Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Brasilien

Vejr Venezuela Vejr Argentina Vejr Chile Vejr Ecuador Vejr Argentina Vejr Colombia Vejr Guyana Vejr Fransk Guiana Vejr Peru Vejr Bolivia Vejr Venezuela Vejr Chile Vejr Surinam Vejr Paraguay Vejr Uruguay
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Fortaleza FortalezaFortaleza Londrina LondrinaLondrina Manaus ManausManaus Porto Alegre Porto AlegrePorto Alegre Recife RecifeRecife Rio de Janeiro Rio de JaneiroRio de Janeiro São Paulo São PauloSão Paulo Boa Vista/Intl Boa Vista/IntlBoa Vista/Intl Santarem/Intl Santarem/IntlSantarem/Intl Maraba MarabaMaraba Porto Velho/Intl Porto Velho/IntlPorto Velho/Intl Rio Branco Rio BrancoRio Branco Salvador Bahia/Intl Salvador Bahia/IntlSalvador Bahia/Intl Cuiaba/Intl Cuiaba/IntlCuiaba/Intl Brasilia/Intl Brasilia/IntlBrasilia/Intl Corumba/Intl Corumba/IntlCorumba/Intl Campo Grande Campo GrandeCampo Grande © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: America/Cuiaba Tidszone: America/Cuiaba

Sol

Sol Sydamerika

Temperatur

Temperatur Sydamerika

Nedbør

Nedbør Sydamerika

Strømning

Strømning Sydamerika

Vejret i Boa Vista/Intl, 25.11.2017

Lørdag formiddag er det stadig overvejende temmelig overskyet, men mest tørt. Fra midt på dagen bliver vejret overskyet med let regn. Om eftermiddagen får vi længere perioder med overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 25 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 32 grader. Om natten 25°C. Svag vind fra øst.

Vejret i Brasilia/Intl, 25.11.2017

Lørdag formiddag er det stadig mere eller mindre overskyet. Fra midt på dagen bliver vejret skiftende vejr med enkelte regnbyger. Sent om aftenen får vi overskyet vejr med opklaring indimellem. Morgenens temperaturer ligger på ca. 19 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 26 grader. Om natten 19°C. Der blæser en svag vind fra nordøst.

Vejret i Campo Grande, 25.11.2017

Lørdag formiddag er det stadig for det meste solrigt. Fra midt på dagen bliver vejret skiftende vejr med enkelte byger eller torden. Om aftenen får vi skiftende overskyet vejr med enkelte regnbyger. Morgenens temperaturer ligger på ca. 24 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 30 grader. Om natten 23°C. Den i starten moderate vind med kulingagtig vindstød fra nord blæser om aftenen svag.

Vejret i Corumba/Intl, 25.11.2017

Lørdag formiddag er det stadig for det meste solrigt. Fra midt på dagen bliver vejret mere eller mindre overskyet. Sent om aftenen får vi skiftende overskyet vejr med enkelte regnbyger. Morgenens temperaturer ligger på ca. 26 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 33 grader. Om natten 23°C. Svag vind fra nordøst.

Vejret i Cuiaba/Intl, 25.11.2017

Lørdag formiddag er der stadig tale om for det meste solrigt. Fra midt på dagen bliver vejret skiftevist meget overskyet, men mest tørt vejr. Om aftenen får vi kun lidt overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 25 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 34 grader. Om natten 25°C. Svag vind fra nord.

Vejret i Eduardo Gomes Int., 25.11.2017

Lørdag formiddag er der stadig mere eller mindre overskyet. Fra midt på dagen bliver vejret overskyet vejr med let regn. Om aftenen får vi overskyet vejr med opklaring indimellem. Morgenens temperaturer ligger på ca. 23 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 29 grader. Om natten 24°C. Svagt blæsende vind fra øst.

Vejret i Fortaleza/Intl, 25.11.2017

Lørdag formiddag er der stadig mere eller mindre overskyet. Fra midt på dagen bliver vejret overvejende solrigt vejr. Sent om aftenen får vi skiftevist meget overskyet, men mest tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 25 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 30 grader. Om natten 25°C. Vind fra øst blæser først friskt, med kulingagtige vindstød, om aftenen svag.

Vejret i Londrina/Intl, 25.11.2017

Lørdag er der perioder med for det meste solrigt. Eftermiddagen bliver gennemgående overskyet, men for det meste tørt. Om natten får vi længere perioder med overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 19 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 31 grader. Om natten 20°C. Svagt blæsende vind fra øst.

Vejret i Maraba, 25.11.2017

Lørdag er der perioder med mest solrigt, af og til med let skydække. Eftermiddagen bliver overvejende temmelig overskyet, men mest tørt. Om natten får vi overskyet vejr med stedvis regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. 24 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 33 grader. Om natten 24°C. Svagt blæsende vind fra nordøst.

Vejret i Porto Alegre/Intl, 25.11.2017

Om formiddagen er det mest overskyet, men mest tørt. Ved middagstid går vejret over til at være overskyet vejr med let regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. 17 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 23 grader. Om natten 20°C. svag til moderat vind, med kraftige vindstød fra sydøst.

Vejret i Porto Velho/Intl, 25.11.2017

Lørdag formiddag er der stadig tale om overvejende temmelig overskyet, men mest tørt. Fra midt på dagen bliver vejret overskyet vejr med let regn. Om aftenen får vi længere perioder med overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 24 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 32 grader. Om natten 24°C. Der blæser en svag vind fra nord.

Vejret i Recife/Intl, 25.11.2017

Lørdag formiddag er det stadig overvejende temmelig overskyet, men mest tørt. Fra midt på dagen bliver vejret klart eller solrigt. Sent om aftenen får vi overskyet vejr med lejlighedsvist klare stjerner. Morgenens temperaturer ligger på ca. 26 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 30 grader. Om natten 25°C. svag til moderat vind, med kulingagtige vindstød fra sydøst.

Vejret i Rio Branco, 25.11.2017

Lørdag formiddag er det stadig mest solrigt, af og til med let skydække. Fra midt på dagen bliver vejret overskyet med let regn. Om eftermiddagen får vi længere perioder med overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 24 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 33 grader. Om natten 24°C. Svag vind fra nord.

Vejret i Rio de Janeiro/Santos Dumont, 25.11.2017

Lørdag bliver det klart eller solrigt i et stykke tid. Om eftermiddagen bliver der tale om længere perioder med overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 22 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 28 grader. Om natten 23°C. Om middagen forventes en moderat vind med kraftige vindstød fra syd.

Vejret i Salvador Bahia/Intl, 25.11.2017

Lørdag får vi skiftevist meget overskyet, men mest tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 25 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 29 grader. Om natten 24°C. Den i starten moderate vind med kulingagtig vindstød fra øst blæser om natten svag.

Vejret i Santarem/Intl, 25.11.2017

Lørdag er der perioder med mere eller mindre overskyet. Om eftermiddagen får vi overvejende lyst vejr. Sent om aftenen er der tale om skiftevist meget overskyet, men mest tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 25 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 33 grader. Om natten 25°C. Svagt blæsende vind fra øst.

Vejret i Sao Paulo/Intl, 25.11.2017

Efter morgenens for det meste solrigt vejr bliver det af og til skiftevist meget overskyet, men mest tørt vejr. Sent om aftenen får vi overskyet vejr med opklaring indimellem. Morgenens temperaturer ligger på ca. 18 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 27 grader. Om natten 19°C. Svagt blæsende vind fra syd.