Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Wyoming

Vejr North-Dakota Vejr Utah Vejr Nebraska Vejr Idaho Vejr Montana Vejr Colorado Vejr South-Dakota
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Casper (WY) Casper (WY)Casper (WY) Cheyenne CheyenneCheyenne Jackson (WY) Jackson (WY)Jackson (WY) Lander (WY) Lander (WY)Lander (WY) Sheridan (WY) Sheridan (WY)Sheridan (WY) © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: America/Denver Tidszone: America/Denver

Temperatur

Temperatur Nordamerika

Skyer

Skyer Nordamerika

Lufttryk

Lufttryk Nordamerika

Vejret i Casper WY/Natrona/CIV, 23.02.2020

Søndag bliver det mest skyfrit om dagen. Om natten bliver der tale om tæt overskyet, men overvejende tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. -8 grader. I løbet af dagen kommer vi op på maks. 3 grader. Om natten -4°C. Vind fra sydvest tiltager om aftenen med vindstød op til vindstyrke 7.

Vejret i Cheyenne WY, 23.02.2020

Søndag formiddag er der stadig tale om temmelig gråt, men mest tørt. Fra midt på dagen bliver vejret kun forbigående lettere overskyet, men ellers solrigt vejr. Om aftenen får vi næsten skyfrit vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. -2 grader. I løbet af dagen kommer vi op på maks. 3 grader. Om natten -2°C. En svag vind med stormagtige vindstød fra vest.

Vejret i Jackson Hole Automat, 23.02.2020

Søndag formiddag er det stadig mest skyfrit. Fra midt på dagen bliver vejret overskyet med stedvise snebyger. Om eftermiddagen får vi gennemgående overskyet, men for det meste tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. -17 grader og stiger op til frysepunktet i løbet af dagen. Om natten -10°C. Vind fra syd tiltager om aftenen i styrke og til moderat, med stormagtige vindstød.

Vejret i Lander/Hunt WY, 23.02.2020

Søndag er himlen praktisk talt skyfri hele dagen. Morgenens temperaturer ligger på ca. -8 grader. I løbet af dagen kommer vi op på maks. 1 grader. Om natten -4°C. Svagt blæsende vind fra vest.

Vejret i Sheridan WY/CIV, 23.02.2020

Søndag er det mest skyfrit hele dagen. Sidst på aftenen er der tale om gennemgående overskyet, men for det meste tørt vejr. Om natten venter der os overskyet vejr med let sne. Morgenens temperaturer ligger på ca. -8 grader. I løbet af dagen kommer vi op på maks. 3 grader. Om natten -3°C. Vind fra nordvest tiltager om natten i styrke og til moderat, med kulingagtige vindstød.