Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Fiji

 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Nadi NadiNadi Suva SuvaSuva Nabouwalu NabouwaluNabouwalu Vunisea VuniseaVunisea © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: Pacific/Fiji Tidszone: Pacific/Fiji

Nedbør

Nedbør Oceanien

Sol

Sol Oceanien

Strømning

Strømning Oceanien

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Oceanien

Vejret i Nabouwalu, 21.04.2019

Søndag formiddag er det stadig overskyet med let regn. Fra midt på dagen bliver vejret solrigt eller let overskyet. Om eftermiddagen får vi overskyet vejr med let regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. 25 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 29 grader. Om natten 25°C. En svag til moderat vind blæser med kraftige vindstød fra sydøst.

Vejret i Nadi/Intl, 21.04.2019

Søndag er der perioder med overskyet, indimellem solrigt. Om eftermiddagen får vi overskyet vejr med let regn. Om natten er der tale om diset, men for det meste tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 23 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 30 grader. Om natten 23°C. Svag vind fra sydøst.

Vejret i Nausori, 21.04.2019

Søndag venter der overskyet vejr med stedvis regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. 24 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 29 grader. Om natten 24°C. Svag vind fra øst.

Vejret i Vunisea, 21.04.2019

Søndag får vi overskyet vejr med stedvis regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. 25 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 28 grader. Om natten 25°C. En moderat vind med kulingagtige vindstød fra sydøst.