Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Fiji

 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Nadi NadiNadi Suva SuvaSuva Nabouwalu NabouwaluNabouwalu Vunisea VuniseaVunisea © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: Pacific/Fiji Tidszone: Pacific/Fiji

Flyvevejret

Flyvevejret Oceanien

Temperatur

Temperatur Oceanien

Skyer

Skyer Oceanien

Nedbør

Nedbør Oceanien

Vejret i Nabouwalu, 19.07.2018

Efter morgenens kun lidt overskyet vejr bliver vejret overskyet, men tørt de fleste steder. Om natten kommer med skiftevist (meget) overskyet, men mest tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 23 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 28 grader. Om natten 24°C. Svag vind fra øst.

Vejret i Nadi/Intl, 19.07.2018

Torsdag er der perioder med overvejende klart. Om eftermiddagen bliver det overvejende stærkt overskyet, men mest tørt vejr. Om aftenen får vi overskyet vejr med opklaring indimellem. Morgenens temperaturer ligger på ca. 21 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 29 grader. Om natten 21°C. Der blæser en svag vind fra sydøst.

Vejret i Nausori, 19.07.2018

Torsdag er det for det meste delvist solrigt. Om aftenen venter der os overvejende stærkt overskyet, men mest tørt vejr. Sent om aftenen bliver det lettere overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 21 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 28 grader. Om natten 22°C. Der blæser en svag vind fra sydøst.

Vejret i Vunisea, 19.07.2018

Om morgenen bliver det overskyet, men tørt de fleste steder. Men allerede om formiddagen er der optræk til mest solrigt vejr. Om eftermiddagen får vi skiftevist lyst og overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 21 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 26 grader. Om natten 21°C. Der blæser en svag vind fra syd.