Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Kalifornien

Vejr Utah Vejr Idaho Vejr Arizona Vejr Oregon Vejr Mittelamerika Vejr Nevada
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Bishop (CA) Bishop (CA)Bishop (CA) Los Angeles (CA) Los Angeles (CA)Los Angeles (CA) Redding ReddingRedding San Diego San DiegoSan Diego San Francisco (CA) San Francisco (CA)San Francisco (CA) © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: America/Los_Angeles Tidszone: America/Los_Angeles

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Nordamerika

Nedbør

Nedbør Nordamerika

Lufttryk

Lufttryk Nordamerika

Vejret i Bishop CA, 07.08.2020

Fredag er himlen praktisk talt skyfri hele dagen. Morgenens temperaturer ligger på ca. 13 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 33 grader. Om natten 13°C. Vind fra syd tiltager om middagen og blæser moderatt.

Vejret i Los Angeles CA/Intl, 07.08.2020

Efter morgenens overskyet, men mest tørt vejr bliver det allerede om formiddagen for det meste solrigt. Om aftenen får vi skiftevist meget overskyet, men mest tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 17 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 22 grader. Om natten 17°C. Den i starten moderate vind med kraftig vindstød fra vest blæser om natten svag.

Vejret i Redding CA, 07.08.2020

Fredag er himlen praktisk talt skyfri hele dagen. Morgenens temperaturer ligger på ca. 18 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 35 grader. Om natten 20°C. Der blæser en svag vind fra nord.

Vejret i San Diego CA/Miramar, 07.08.2020

Fredag er det for det meste tildels lidt skyet, dels solrigt. Om aftenen venter der os dels tæt dels lettere overskyet vejr. Sent om aftenen bliver det meget overskyet, men for det meste tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 17 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 24 grader. Om natten 16°C. Svagt blæsende vind fra vest.

Vejret i San Francisco CA/Intl, 07.08.2020

Fredag er det om dagen kun let skyet, men for det meste solrigt. Om aftenen bliver det skiftevist meget overskyet, men mest tørt vejr. Sent om aftenen får vi overskyet vejr med opklaring indimellem. Morgenens temperaturer ligger på ca. 14 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 22 grader. Om natten 14°C. Vind fra vest tiltager om middagen i styrke og til frisk, med stormagtige vindstød.