Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Ecuador

Vejr Peru Vejr Colombia
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Latacunga LatacungaLatacunga Manta MantaManta Quito QuitoQuito Guayaquil/CIV Guayaquil/CIVGuayaquil/CIV © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: America/Guayaquil Tidszone: America/Guayaquil

Sol

Sol Sydamerika

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Sydamerika

Strømning

Strømning Sydamerika

Lufttryk

Lufttryk Sydamerika

Vejret i Guayaquil/CIV, 13.12.2019

Fredag er der overskyet, indimellem solrigt hele dagen. Sidst på aftenen er der tale om for det meste klart vejr. Om natten venter der os skiftevist overskyet og klart vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 23 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 30 grader. Om natten 23°C. Svag vind fra sydvest.

Vejret i Latacunga/CIV, 13.12.2019

Fredag formiddag er der stadig tale om tæt skydække, men mest tørt. Fra midt på dagen bliver vejret overskyet vejr med let regn. Sent om aftenen får vi skiftevist overskyet og klart vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 10 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 19 grader. Om natten 10°C. Der blæser en svag vind fra syd.

Vejret i Manta, 13.12.2019

Tidligt på morgenen er det stadigt overskyet, men mest tørt. Allerede om formiddagen bliver det overskyet, indimellem solrigt. Morgenens temperaturer ligger på ca. 23 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 28 grader. Om natten 23°C. Vind fra syd tiltager om eftermiddagen og blæser moderatt.

Vejret i Quito/Intl, 13.12.2019

Fredag formiddag er det stadig gennemgående overskyet, men for det meste tørt. Fra midt på dagen bliver vejret overskyet med let regn. Om natten får vi diset, men for det meste tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 11 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 18 grader. Om natten 10°C. Der blæser en svag vind fra nord.