Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Fiji

 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Nadi NadiNadi Suva SuvaSuva Nabouwalu NabouwaluNabouwalu Vunisea VuniseaVunisea © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: Pacific/Fiji Tidszone: Pacific/Fiji

Lufttryk

Lufttryk Oceanien

Temperatur

Temperatur Oceanien

Sol

Sol Oceanien

Strømning

Strømning Oceanien

Vejret i Nabouwalu, 21.02.2019

Onsdag bliver tildels lidt skyet, dels solrigt. Morgenens temperaturer ligger på ca. 25 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 31 grader. Om natten 25°C. Der blæser en svag vind fra øst.

Vejret i Nadi/Intl, 21.02.2019

Onsdag er der perioder med overskyet, men for det meste tørt. Om eftermiddagen begynder overskyet vejr med let regn. Sent om aftenen får vi lettere overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 25 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 31 grader. Om natten 24°C. Svag vind fra nordvest.

Vejret i Nausori, 21.02.2019

Onsdag er der perioder med overskyet, men for det meste tørt. Eftermiddagen bliver noget overskyet. Om aftenen får vi overskyet vejr med let regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. 23 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 32 grader. Om natten 24°C. Svag vind fra nordvest.

Vejret i Vunisea, 21.02.2019

Onsdag bliver der kun let skyet, men for det meste solrigt hele dagen. Torsdag nat skifter vejret til overskyet vejr med let regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. 25 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 31 grader. Om natten 25°C. Svag vind fra øst.