Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Yukon-Territory

Vejr Northwest-Territories Vejr Amerikas Forenede Stater Vejr Amerikas Forenede Stater Vejr Amerikas Forenede Stater Vejr Northwest-Territories Vejr British-Columbia
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Dawson DawsonDawson Mayo MayoMayo Old Crow Old CrowOld Crow Whitehorse WhitehorseWhitehorse © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: America/Dawson Tidszone: America/Dawson

Flyvevejret

Flyvevejret Nordamerika

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Nordamerika

Lufttryk

Lufttryk Nordamerika

Vejret i Dawson, YT, 20.09.2019

Om morgenen bliver det overskyet, men mest tørt. Allerede om formiddagen skifter det til overskyet med let regn. Om eftermiddagen kommer med udpræget tætte skyer, men overvejende tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 4 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 10 grader. Om natten 6°C. Svag vind fra nordøst.

Vejret i Mayo A., YT, 20.09.2019

Fredag er der hele dagen overskyet med stedvis regn. Sent om aftenen er der tale om overskyet, men mest tørt. Om natten får vi overskyet vejr med stedvis regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. 5 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 10 grader. Om natten 6°C. Svag vind fra nordøst.

Vejret i Old Crow, YT, 20.09.2019

Fredag formiddag er der stadig tale om overskyet, indimellem solrigt. Fra midt på dagen bliver vejret overskyet, men mest tørt vejr. Om natten får vi overskyet vejr med let regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. 3 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 10 grader. Om natten 3°C. Vinden blæser svag til moderat og kommer nordøstlig.

Vejret i Whitehorse A., YT, 20.09.2019

Om morgenen bliver det overskyet med stedvis regn. Allerede om formiddagen skifter det til med mange skyer, men tørt de fleste steder. Om middagen kommer med overskyet vejr med let regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. 7 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 13 grader. Om natten 10°C. En moderat vind med kulingagtige vindstød fra syd.