Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Ecuador

Vejr Peru Vejr Colombia
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Latacunga LatacungaLatacunga Manta MantaManta Quito QuitoQuito Guayaquil/CIV Guayaquil/CIVGuayaquil/CIV © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: America/Guayaquil Tidszone: America/Guayaquil

Strømning

Strømning Sydamerika

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Sydamerika

Sol

Sol Sydamerika

Nedbør

Nedbør Sydamerika

Vejret i Guayaquil/CIV, 23.07.2019

Mandag bliver noget overskyet. Morgenens temperaturer ligger på ca. 22 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 30 grader. Om natten 21°C. Der blæser en svag vind fra sydvest.

Vejret i Latacunga/CIV, 23.07.2019

Om morgenen bliver det noget overskyet. Allerede om formiddagen skifter det til overskyet med stedvis regn. Om aftenen kommer med lettere overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 9 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 17 grader. Om natten 9°C. Den i starten moderate vind med kulingagtig vindstød fra syd blæser sent om aftenen svag.

Vejret i Manta, 23.07.2019

Efter morgenens meget overskyet, men mest tørt vejr bliver det allerede om formiddagen kun let skyet, men for det meste solrigt. Om aftenen får vi skyet, men næsten overalt tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 22 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 27 grader. Om natten 22°C. Vind fra syd tiltager om eftermiddagen i styrke og til moderat, med kraftige vindstød.

Vejret i Quito/Intl, 23.07.2019

Mandag bliver det overskyet, indimellem solrigt om dagen. Om natten bliver der tale om udpræget overskyet, men overvejende tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 10 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 20 grader. Om natten 10°C. Svagt blæsende vind fra nord.