Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Brasilien

Vejr Venezuela Vejr Argentina Vejr Chile Vejr Ecuador Vejr Argentina Vejr Colombia Vejr Guyana Vejr Fransk Guiana Vejr Peru Vejr Bolivia Vejr Venezuela Vejr Chile Vejr Surinam Vejr Paraguay Vejr Uruguay
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Fortaleza FortalezaFortaleza Londrina LondrinaLondrina Manaus ManausManaus Porto Alegre Porto AlegrePorto Alegre Recife RecifeRecife Rio de Janeiro Rio de JaneiroRio de Janeiro São Paulo São PauloSão Paulo Boa Vista/Intl Boa Vista/IntlBoa Vista/Intl Santarem/Intl Santarem/IntlSantarem/Intl Maraba MarabaMaraba Porto Velho/Intl Porto Velho/IntlPorto Velho/Intl Rio Branco Rio BrancoRio Branco Salvador Bahia/Intl Salvador Bahia/IntlSalvador Bahia/Intl Cuiaba/Intl Cuiaba/IntlCuiaba/Intl Brasilia/Intl Brasilia/IntlBrasilia/Intl Corumba/Intl Corumba/IntlCorumba/Intl Campo Grande Campo GrandeCampo Grande © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: America/Cuiaba Tidszone: America/Cuiaba

Flyvevejret

Flyvevejret Sydamerika

Lufttryk

Lufttryk Sydamerika

Temperatur

Temperatur Sydamerika

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Sydamerika

Vejret i Boa Vista/Intl, 13.11.2019

Om morgenen bliver det overskyet med let regn. Men allerede om formiddagen er der optræk til skiftevist overskyet, men mest tørt vejr. Om middagen får vi overskyet vejr med let regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. 24 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 32 grader. Om natten 25°C. Der blæser en svag vind fra nordøst.

Vejret i Brasilia/Intl, 13.11.2019

Onsdag kan vi regne med lyst eller solrigt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 20 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 32 grader. Om natten 21°C. Den i starten moderate vind med kulingagtig vindstød fra nordøst blæser sent om aftenen svag.

Vejret i Campo Grande, 13.11.2019

Onsdag er der perioder med for det meste solrigt. Om eftermiddagen får vi let skiftende vejr med enkelte byger eller torden. Sent om aftenen er der tale om skyet, men næsten overalt tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 24 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 32 grader. Om natten 24°C. Den i starten moderate vind med kulingagtig vindstød fra nordøst blæser om aftenen svag.

Vejret i Corumba/Intl, 13.11.2019

Onsdag formiddag er der stadig tale om for det meste solrigt. Fra midt på dagen bliver vejret dels lidt overskyet, dels solrigt vejr. Om aftenen får vi for det meste stjerneklart vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 26 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 34 grader. Om natten 25°C. Svag vind fra nordøst.

Vejret i Cuiaba/Intl, 13.11.2019

Onsdag formiddag er der stadig tale om for det meste solrigt. Fra midt på dagen bliver vejret dels lidt overskyet, dels solrigt vejr. Om aftenen får vi for det meste stjerneklart vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 25 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 35 grader. Om natten 26°C. Svagt blæsende vind fra nord.

Vejret i Eduardo Gomes Int., 13.11.2019

Onsdag formiddag er der stadig tale om ustadigt med mere eller mindre tæt skydække. Fra midt på dagen bliver vejret overskyet vejr med let regn. Sent om aftenen får vi dels meget, dels kun lidt overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 24 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 30 grader. Om natten 24°C. Svagt blæsende vind fra nord.

Vejret i Fortaleza/Intl, 13.11.2019

Om morgenen bliver det skiftevist klart og overskyet. Allerede om formiddagen skifter det til for det meste solrigt. Om aftenen kommer med ustadigt mere eller mindre tæt overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 25 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 30 grader. Om natten 26°C. Vind fra øst blæser først friskt, med stormagtige vindstød, om aftenen svag.

Vejret i Londrina/Intl, 13.11.2019

Onsdag er der perioder med for det meste solrigt. Om eftermiddagen bliver det skyet, men næsten overalt tørt vejr. Sent om aftenen får vi let skiftende vejr med enkelte regnbyger. Morgenens temperaturer ligger på ca. 18 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 32 grader. Om natten 20°C. Svag vind fra øst.

Vejret i Maraba, 13.11.2019

Onsdag er der dømt ustadigt med mere eller mindre tæt skydække. Om eftermiddagen skifter vejret til overvejende lyst vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 26 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 34 grader. Om natten 25°C. Der blæser en svag vind fra nordøst.

Vejret i Porto Alegre/Intl, 13.11.2019

Onsdag er det for det meste kun let skyet, men for det meste solrigt. Om aftenen venter der os skiftende overskyet vejr med enkelte regnbyger. Sent om aftenen bliver det overskyet men lejlighedsvist stjerneklart vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 19 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 30 grader. Om natten 21°C. Der blæser en svag vind fra øst.

Vejret i Porto Velho/Intl, 13.11.2019

Onsdag formiddag er der stadig tale om kun let skyet, men for det meste solrigt. Fra midt på dagen bliver vejret overskyet vejr med let regn. Om aftenen får vi mere eller mindre tæt overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 23 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 32 grader. Om natten 23°C. Svag vind fra nord.

Vejret i Recife/Intl, 13.11.2019

Onsdag formiddag er det stadig ustadigt med mere eller mindre tæt skydække. Fra midt på dagen bliver vejret for det meste solrigt. Om aftenen får vi skyet, men næsten overalt tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 25 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 30 grader. Om natten 26°C. svag til moderat vind, med kraftige vindstød fra sydøst.

Vejret i Rio Branco, 13.11.2019

Onsdag formiddag er der stadig kun let skyet, men for det meste solrigt. Fra midt på dagen bliver vejret overskyet vejr med let regn. Om aftenen får vi kun lettere skyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 23 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 32 grader. Om natten 23°C. Der blæser en svag vind fra nord.

Vejret i Rio de Janeiro/Santos Dumont, 13.11.2019

Onsdag formiddag er der stadig tale om gennemgående overskyet, men for det meste tørt. Fra midt på dagen bliver vejret mere eller mindre tæt overskyet vejr. Om eftermiddagen får vi gennemgående overskyet, men for det meste tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 21 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 25 grader. Om natten 22°C. Om middagen forventes en moderat vind med kraftige vindstød fra sydøst.

Vejret i Salvador Bahia/Intl, 13.11.2019

Tidligt på morgenen er det stadigt ustadigt og overskyet, men tørt de fleste steder. Allerede om formiddagen bliver det kun let skyet, men for det meste solrigt. Morgenens temperaturer ligger på ca. 25 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 30 grader. Om natten 25°C. Svag vind fra øst.

Vejret i Santarem/Intl, 13.11.2019

Onsdag er der dømt kun let skyet, men for det meste solrigt. Sent om aftenen skifter vejret til meget overskyet og regnfuldt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 25 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 32 grader. Om natten 24°C. Svagt blæsende vind fra syd.

Vejret i Sao Paulo/Intl, 13.11.2019

Onsdag er det om dagen ustadigt med mere eller mindre tæt skydække. Om aftenen bliver det overskyet vejr med let regn. Sent om aftenen får vi mere eller mindre tæt overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 17 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 26 grader. Om natten 18°C. Den i starten moderate vind med kulingagtig vindstød fra øst blæser sent om aftenen svag.