Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Ecuador

Vejr Peru Vejr Colombia
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Latacunga LatacungaLatacunga Manta MantaManta Quito QuitoQuito Guayaquil/CIV Guayaquil/CIVGuayaquil/CIV © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: America/Guayaquil Tidszone: America/Guayaquil

Skyer

Skyer Sydamerika

Flyvevejret

Flyvevejret Sydamerika

Nedbør

Nedbør Sydamerika

Sol

Sol Sydamerika

Vejret i Guayaquil/CIV, 25.09.2019

Efter formiddagens udpræget overskyet, men overvejende tørt vejr får vi skiftevist lyst og overskyet vejr resten af dagen. Morgenens temperaturer ligger på ca. 22 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 30 grader. Om natten 22°C. Vind fra sydvest blæser om aftenen tiltagende til moderat.

Vejret i Latacunga/CIV, 25.09.2019

Onsdag formiddag er der stadig tale om mere eller mindre overskyet. Fra midt på dagen bliver vejret overskyet vejr med let regn. Sent om aftenen får vi overvejende stærkt overskyet, men mest tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 9 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 19 grader. Om natten 9°C. Vind fra syd tiltager om middagen i styrke og til moderat, med kulingagtige vindstød.

Vejret i Manta, 25.09.2019

Onsdag formiddag er det stadig tæt skydække, men mest tørt. Fra midt på dagen bliver vejret skiftevist klart og overskyet. Om natten får vi udpræget overskyet, men overvejende tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 22 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 27 grader. Om natten 22°C. Vind fra syd tiltager om eftermiddagen og blæser moderatt.

Vejret i Quito/Intl, 25.09.2019

Onsdag er der perioder med ustadigt og overskyet, men tørt de fleste steder. Om eftermiddagen begynder overskyet vejr med let regn. Om aftenen får vi mere eller mindre tæt overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 10 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 20 grader. Om natten 10°C. Svagt blæsende vind fra nord.