Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Ecuador

Vejr Peru Vejr Colombia
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Latacunga LatacungaLatacunga Manta MantaManta Quito QuitoQuito Guayaquil/CIV Guayaquil/CIVGuayaquil/CIV © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: America/Guayaquil Tidszone: America/Guayaquil

Sol

Sol Sydamerika

Strømning

Strømning Sydamerika

Temperatur

Temperatur Sydamerika

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Sydamerika

Vejret i Guayaquil/CIV, 23.05.2019

Torsdag får vi overvejende stærkt overskyet, men mest tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 24 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 31 grader. Om natten 24°C. Svag vind fra sydvest.

Vejret i Latacunga/CIV, 23.05.2019

Torsdag formiddag er der stadig noget overskyet. Fra midt på dagen bliver vejret overskyet vejr med stedvis regn. Om aftenen får vi lettere overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 10 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 20 grader. Om natten 10°C. Vind fra syd tiltager om eftermiddagen i styrke og til moderat, med kulingagtige vindstød.

Vejret i Manta, 23.05.2019

Tidligt på morgenen er det stadigt meget overskyet, men mest tørt. Allerede om formiddagen bliver det noget overskyet. Morgenens temperaturer ligger på ca. 24 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 29 grader. Om natten 24°C. Svag vind fra sydvest.

Vejret i Quito/Intl, 23.05.2019

Torsdag er der perioder med overskyet, men tørt de fleste steder. Om eftermiddagen bliver det overskyet vejr med let regn. Om aftenen får vi længere perioder med overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 11 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 20 grader. Om natten 11°C. Svag vind fra nord.