Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Ny Zeeland

 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Auckland AucklandAuckland Christchurch ChristchurchChristchurch Wellington WellingtonWellington © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: Etc/GMT+12 Tidszone: Etc/GMT+12

Lufttryk

Lufttryk Oceanien

Temperatur

Temperatur Oceanien

Flyvevejret

Flyvevejret Oceanien

Skyer

Skyer Oceanien

Vejret i Auckland/Intl, 23.01.2018

Tirsdag er det for det meste meget overskyet og regnfuldt. Om aftenen venter der os skiftevist overskyet, periodevist også stjerneklart vejr. Sent om aftenen bliver det overskyet vejr med let regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. 21 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 25 grader. Om natten 20°C. Om middagen forventes en moderat vind med kulingagtige vindstød fra sydvest.

Vejret i Christchurch, 23.01.2018

Efter formiddagens meget overskyet, men for det meste tørt vejr får vi for det meste solrigt vejr resten af dagen. Morgenens temperaturer ligger på ca. 16 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 25 grader. Om natten 16°C. Om aftenen forventes en moderat vind med kulingagtige vindstød fra øst.

Vejret i Wellington/Intl, 23.01.2018

Tirsdag bliver det solrigt eller let overskyet i et stykke tid. Om aftenen bliver der tale om skiftevist meget overskyet, men mest tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 19 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 24 grader. Om natten 19°C. En vind fra nord, moderat til frisk, med kulingagtige vindstød.