Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Brasilien

Vejr Venezuela Vejr Argentina Vejr Chile Vejr Ecuador Vejr Argentina Vejr Colombia Vejr Guyana Vejr Fransk Guiana Vejr Peru Vejr Bolivia Vejr Venezuela Vejr Chile Vejr Surinam Vejr Paraguay Vejr Uruguay
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Fortaleza FortalezaFortaleza Londrina LondrinaLondrina Manaus ManausManaus Porto Alegre Porto AlegrePorto Alegre Recife RecifeRecife Rio de Janeiro Rio de JaneiroRio de Janeiro São Paulo São PauloSão Paulo Boa Vista/Intl Boa Vista/IntlBoa Vista/Intl Santarem/Intl Santarem/IntlSantarem/Intl Maraba MarabaMaraba Porto Velho/Intl Porto Velho/IntlPorto Velho/Intl Rio Branco Rio BrancoRio Branco Salvador Bahia/Intl Salvador Bahia/IntlSalvador Bahia/Intl Cuiaba/Intl Cuiaba/IntlCuiaba/Intl Brasilia/Intl Brasilia/IntlBrasilia/Intl Corumba/Intl Corumba/IntlCorumba/Intl Campo Grande Campo GrandeCampo Grande © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: America/Cuiaba Tidszone: America/Cuiaba

Lufttryk

Lufttryk Sydamerika

Sol

Sol Sydamerika

Strømning

Strømning Sydamerika

Nedbør

Nedbør Sydamerika

Vejret i Boa Vista/Intl, 21.02.2019

Onsdag er der perioder med for det meste solrigt. Om eftermiddagen bliver det dels lidt overskyet, dels solrigt vejr. Om aftenen får vi stjerneklart eller lettere overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 25 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 34 grader. Om natten 25°C. svag til moderat vind, med kulingagtige vindstød fra øst.

Vejret i Brasilia/Intl, 21.02.2019

Onsdag formiddag er der stadig tale om skiftevist klart og overskyet. Fra midt på dagen bliver vejret skiftende vejr med enkelte regnbyger. Om eftermiddagen får vi let skiftende vejr med lokale byger eller torden. Morgenens temperaturer ligger på ca. 19 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 28 grader. Om natten 19°C. Der blæser en svag vind fra sydvest.

Vejret i Campo Grande, 21.02.2019

Onsdag formiddag er det stadig overskyet, men tørt de fleste steder. Fra midt på dagen bliver vejret meget overskyet og regnfuldt. Om eftermiddagen får vi lyst eller solrigt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 21 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 30 grader. Om natten 22°C. Der blæser en svag vind fra vest.

Vejret i Corumba/Intl, 21.02.2019

Onsdag er der ustadigt med mere eller mindre tæt skydække hele dagen. Sidst på aftenen er der tale om overskyet vejr med let regn. Om natten venter der os lettere skyet men overvejende stjerneklart vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 24 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 32 grader. Om natten 24°C. Svag vind fra nordvest.

Vejret i Cuiaba/Intl, 21.02.2019

Onsdag bliver skiftevist klart og overskyet. Morgenens temperaturer ligger på ca. 24 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 32 grader. Om natten 24°C. Der blæser en svag vind fra nord.

Vejret i Eduardo Gomes Int., 21.02.2019

Om morgenen bliver det delvist solrigt. Allerede om formiddagen skifter det til overskyet med let regn. Om aftenen kommer med dels meget, dels kun lettere overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 23 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 29 grader. Om natten 24°C. Svag vind fra nordøst.

Vejret i Fortaleza/Intl, 21.02.2019

Efter skiftevist (meget) overskyet, men mest tørt vejr om morgenen kommer der for det meste solskin, men med små skyer indimellem. Morgenens temperaturer ligger på ca. 25 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 30 grader. Om natten 25°C. Svagt blæsende vind fra øst.

Vejret i Londrina/Intl, 21.02.2019

Onsdag er det om dagen overskyet, men mest tørt. Om aftenen bliver det stjerneklart eller lettere overskyet vejr. Om natten får vi skiftevist overskyet, men mest tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 20 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 28 grader. Om natten 20°C. Der blæser en svag vind fra sydøst.

Vejret i Maraba, 21.02.2019

Efter morgenens overskyet vejr med stedvis regn bliver det allerede om formiddagen ustadigt med mere eller mindre tæt skydække. Om eftermiddagen får vi overskyet vejr med let regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. 24 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 32 grader. Om natten 24°C. Svag vind fra nordøst.

Vejret i Porto Alegre/Intl, 21.02.2019

Om formiddagen er det endnu overskyet, men tørt de fleste steder. I løbet af eftermiddagen bliver det lyst eller solrigt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 23 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 34 grader. Om natten 21°C. Der blæser en svag vind fra øst.

Vejret i Porto Velho/Intl, 21.02.2019

Om morgenen bliver det overskyet med let regn. Allerede om formiddagen hersker der for det meste solskin, men med små skyer indimellem. Om middagen får vi overskyet vejr med let regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. 24 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 32 grader. Om natten 24°C. Svagt blæsende vind fra nord.

Vejret i Recife/Intl, 21.02.2019

Efter morgenens dels tæt, dels let overskyet vejr bliver det af og til lyst eller solrigt vejr. Om aftenen får vi mere eller mindre tæt overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 26 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 31 grader. Om natten 26°C. Svagt blæsende vind fra øst.

Vejret i Rio Branco, 21.02.2019

Onsdag formiddag er der stadig delvist solrigt. Fra midt på dagen bliver vejret overskyet vejr med let regn. Om aftenen får vi skiftevist overskyet, men mest tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 23 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 32 grader. Om natten 23°C. Der blæser en svag vind fra nord.

Vejret i Rio de Janeiro/Santos Dumont, 21.02.2019

Onsdag er der perioder med for det meste solrigt. Eftermiddagen bliver overskyet, men tørt de fleste steder. Om natten får vi overskyet vejr med opklaring indimellem. Morgenens temperaturer ligger på ca. 25 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 31 grader. Om natten 25°C. Den i starten moderate vind med kulingagtig vindstød fra syd blæser sent om aftenen svag.

Vejret i Salvador Bahia/Intl, 21.02.2019

Onsdag formiddag er der stadig tale om overskyet, men tørt de fleste steder. Fra midt på dagen bliver vejret lyst eller solrigt vejr. Om natten får vi skiftevist overskyet, periodevist også stjerneklart vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 26 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 32 grader. Om natten 26°C. Svagt blæsende vind fra øst.

Vejret i Santarem/Intl, 21.02.2019

Onsdag er det for det meste ustadigt med mere eller mindre tæt skydække. Om aftenen venter der os meget overskyet, regnfuldt vejr. Sent om aftenen bliver det dels meget, dels kun lettere overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 25 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 31 grader. Om natten 25°C. Der blæser en svag vind fra øst.

Vejret i Sao Paulo/Intl, 21.02.2019

Onsdag formiddag er der stadig tale om for det meste solrigt. Fra midt på dagen bliver vejret skiftende vejr med enkelte regnbyger. Sent om aftenen får vi overskyet vejr med opklaring indimellem. Morgenens temperaturer ligger på ca. 21 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 27 grader. Om natten 20°C. Svag vind fra sydøst.