Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Fiji

 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Nadi NadiNadi Suva SuvaSuva Nabouwalu NabouwaluNabouwalu Vunisea VuniseaVunisea © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: Pacific/Fiji Tidszone: Pacific/Fiji

Strømning

Strømning Oceanien

Lufttryk

Lufttryk Oceanien

Temperatur

Temperatur Oceanien

Nedbør

Nedbør Oceanien

Vejret i Nabouwalu, 19.10.2018

Om morgenen bliver det meget overskyet, men mest tørt. Men allerede om formiddagen er der optræk til overskyet vejr med stedvis regn. Om middagen får vi overskyet, men overvejende tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 24 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 27 grader. Om natten 24°C. En svag til moderat vind blæser med kulingagtige vindstød fra sydøst.

Vejret i Nadi/Intl, 19.10.2018

Fredag er der perioder med tildels lidt skyet, dels solrigt. Eftermiddagen bliver meget overskyet og regnfuldt. Om natten får vi mere eller mindre tæt overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 23 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 29 grader. Om natten 23°C. Svag vind fra sydøst.

Vejret i Nausori, 19.10.2018

Fredag skal vi regne med overskyet vejr med let regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. 24 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 27 grader. Om natten 23°C. Svagt blæsende vind fra øst.

Vejret i Vunisea, 19.10.2018

Fredag bliver det overskyet med let regn om dagen. Om natten bliver der tale om let skiftende vejr med enkelte regnbyger. Morgenens temperaturer ligger på ca. 24 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 26 grader. Om natten 24°C. En moderat vind med kulingagtige vindstød fra sydøst.