Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Colombia

Vejr Peru Vejr Venezuela Vejr Venezuela Vejr Ecuador Vejr Peru Vejr Ecuador Vejr Venezuela Vejr Peru Vejr Brasilien Vejr Venezuela Vejr Ecuador
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Barranquilla BarranquillaBarranquilla Bogotá BogotáBogotá Cali CaliCali Medellín MedellínMedellín Cartagena/Rafael Nunez Cartagena/Rafael NunezCartagena/Rafael Nunez © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: America/Bogota Tidszone: America/Bogota

Skyer

Skyer Sydamerika

Temperatur

Temperatur Sydamerika

Nedbør

Nedbør Sydamerika

Flyvevejret

Flyvevejret Sydamerika

Vejret i Barranquilla/Ernesto Cortisso, 23.05.2019

Torsdag formiddag er der stadig tale om noget overskyet. Fra midt på dagen bliver vejret overskyet vejr med let regn. Om eftermiddagen får vi skiftende overskyet vejr med enkelte regnbyger. Morgenens temperaturer ligger på ca. 27 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 33 grader. Om natten 27°C. Svagt blæsende vind fra øst.

Vejret i Bogota/Eldorado, 23.05.2019

Efter morgenens dels tæt, dels let overskyet vejr bliver det af og til overskyet vejr med stedvis regn. Om eftermiddagen får vi meget overskyet, regnfuldt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 11 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 18 grader. Om natten 11°C. Der blæser en svag vind fra nordøst.

Vejret i Cali/Alfonso Bonilla Aragon In, 23.05.2019

Torsdag er der perioder med overskyet, men tørt de fleste steder. Om eftermiddagen får vi overskyet vejr med stedvis regn. Om aftenen er der tale om lettere overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 20 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 30 grader. Om natten 20°C. Svag vind fra nord.

Vejret i Cartagena/Rafael Nunez, 23.05.2019

Torsdag er der perioder med for det meste solrigt. Om eftermiddagen får vi længere perioder med overskyet vejr. Om aftenen er der tale om kun lettere skyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 27 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 32 grader. Om natten 27°C. Der blæser en svag vind fra nordvest.

Vejret i Rio Negro/J.M.Cordova, 23.05.2019

Torsdag er der perioder med noget overskyet. Eftermiddagen bliver skiftende vejr med enkelte regnbyger. Om aftenen får vi let skiftende vejr med enkelte byger eller torden. Morgenens temperaturer ligger på ca. 14 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 22 grader. Om natten 14°C. Svag vind fra øst.