Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Montana

Vejr Wyoming Vejr North-Dakota Vejr South-Dakota Vejr Canada Vejr Oregon Vejr Idaho
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Billings BillingsBillings Bozeman (MT) Bozeman (MT)Bozeman (MT) Glasgow (MT) Glasgow (MT)Glasgow (MT) Missoula (MT) Missoula (MT)Missoula (MT) © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: America/Boise Tidszone: America/Boise

Lufttryk

Lufttryk Nordamerika

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Nordamerika

Vejret i Billings MT/Logan Intl, 23.02.2020

Søndag er det om dagen solrigt eller let overskyet. Om aftenen bliver det let skiftende vejr med enkelte snebyger. Sent om aftenen får vi dels tæt dels lettere overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. -3 grader. I løbet af dagen kommer vi op på maks. 7 grader. Om natten 0°C. Vind fra vest tiltager om natten i styrke og til moderat, med kulingagtige vindstød.

Vejret i Bozeman MT/Gallatin, 23.02.2020

Søndag er der perioder med mest skyfrit. Om eftermiddagen begynder overskyet vejr med stedvis sne. Om aftenen får vi ustadigt vejr med enkelte snebyger. Morgenens temperaturer ligger på ca. -8 grader. I løbet af dagen kommer vi op på maks. 7 grader. Om natten -2°C. Svag vind fra sydvest.

Vejret i Glasgow MT/Intl, 23.02.2020

Efter skiftende lyst og overskyet vejr om morgenen får vi for resten af dagen tæt overskyet, men overvejende tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. -6 grader. I løbet af dagen kommer vi op på maks. 2 grader. Om natten -4°C. Om aftenen forventes en moderat vind med kraftige vindstød fra sydøst.

Vejret i Missoula MT/Johnson-Bell, 23.02.2020

Efter morgenens solrigt eller lettere overskyet vejr bliver vejret overskyet med let slud og regn. Om middagen kommer med skiftende vejr med enkelte regn- eller snebyger. Morgenens temperaturer ligger på ca. -4 grader. I løbet af dagen kommer vi op på maks. 5 grader. Om natten -1°C. Der blæser en svag vind fra nordvest.