018

Fredag får vi overskyet vejr med let regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. 16 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 21 grader. Om natten 14°C. Der blæser en svag vind fra vest.

Vejret i Fort Myers, Southwes, 15.12.2018

Fredag er det om dagen skiftevist klart og overskyet. Om aftenen bliver det skyet, men næsten overalt tørt vejr. Om natten får vi meget overskyet, regnfuldt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 18 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 29 grader. Om natten 20°C. Den i starten friske vind med kulingagtig vindstød fra syd blæser sent om aftenen svag.

Vejret i Jacksonville FL, 15.12.2018

Fredag formiddag er det stadig meget overskyet og regnfuldt. Fra midt på dagen bliver vejret skiftende vejr med lokale byger eller torden. Om eftermiddagen får vi meget overskyet, regnfuldt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 16 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 21 grader. Om natten 17°C. Vind fra sydøst tiltager om eftermiddagen i styrke og til moderat, med stormagtige vindstød.

Vejret i Key West FL/Intl, 15.12.2018

Om morgenen bliver det overskyet, men tørt de fleste steder. Allerede om formiddagen skifter det til klart eller solrigt. Om natten kommer med skiftevist overskyet, men mest tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 24 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 28 grader. Om natten 23°C. En vind fra sydøst, svag til moderat, med kulingagtige vindstød.

Vejret i Miami, Fl, 15.12.2018

Fredag formiddag er der stadig ustadigt med mere eller mindre tæt skydække. Fra midt på dagen bliver vejret overskyet vejr med let regn. Om eftermiddagen får vi overskyet vejr med solskinsophold. Morgenens temperaturer ligger på ca. 23 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 29 grader. Om natten 23°C. En vind fra sydøst, svag til moderat, med kulingagtige vindstød.

Vejret i Orlando FL, 15.12.2018

Fredag formiddag er det stadig solrigt eller let overskyet. Fra midt på dagen bliver vejret overskyet med let regn. Om eftermiddagen får vi skiftende vejr med enkelte regnbyger. Morgenens temperaturer ligger på ca. 17 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 26 grader. Om natten 19°C. Om middagen forventes en moderat vind med kulingagtige vindstød fra sydøst.

Vejret i Pensacola, Pensacola, 15.12.2018

Efter morgenens ustadigt vejr med dels kraftige regnbyger bliver det af og til overvejende gråt, men mest tørt vejr. Om aftenen får vi overskyet vejr med let regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. 15 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 21 grader. Om natten 10°C. En frisk vind med kulingagtige vindstød fra øst. Vinden aftager om formiddagen, blæser svagt og kommer derefter fra vest.

Vejret i Tallahassee FL/CIV, 15.12.2018

Fredag er der perioder med meget overskyet og regnfuldt. Om eftermiddagen får vi skiftende vejr med enkelte regnbyger. Om aftenen er der tale om meget overskyet, regnfuldt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 15 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 22 grader. Om natten 13°C. Den i starten moderate vind med kraftig vindstød fra øst blæser om natten svag.