Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Chile

Vejr Argentina Vejr Argentina Vejr Falklandinseln Vejr Falklandinseln Vejr Falklandinseln Vejr Peru Vejr Uruguay Vejr Brasilien Vejr Bolivia Vejr Paraguay Vejr Argentina
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Antofagasta AntofagastaAntofagasta Iquique IquiqueIquique La Serena La SerenaLa Serena Puerto Montt Puerto MonttPuerto Montt Punta Arenas Punta ArenasPunta Arenas Santiago de Chile Santiago de ChileSantiago de Chile Temuco TemucoTemuco Calama CalamaCalama Concepcion ConcepcionConcepcion © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: America/Santiago Tidszone: America/Santiago

Nedbør

Nedbør Sydamerika

Lufttryk

Lufttryk Sydamerika

Strømning

Strømning Sydamerika

Flyvevejret

Flyvevejret Sydamerika

Vejret i Antofagasta, 19.06.2019

Onsdag formiddag er der stadig tale om tildels lidt skyet, dels solrigt. Fra midt på dagen bliver vejret næsten skyfrit vejr. Om eftermiddagen får vi skyet, men næsten overalt tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 11 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 17 grader. Om natten 13°C. Svag vind fra nord.

Vejret i Arica, 19.06.2019

Onsdag formiddag er der stadig tale om mørkt eller diset, men mest tørt. Fra midt på dagen bliver vejret for det meste solrigt vejr. Om aftenen får vi diset, men for det meste tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 15 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 18 grader. Om natten 16°C. Svagt blæsende vind fra sydvest.

Vejret i Concepcion, 19.06.2019

Onsdag er himlen praktisk talt skyfri hele dagen. Morgenens temperaturer ligger på ca. 4 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 15 grader. Om natten 5°C. Svag vind fra syd.

Vejret i Iquique, 19.06.2019

Onsdag er der perioder med med mange skyer, men tørt de fleste steder. Om eftermiddagen får vi overskyet, men mest tørt vejr. Om natten er der tale om skiftevist overskyet og klart vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 15 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 18 grader. Om natten 15°C. Der blæser en svag vind fra nordvest.

Vejret i La Serena, 19.06.2019

Om morgenen bliver det overskyet, men mest tørt. Men allerede om formiddagen er der optræk til solrigt vejr. Om natten får vi overskyet, men mest tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 7 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 16 grader. Om natten 9°C. Der blæser en svag vind fra sydøst.

Vejret i Puerto Montt, 19.06.2019

Onsdag bliver det med mange skyer, men tørt de fleste steder i et stykke tid. Om aftenen bliver der tale om skiftevist overskyet og klart vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 8 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 11 grader. Om natten 4°C. Der blæser en svag vind fra nord.

Vejret i Punta Arenas, 19.06.2019

Om morgenen bliver det for det meste solrigt. Allerede om formiddagen skifter det til ustadigt og overskyet, men tørt de fleste steder. Sent om aftenen kommer med skyet men mest tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 4 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 6 grader. Om natten 2°C. moderat til frisk vind, med stormagtige vindstød fra vest.

Vejret i Quinta Normal, 19.06.2019

Onsdag er himlen praktisk talt skyfri hele dagen. Morgenens temperaturer ligger på ca. 2 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 23 grader. Om natten 4°C. Der blæser en svag vind fra nord.

Vejret i Temuco, 19.06.2019

Om morgenen bliver det udpræget tåget. Allerede om formiddagen skifter det til med mange skyer, men tørt de fleste steder. Sent om aftenen kommer med overskyet, men overvejende tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 2 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 12 grader. Om natten 3°C. Svag vind fra øst.