Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Ny Zeeland

 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Auckland AucklandAuckland Christchurch ChristchurchChristchurch Wellington WellingtonWellington © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: Etc/GMT+12 Tidszone: Etc/GMT+12

Nedbør

Nedbør Oceanien

Sol

Sol Oceanien

Strømning

Strømning Oceanien

Skyer

Skyer Oceanien

Vejret i Auckland/Intl, 21.04.2019

Søndag er der perioder med for det meste solrigt. Om eftermiddagen begynder overskyet vejr med stedvis regn. Om natten får vi meget overskyet, regnfuldt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 13 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 20 grader. Om natten 15°C. Svag vind fra nord.

Vejret i Christchurch, 21.04.2019

Efter ustadigt overskyet vejr med enkelte regnbyger om morgenen skal vi regne med overskyet vejr med let regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. 10 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 13 grader. Om natten 10°C. Svag vind fra sydvest.

Vejret i Wellington/Intl, 21.04.2019

Tidligt på morgenen er det stadigt skiftende vejr med enkelte regnbyger. Allerede om formiddagen ændres vejret dog til meget overskyet og regnfuldt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 15 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 16 grader. Om natten 13°C. Den i starten friske vind med stormagtig vindstød fra nord blæser om natten svag.