Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Colombia

Vejr Peru Vejr Venezuela Vejr Venezuela Vejr Ecuador Vejr Peru Vejr Ecuador Vejr Venezuela Vejr Peru Vejr Brasilien Vejr Venezuela Vejr Ecuador
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Barranquilla BarranquillaBarranquilla Bogotá BogotáBogotá Cali CaliCali Medellín MedellínMedellín Cartagena/Rafael Nunez Cartagena/Rafael NunezCartagena/Rafael Nunez © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: America/Bogota Tidszone: America/Bogota

Lufttryk

Lufttryk Sydamerika

Temperatur

Temperatur Sydamerika

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Sydamerika

Skyer

Skyer Sydamerika

Vejret i Barranquilla/Ernesto Cortisso, 23.07.2019

Tidligt på morgenen er det stadigt overskyet, indimellem solrigt. Allerede om formiddagen er der tale om kun lidt overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 26 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 34 grader. Om natten 26°C. Svag vind fra nord.

Vejret i Bogota/Eldorado, 23.07.2019

Mandag er der perioder med overskyet med stedvis regn. Om eftermiddagen får vi skiftende vejr med enkelte regnbyger. Sent om aftenen er der tale om overskyet vejr med let regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. 11 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 18 grader. Om natten 11°C. Vind fra nordøst tiltager om middagen i styrke og til moderat, med kraftige vindstød.

Vejret i Cali/Alfonso Bonilla Aragon In, 23.07.2019

Mandag er der perioder med kun let skyet, men for det meste solrigt. Om eftermiddagen begynder overskyet vejr med stedvis regn. Sent om aftenen får vi skyet, men næsten overalt tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 19 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 29 grader. Om natten 19°C. Svag vind fra nord.

Vejret i Cartagena/Rafael Nunez, 23.07.2019

Mandag kan vi regne med for det meste solrigt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 27 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 33 grader. Om natten 27°C. Svag vind fra nordøst.

Vejret i Rio Negro/J.M.Cordova, 23.07.2019

Mandag er der perioder med kun let skyet, men for det meste solrigt. Om eftermiddagen begynder let skiftende vejr med enkelte regnbyger. Om aftenen får vi let skiftende vejr med lokale byger eller torden. Morgenens temperaturer ligger på ca. 13 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 22 grader. Om natten 13°C. Der blæser en svag vind fra øst.