Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Nevada

Vejr Arizona Vejr Oregon Vejr Idaho Vejr Kalifornien Vejr Utah
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Ely (NV) Ely (NV)Ely (NV) Las Vegas Las VegasLas Vegas Lovelock (NV) Lovelock (NV)Lovelock (NV) Reno RenoReno Winnemucca (NV) Winnemucca (NV)Winnemucca (NV) © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: America/Los_Angeles Tidszone: America/Los_Angeles

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Nordamerika

Strømning

Strømning Nordamerika

Lufttryk

Lufttryk Nordamerika

Flyvevejret

Flyvevejret Nordamerika

Vejret i Ely/Yelland NV, 28.01.2020

Tirsdag er det solrigt hele dagen. Sidst på aftenen er der tale om gennemgående overskyet, men for det meste tørt vejr. Om natten venter der os skiftende overskyet vejr med enkelte snebyger. Morgenens temperaturer ligger på ca. -5 grader. I løbet af dagen kommer vi op på maks. 6 grader. Om natten -6°C. Svag vind fra vest.

Vejret i Las Vegas, Mccarran Airp., NV, 28.01.2020

Tirsdag kan vi regne med overvejende lyst vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 7 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 16 grader. Om natten 9°C. Der blæser en svag vind fra sydvest.

Vejret i Lovelock NV/Derby, 28.01.2020

Tirsdag kan vi regne med mest solrigt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. -2 grader. I løbet af dagen kommer vi op på maks. 13 grader. Om natten -2°C. Vind fra vest tiltager om middagen i styrke og til moderat, med kulingagtige vindstød.

Vejret i Reno NV/Intl, 28.01.2020

Tirsdag kan vi regne med mest solrigt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 2 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 12 grader. Om natten -1°C. Den i starten moderate vind med kulingagtig vindstød fra nordvest blæser sent om aftenen svag.

Vejret i Winnemucca NV/CIV, 28.01.2020

Tirsdag er der perioder med for det meste solrigt. Om eftermiddagen får vi let skiftende vejr med enkelte regnbyger. Sent om aftenen er der tale om skiftevist overskyet, periodevist også stjerneklart vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 1 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 10 grader. Om natten -4°C. Svagt blæsende vind fra vest.