Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Fiji

 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Nadi NadiNadi Suva SuvaSuva Nabouwalu NabouwaluNabouwalu Vunisea VuniseaVunisea © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: Pacific/Fiji Tidszone: Pacific/Fiji

Nedbør

Nedbør Oceanien

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Oceanien

Flyvevejret

Flyvevejret Oceanien

Sol

Sol Oceanien

Vejret i Nabouwalu, 25.01.2018

Om formiddagen er det endnu overvejende klart. I løbet af eftermiddagen bliver det mere eller mindre tæt overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 26 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 30 grader. Om natten 25°C. Svag vind fra sydøst.

Vejret i Nadi/Intl, 25.01.2018

Torsdag er der perioder med klart eller solrigt. Eftermiddagen bliver overskyet med let regn. Sent om aftenen får vi mere eller mindre tæt overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 23 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 31 grader. Om natten 24°C. Der blæser en svag vind fra sydøst.

Vejret i Nausori, 25.01.2018

Torsdag bliver det ustadigt med mere eller mindre tæt skydække hele dagen. Om natten skifter det til overskyet vejr med let regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. 24 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 30 grader. Om natten 24°C. Svag vind fra sydøst.

Vejret i Vunisea, 25.01.2018

Om morgenen bliver det overskyet, men tørt de fleste steder. Men allerede om formiddagen er der optræk til solrigt eller lettere overskyet vejr. Om eftermiddagen får vi overvejende stærkt overskyet, men mest tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 25 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 30 grader. Om natten 25°C. Der blæser en svag vind fra sydøst.