Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Peru

Vejr Ecuador Vejr Ecuador Vejr Brasilien Vejr Ecuador Vejr Colombia Vejr Bolivia Vejr Chile
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Arequipa ArequipaArequipa Cusco CuscoCusco Iquitos IquitosIquitos Lima LimaLima Tarapoto TarapotoTarapoto Trujillo TrujilloTrujillo Pucallpa PucallpaPucallpa © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: America/Lima Tidszone: America/Lima

Lufttryk

Lufttryk Sydamerika

Nedbør

Nedbør Sydamerika

Flyvevejret

Flyvevejret Sydamerika

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Sydamerika

Vejret i Arequipa, 13.11.2019

Onsdag er himlen praktisk talt skyfri hele dagen. Morgenens temperaturer ligger på ca. 10 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 21 grader. Om natten 10°C. Vind fra vest blæser om eftermiddagen tiltagende til moderat.

Vejret i Cuzco, 13.11.2019

Onsdag er det om dagen ustadigt med mere eller mindre tæt skydække. Om aftenen bliver det kun lettere skyet vejr. Sent om aftenen får vi skyet, men næsten overalt tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 7 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 20 grader. Om natten 7°C. Der blæser en svag vind fra nordvest.

Vejret i Iquitos, 13.11.2019

Onsdag er der perioder med med mange skyer, men tørt de fleste steder. Om eftermiddagen får vi overskyet vejr med stedvis regn. Om aftenen er der tale om mere eller mindre tæt overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 23 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 32 grader. Om natten 23°C. Svag vind fra nord.

Vejret i Lima/Callao/CIV, 13.11.2019

Onsdag er det for det meste gennemgående overskyet, men for det meste tørt. Om aftenen venter der os mere eller mindre tæt overskyet vejr. Om natten bliver det gennemgående lavthængende skyer, men for det meste tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 18 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 22 grader. Om natten 18°C. Svag vind fra syd.

Vejret i Pucallpa, 13.11.2019

Efter skiftende overskyet, men mest tørt vejr om morgenen skal vi regne med solrigt eller lettere overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 23 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 33 grader. Om natten 24°C. Svag vind fra nordøst.

Vejret i Tarapoto, 13.11.2019

Onsdag formiddag er det stadig ustadigt og overskyet, men tørt de fleste steder. Fra midt på dagen bliver vejret kun let skyet, men for det meste solrigt. Om natten får vi skyet, men næsten overalt tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 22 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 32 grader. Om natten 23°C. Der blæser en svag vind fra vest.

Vejret i Trujillo, 13.11.2019

Tidligt på morgenen er det stadigt med mange skyer, men tørt de fleste steder. Allerede om formiddagen bliver det skiftevist klart og overskyet. Morgenens temperaturer ligger på ca. 17 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 21 grader. Om natten 17°C. Der blæser en svag vind fra sydøst.