Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Nova-Scotia

Vejr Neufundland und Labrador Vejr Quebec Vejr Quebec Vejr Prince-Edward-Island Vejr New-Brunswick
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Ingonish IngonishIngonish Kentville KentvilleKentville Lunenburg LunenburgLunenburg Yarmouth YarmouthYarmouth © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: America/Halifax Tidszone: America/Halifax

Lufttryk

Lufttryk Nordamerika

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Nordamerika

Flyvevejret

Flyvevejret Nordamerika

Vejret i Ingonish Beach CS, NS, 20.09.2019

Fredag bliver det solrigt om dagen. Om natten bliver der tale om længere perioder med overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 7 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 17 grader. Om natten 10°C. Svag vind fra vest.

Vejret i Kentville CDA CS, NS, 20.09.2019

Fredag er der hele dagen kun let skyet, men for det meste solrigt. Sent om aftenen er der tale om ustadigt og overskyet, men tørt de fleste steder. Om natten får vi lettere overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 12 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 17 grader. Om natten 12°C. Svag vind fra syd.

Vejret i Lunenburg, NS, 20.09.2019

Fredag er himlen praktisk talt skyfri hele dagen. Morgenens temperaturer ligger på ca. 9 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 20 grader. Om natten 15°C. Der blæser en svag vind fra nordvest.

Vejret i Yarmouth A., NS, 20.09.2019

Fredag er der dømt for det meste solrigt. Sent om aftenen skifter vejret til overskyet men lejlighedsvist stjerneklart vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 9 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 18 grader. Om natten 14°C. Der blæser en svag til moderat vind nordvestlig.