Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Oregon

Vejr Washington Vejr Washington Vejr Washington Vejr Washington Vejr Nevada Vejr Kalifornien Vejr Idaho
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Burns (OR) Burns (OR)Burns (OR) Eugene EugeneEugene Medford MedfordMedford Pendleton (OR) Pendleton (OR)Pendleton (OR) Portland PortlandPortland © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: America/Los_Angeles Tidszone: America/Los_Angeles

Flyvevejret

Flyvevejret Nordamerika

Strømning

Strømning Nordamerika

Skyer

Skyer Nordamerika

Vejret i Burns OR, 23.02.2020

Søndag formiddag er der stadig ustadigt med mere eller mindre tæt skydække. Fra midt på dagen bliver vejret overskyet vejr med stedvis regn. Om eftermiddagen får vi solrigt eller lettere overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. -3 grader. I løbet af dagen kommer vi op på maks. 9 grader. Om natten -6°C. Om middagen forventes en frisk vind med stormagtige vindstød fra sydvest.

Vejret i Eugene OR/Mahlon Sweet, 23.02.2020

Søndag formiddag er der stadig tale om meget overskyet og regnfuldt. Fra midt på dagen bliver vejret overskyet vejr med stedvis regn. Sent om aftenen får vi gennemgående overskyet, men for det meste tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 4 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 10 grader. Om natten 2°C. Den i starten moderate vind med kulingagtig vindstød fra sydvest blæser om natten svag.

Vejret i Medford OR, 23.02.2020

Søndag bliver det meget overskyet, men mest tørt i et stykke tid. Om aftenen bliver der tale om dels tæt dels lettere overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 4 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 12 grader. Om natten 1°C. Svag vind fra nord.

Vejret i Pendleton OR, 23.02.2020

Søndag formiddag er der stadig meget overskyet, men mest tørt. Fra midt på dagen bliver vejret let skiftende vejr med enkelte regnbyger. Om eftermiddagen får vi solrigt eller lettere overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 1 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 11 grader. Om natten 2°C. Vind fra sydvest tiltager om eftermiddagen med vindstød op til vindstyrke 8.

Vejret i Portland OR/Intl, 23.02.2020

Søndag er der overskyet med let regn hele dagen. Sidst på aftenen er der tale om tæt overskyet, men overvejende tørt vejr. Om natten venter der os overskyet vejr med let regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. 6 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 10 grader. Om natten 5°C. Den i starten moderate vind med stormagtig vindstød fra sydvest blæser om natten svag.