Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Saskatchewan

Vejr Northwest-Territories Vejr Alberta Vejr Manitoba Vejr Nunavut Vejr Amerikas Forenede Stater
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Assiniboia AssiniboiaAssiniboia La Ronge La RongeLa Ronge Meadow Lake Meadow LakeMeadow Lake Regina ReginaRegina Saskatoon SaskatoonSaskatoon Stony Rapids Stony RapidsStony Rapids © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: America/Regina Tidszone: America/Regina

Sol

Sol Nordamerika

Lufttryk

Lufttryk Nordamerika

Nedbør

Nedbør Nordamerika

Temperatur

Temperatur Nordamerika

Vejret i Assiniboia Airport, SASK, 20.09.2019

Efter morgenens dels tæt, dels let overskyet vejr bliver det allerede om formiddagen overvejende klart. Om aftenen får vi længere perioder med overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 11 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 19 grader. Om natten 9°C. Vinden blæser svag til moderat og kommer nordvestlig.

Vejret i La Ronge A., SASK, 20.09.2019

Fredag er det om dagen ustadigt og overskyet, men tørt de fleste steder. Om aftenen bliver det overskyet vejr med stedvis regn. Sent om aftenen får vi længere perioder med overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 9 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 19 grader. Om natten 10°C. Svagt blæsende vind fra vest.

Vejret i Meadow Lake, SASK, 20.09.2019

Fredag formiddag er der stadig tale om kun let skyet, men for det meste solrigt. Fra midt på dagen bliver vejret skiftevist meget overskyet, men mest tørt vejr. Om eftermiddagen får vi mest solskinsvejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 5 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 17 grader. Om natten 6°C. Svagt blæsende vind fra vest.

Vejret i Regina A., SASK, 20.09.2019

Fredag er der perioder med overskyet med stedvis regn. Om eftermiddagen begynder delvist solrigt vejr. Sent om aftenen får vi skiftevist overskyet, men mest tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 13 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 19 grader. Om natten 9°C. Der blæser en svag vind fra nordvest.

Vejret i Saskatoon Diefenbaker A., SASK, 20.09.2019

Fredag bliver det noget overskyet hele dagen. Om natten skifter det til stjerneklart til lettere overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 10 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 19 grader. Om natten 8°C. Svag vind fra nordvest.

Vejret i Stony Rapids A., SASK, 20.09.2019

Fredag er der perioder med overskyet med stedvis regn. Eftermiddagen bliver skiftevist overskyet med enkelte regnbyger. Sent om aftenen får vi overskyet vejr med let regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. 8 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 16 grader. Om natten 8°C. Svag vind fra vest.