Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Chile

Vejr Argentina Vejr Argentina Vejr Falklandinseln Vejr Falklandinseln Vejr Falklandinseln Vejr Peru Vejr Uruguay Vejr Brasilien Vejr Bolivia Vejr Paraguay Vejr Argentina
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Antofagasta AntofagastaAntofagasta Iquique IquiqueIquique La Serena La SerenaLa Serena Puerto Montt Puerto MonttPuerto Montt Punta Arenas Punta ArenasPunta Arenas Santiago de Chile Santiago de ChileSantiago de Chile Temuco TemucoTemuco Calama CalamaCalama Concepcion ConcepcionConcepcion © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: America/Santiago Tidszone: America/Santiago

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Sydamerika

Sol

Sol Sydamerika

Nedbør

Nedbør Sydamerika

Flyvevejret

Flyvevejret Sydamerika

Vejret i Antofagasta, 19.10.2018

Fredag bliver det mest solrigt, af og til med let skydække i et stykke tid. Om eftermiddagen bliver der tale om skiftevist meget overskyet, men mest tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 14 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 17 grader. Om natten 13°C. Den i starten moderate vind med kraftig vindstød fra syd blæser om natten svag.

Vejret i Arica, 19.10.2018

Fredag er det for det meste overskyet, men mest tørt. Om aftenen venter der os periodevist lettere overskyet vejr. Sent om aftenen bliver det tæt overskyet, men overvejende tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 16 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 19 grader. Om natten 16°C. Vind fra syd tiltager om middagen i styrke og til moderat, med kraftige vindstød.

Vejret i Concepcion, 19.10.2018

Fredag bliver det overvejende temmelig overskyet, men mest tørt i et stykke tid. Om eftermiddagen bliver der tale om mest solskinsvejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 7 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 15 grader. Om natten 7°C. Svag vind fra sydvest.

Vejret i Iquique, 19.10.2018

Om morgenen bliver det overskyet, men mest tørt. Allerede om formiddagen hersker der overvejende lyst vejr. Om natten får vi tæt overskyet, men for det meste tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 15 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 19 grader. Om natten 15°C. Vind fra sydvest blæser først friskt, med stormagtige vindstød, sent om aftenen svag.

Vejret i La Serena, 19.10.2018

Fredag er det for det meste mest solrigt, af og til med let skydække. Om aftenen venter der os næsten skyfrit vejr. Om natten bliver det skiftevist (meget) overskyet, men mest tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 10 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 16 grader. Om natten 9°C. Der blæser en svag vind fra nordvest.

Vejret i Puerto Montt, 19.10.2018

Efter morgenens delvist solrigt vejr bliver vejret overvejende temmelig overskyet, men mest tørt. Om natten kommer med skiftevist (meget) overskyet, men mest tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 7 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 18 grader. Om natten 6°C. Svagt blæsende vind fra nord.

Vejret i Punta Arenas, 19.10.2018

Fredag er himlen praktisk talt skyfri hele dagen. Morgenens temperaturer ligger på ca. 2 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 12 grader. Om natten 5°C. Svag vind fra sydøst.

Vejret i Quinta Normal, 19.10.2018

Fredag er himlen praktisk talt skyfri hele dagen. Morgenens temperaturer ligger på ca. 8 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 21 grader. Om natten 7°C. Svag vind fra sydvest.

Vejret i Temuco, 19.10.2018

Fredag bliver det tildels lidt skyet, dels solrigt i et stykke tid. Om aftenen bliver der tale om overskyet, men overvejende tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 5 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 17 grader. Om natten 7°C. Svag vind fra vest.