Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Alberta

Vejr Saskatchewan Vejr Saskatchewan Vejr Northwest-Territories Vejr British-Columbia Vejr Amerikas Forenede Stater
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Calgary CalgaryCalgary Edmonton EdmontonEdmonton Fort McMurray Fort McMurrayFort McMurray Grande Prairie Grande PrairieGrande Prairie High Level High LevelHigh Level Lethbridge LethbridgeLethbridge © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: America/Edmonton Tidszone: America/Edmonton

Temperatur

Temperatur Nordamerika

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Nordamerika

Skyer

Skyer Nordamerika

Strømning

Strømning Nordamerika

Vejret i Calgary Intl. A., ALTA, 28.02.2020

Fredag får vi skiftevist lyst og overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 1 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 7 grader. Om natten -3°C. Svag vind fra sydøst.

Vejret i Edmonton City Centre A., ALTA, 28.02.2020

Fredag er det om dagen for det meste solrigt. Om aftenen bliver det tæt overskyet, men mest tørt vejr. Sent om aftenen får vi overskyet vejr med let sne. Morgenens temperaturer ligger på ca. -1 grader. I løbet af dagen kommer vi op på maks. 5 grader. Om natten -3°C. Svag vind fra vest.

Vejret i Grande Prairie A., ALTA, 28.02.2020

Fredag bliver det for det meste solrigt i et stykke tid. Sent om aftenen bliver der tale om overskyet vejr med stedvis sne. Morgenens temperaturer ligger på ca. -4 grader. I løbet af dagen kommer vi op på maks. 2 grader. Om natten -8°C. Svagt blæsende vind fra nordøst.

Vejret i High Level A., ALTA, 28.02.2020

Fredag formiddag er der stadig tale om overskyet med stedvise snebyger. Fra midt på dagen bliver vejret skiftevist lyst og overskyet vejr. Om natten får vi overskyet vejr med stedvis sne. Morgenens temperaturer ligger på ca. -11 grader. I løbet af dagen kommer vi op må maks. -8 grader. Om natten -21°C. Der blæser en svag vind fra nord.

Vejret i Uxbridge, 28.02.2020

Om morgenen bliver det noget overskyet. Allerede om formiddagen skifter det til for det meste solrigt. Om middagen kommer med dels tæt, dels let overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger omkring frysepunktet og når om eftermiddagen op til omkring 4 grader. Om natten -14°C. Den i starten moderate vind med kraftig vindstød fra vest blæser sent om aftenen svag.