Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Falklandinseln

 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Pebble Island Pebble IslandPebble Island Weddell Island Weddell IslandWeddell Island Mount Pleasant/Falkland Island Mount Pleasant/Falkland IslandMount Pleasant/Falkland Island © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: Atlantic/Stanley Tidszone: Atlantic/Stanley

Sol

Sol Sydamerika

Skyer

Skyer Sydamerika

Temperatur

Temperatur Sydamerika

Vejret i Mount Pleasant/Falkland Island, 23.05.2019

Torsdag bliver overskyet, indimellem solrigt. Morgenens temperaturer ligger omkring frysepunktet og når om eftermiddagen op til omkring 3 grader. Om natten 0°C. Vind fra sydvest tiltager om natten i styrke og til moderat, med kulingagtige vindstød.

Vejret i Pebble Island, 23.05.2019

Torsdag er der perioder med for det meste solrigt. Om eftermiddagen bliver det overvejende stærkt overskyet, men mest tørt vejr. Om natten får vi meget overskyet, regnfuldt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 2 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 3 grader. Om natten 1°C. Om natten forventes en moderat vind med kulingagtige vindstød fra nord.

Vejret i Weddell Island, 23.05.2019

Torsdag er der hele dagen meget overskyet, men mest tørt. Sent om aftenen er der tale om overskyet, men tørt de fleste steder. Om natten får vi meget overskyet, regnfuldt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 1 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 4 grader. Om natten 1°C. Om natten forventes en moderat vind med kulingagtige vindstød fra nordvest.