Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Paraguay

Vejr Brasilien Vejr Brasilien Vejr Bolivia Vejr Argentina
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Foz do Iguaçu Foz do IguaçuFoz do Iguaçu Asunción AsunciónAsunción Villarrica VillarricaVillarrica © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: America/Asuncion Tidszone: America/Asuncion

Temperatur

Temperatur Sydamerika

Flyvevejret

Flyvevejret Sydamerika

Sol

Sol Sydamerika

Skyer

Skyer Sydamerika

Vejret i Asuncion Aeropuerto, 23.05.2019

Torsdag får vi overskyet vejr med let regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. 15 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 17 grader. Om natten 11°C. En svag til moderat vind blæser med kraftige vindstød fra sydvest.

Vejret i Foz do Iguacu/Intl, 23.05.2019

Torsdag er det for det meste overskyet med let regn. Om aftenen venter der os overvejende gråt, men mest tørt vejr. Sent om aftenen bliver det meget overskyet og regnfuldt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 16 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 19 grader. Om natten 11°C. Svag vind fra vest.

Vejret i Villarrica, 23.05.2019

Torsdag er det om dagen meget overskyet, men mest tørt. Om aftenen bliver det overskyet vejr med stedvis støvregn. Om natten får vi overvejende gråt, men mest tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 16 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 19 grader. Om natten 12°C. Svag vind fra syd.