Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Falklandinseln

 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Pebble Island Pebble IslandPebble Island Weddell Island Weddell IslandWeddell Island Mount Pleasant/Falkland Island Mount Pleasant/Falkland IslandMount Pleasant/Falkland Island © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: Atlantic/Stanley Tidszone: Atlantic/Stanley

Sol

Sol Sydamerika

Nedbør

Nedbør Sydamerika

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Sydamerika

Vejret i Mount Pleasant/Falkland Island, 27.08.2019

Om formiddagen er det endnu for det meste solrigt. I løbet af eftermiddagen bliver det dels tæt dels lettere overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 3 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 7 grader. Om natten 3°C. En frisk til kraftig vind blæser med stormagtige vindstød fra nordvest.

Vejret i Pebble Island, 27.08.2019

Tirsdag er der perioder med solrigt. Eftermiddagen bliver ustadigt og overskyet, men tørt de fleste steder. Om natten får vi overskyet vejr med let regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. 4 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 6 grader. Om natten 4°C. Den i starten kraftige vind med stormagtig vindstød fra vest blæser om natten moderat.

Vejret i Weddell Island, 27.08.2019

Tirsdag er der dømt solrigt. Om eftermiddagen skifter vejret til dels tæt, dels let overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 4 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 7 grader. Om natten 4°C. moderat til frisk vind, med stormagtige vindstød fra nordvest.