Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Ny Zeeland

 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Auckland AucklandAuckland Christchurch ChristchurchChristchurch Wellington WellingtonWellington © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: Etc/GMT+12 Tidszone: Etc/GMT+12

Nedbør

Nedbør Oceanien

Strømning

Strømning Oceanien

Sol

Sol Oceanien

Temperatur

Temperatur Oceanien

Vejret i Auckland/Intl, 19.07.2019

Fredag bliver det overskyet med let regn i et stykke tid. Om eftermiddagen bliver der tale om skiftende vejr med enkelte regnbyger. Morgenens temperaturer ligger på ca. 12 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 15 grader. Om natten 11°C. En svag vind med kraftige vindstød fra vest.

Vejret i Christchurch, 19.07.2019

Om morgenen bliver det solrigt eller let overskyet. Allerede om formiddagen hersker der overskyet vejr med let regn. Om eftermiddagen får vi skiftevist meget overskyet, men mest tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 8 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 11 grader. Om natten 7°C. Der blæser en svag vind fra sydvest.

Vejret i Wellington/Intl, 19.07.2019

Fredag bliver det overskyet med stedvis regn i et stykke tid. Om eftermiddagen bliver der tale om meget overskyet, regnfuldt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 11 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 12 grader. Om natten 10°C. svag til moderat vind, med kulingagtige vindstød fra nord.