Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Nova-Scotia

Vejr Neufundland und Labrador Vejr Quebec Vejr Quebec Vejr Prince-Edward-Island Vejr New-Brunswick
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Ingonish IngonishIngonish Kentville KentvilleKentville Lunenburg LunenburgLunenburg Yarmouth YarmouthYarmouth © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: America/Halifax Tidszone: America/Halifax

Skyer

Skyer Nordamerika

Temperatur

Temperatur Nordamerika

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Nordamerika

Vejret i Ingonish Beach CS, NS, 28.02.2020

Tidligt på morgenen er det stadigt overskyet med lette snebyger. Allerede om formiddagen bliver det solrigt eller let overskyet. Morgenens temperaturer ligger på ca. -2 grader. I løbet af dagen kommer vi op på maks. 2 grader. Om natten -6°C. Der blæser en svag vind fra sydvest.

Vejret i Kentville CDA CS, NS, 28.02.2020

Fredag er der dømt meget overskyet og regnfuldt. Om eftermiddagen skifter vejret til ustadigt vejr med enkelte regnbyger. Morgenens temperaturer ligger på ca. 5 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 7 grader. Om natten 4°C. Der blæser en svag vind fra nordvest.

Vejret i Lunenburg, NS, 28.02.2020

Fredag er der perioder med overskyet, indimellem solrigt. Eftermiddagen bliver gennemgående overskyet, men for det meste tørt. Om aftenen får vi mere eller mindre tæt overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. -1 grader. I løbet af dagen kommer vi op på maks. 2 grader. Om natten -3°C. Vind fra vest blæser først friskt, med kulingagtige vindstød, sent om aftenen svag.

Vejret i Yarmouth A., NS, 28.02.2020

Om morgenen bliver det overskyet, men tørt de fleste steder. Allerede om formiddagen hersker der overskyet vejr med let sne. Om eftermiddagen får vi tæt overskyet, men mest tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. -1 grader og stiger op til frysepunktet i løbet af dagen. Om natten -3°C. En moderat til frisk vind blæser med kulingagtige vindstød fra vest.