Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Brasilien

Vejr Venezuela Vejr Argentina Vejr Chile Vejr Ecuador Vejr Argentina Vejr Colombia Vejr Guyana Vejr Fransk Guiana Vejr Peru Vejr Bolivia Vejr Venezuela Vejr Chile Vejr Surinam Vejr Paraguay Vejr Uruguay
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Fortaleza FortalezaFortaleza Londrina LondrinaLondrina Manaus ManausManaus Porto Alegre Porto AlegrePorto Alegre Recife RecifeRecife Rio de Janeiro Rio de JaneiroRio de Janeiro São Paulo São PauloSão Paulo Boa Vista/Intl Boa Vista/IntlBoa Vista/Intl Santarem/Intl Santarem/IntlSantarem/Intl Maraba MarabaMaraba Porto Velho/Intl Porto Velho/IntlPorto Velho/Intl Rio Branco Rio BrancoRio Branco Salvador Bahia/Intl Salvador Bahia/IntlSalvador Bahia/Intl Cuiaba/Intl Cuiaba/IntlCuiaba/Intl Brasilia/Intl Brasilia/IntlBrasilia/Intl Corumba/Intl Corumba/IntlCorumba/Intl Campo Grande Campo GrandeCampo Grande © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: America/Cuiaba Tidszone: America/Cuiaba

Lufttryk

Lufttryk Sydamerika

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Sydamerika

Skyer

Skyer Sydamerika

Temperatur

Temperatur Sydamerika

Vejret i Boa Vista/Intl, 19.06.2019

Onsdag formiddag er der stadig for det meste solrigt. Fra midt på dagen bliver vejret overskyet vejr med stedvis regn. Sent om aftenen får vi lettere skyet men overvejende stjerneklart vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 24 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 32 grader. Om natten 24°C. Der blæser en svag vind fra øst.

Vejret i Brasilia/Intl, 19.06.2019

Onsdag er himlen praktisk talt skyfri hele dagen. Morgenens temperaturer ligger på ca. 13 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 28 grader. Om natten 12°C. Der blæser en svag vind fra syd.

Vejret i Campo Grande, 19.06.2019

Onsdag kan vi regne med kun lidt overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 16 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 30 grader. Om natten 17°C. Svag vind fra vest.

Vejret i Corumba/Intl, 19.06.2019

Onsdag er der perioder med for det meste solrigt. Om eftermiddagen begynder skyet men mest tørt vejr. Om aftenen får vi lettere skyet men overvejende stjerneklart vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 21 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 28 grader. Om natten 20°C. Der blæser en svag vind fra syd.

Vejret i Cuiaba/Intl, 19.06.2019

Onsdag er himlen praktisk talt skyfri hele dagen. Morgenens temperaturer ligger på ca. 19 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 34 grader. Om natten 19°C. Svag vind fra syd.

Vejret i Eduardo Gomes Int., 19.06.2019

Om morgenen bliver det for det meste solrigt. Men allerede om formiddagen er der optræk til ustadigt mere eller mindre tæt overskyet vejr. Om aftenen får vi kun lidt overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 24 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 32 grader. Om natten 23°C. Svagt blæsende vind fra sydøst.

Vejret i Fortaleza/Intl, 19.06.2019

Onsdag er der dømt for det meste solrigt. Sent om aftenen skifter vejret til skyet men mest tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 24 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 30 grader. Om natten 23°C. Vind fra sydøst blæser først moderatt, med kulingagtige vindstød, om aftenen svag.

Vejret i Londrina/Intl, 19.06.2019

Onsdag kan vi regne med for det meste solrigt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 14 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 27 grader. Om natten 16°C. Der blæser en svag vind fra sydvest.

Vejret i Maraba, 19.06.2019

Onsdag er der dømt ustadigt og overskyet, men tørt de fleste steder. Sent om aftenen skifter vejret til kun forbigående overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 24 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 33 grader. Om natten 24°C. Svagt blæsende vind fra sydøst.

Vejret i Porto Alegre/Intl, 19.06.2019

Efter overskyet vejr med let regn om morgenen kommer der for det meste solrigt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 15 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 20 grader. Om natten 9°C. Den i starten moderate vind med kulingagtig vindstød fra vest blæser sent om aftenen svag.

Vejret i Porto Velho/Intl, 19.06.2019

Onsdag kan vi regne med for det meste solrigt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 21 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 35 grader. Om natten 22°C. Svagt blæsende vind fra syd.

Vejret i Recife/Intl, 19.06.2019

Onsdag formiddag er der stadig tale om ustadigt og overskyet, men tørt de fleste steder. Fra midt på dagen bliver vejret for det meste solskin, men med små skyer indimellem. Sent om aftenen får vi skiftevist overskyet, men mest tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 23 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 29 grader. Om natten 23°C. En svag til moderat vind blæser med kulingagtige vindstød fra syd.

Vejret i Rio Branco, 19.06.2019

Onsdag formiddag er det stadig for det meste solrigt. Fra midt på dagen bliver vejret tildels lidt skyet, dels solrigt. Om eftermiddagen får vi mest solskinsvejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 20 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 34 grader. Om natten 20°C. Svag vind fra syd.

Vejret i Rio de Janeiro/Santos Dumont, 19.06.2019

Onsdag kan vi regne med for det meste solrigt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 21 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 27 grader. Om natten 21°C. Svag vind fra nord.

Vejret i Salvador Bahia/Intl, 19.06.2019

Onsdag venter der skiftevist overskyet, men mest tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 24 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 28 grader. Om natten 24°C. Svag vind fra sydøst.

Vejret i Santarem/Intl, 19.06.2019

Onsdag er der perioder med noget overskyet. Om eftermiddagen bliver det for det meste solrigt vejr. Om natten får vi skiftevist overskyet, men mest tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 24 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 31 grader. Om natten 24°C. Svagt blæsende vind fra øst.

Vejret i Sao Paulo/Intl, 19.06.2019

Onsdag er himlen praktisk talt skyfri hele dagen. Morgenens temperaturer ligger på ca. 15 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 25 grader. Om natten 15°C. Svag vind fra vest.