Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Peru

Vejr Ecuador Vejr Ecuador Vejr Brasilien Vejr Ecuador Vejr Colombia Vejr Bolivia Vejr Chile
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Arequipa ArequipaArequipa Cusco CuscoCusco Iquitos IquitosIquitos Lima LimaLima Tarapoto TarapotoTarapoto Trujillo TrujilloTrujillo Pucallpa PucallpaPucallpa © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: America/Lima Tidszone: America/Lima

Strømning

Strømning Sydamerika

Lufttryk

Lufttryk Sydamerika

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Sydamerika

Flyvevejret

Flyvevejret Sydamerika

Vejret i Arequipa, 25.01.2018

Torsdag kan vi regne med overvejende lyst vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 12 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 21 grader. Om natten 12°C. Vind fra vest tiltager om eftermiddagen og blæser moderatt.

Vejret i Cuzco, 25.01.2018

Torsdag formiddag er det stadig overskyet, men tørt de fleste steder. Fra midt på dagen bliver vejret skiftende vejr med enkelte regnbyger. Om eftermiddagen får vi for det meste solskin, men med små skyer indimellem. Morgenens temperaturer ligger på ca. 5 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 17 grader. Om natten 6°C. Der blæser en svag vind fra nord.

Vejret i Iquitos, 25.01.2018

Torsdag er der perioder med delvist solrigt. Om eftermiddagen begynder overskyet vejr med stedvis regn. Om aftenen får vi overskyet vejr med lejlighedsvist klare stjerner. Morgenens temperaturer ligger på ca. 23 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 31 grader. Om natten 23°C. Svag vind fra vest.

Vejret i Lima/Callao/CIV, 25.01.2018

Torsdag er der perioder med overskyet, men tørt de fleste steder. Om eftermiddagen får vi overvejende stærkt overskyet, men mest tørt vejr. Om aftenen er der tale om periodevist lettere overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 20 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 26 grader. Om natten 20°C. Sent om aftenen forventes en moderat vind med kraftige vindstød fra syd.

Vejret i Pucallpa, 25.01.2018

Torsdag bliver det ustadigt med mere eller mindre tæt skydække i et stykke tid. Om eftermiddagen bliver der tale om for det meste solrigt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 24 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 34 grader. Om natten 24°C. Svagt blæsende vind fra nord.

Vejret i Tarapoto, 25.01.2018

Torsdag er det for det meste ustadigt med mere eller mindre tæt skydække. Om aftenen venter der os kun lettere skyet vejr. Om natten bliver det skyet men mest tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 22 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 33 grader. Om natten 22°C. Svagt blæsende vind fra nord.

Vejret i Trujillo, 25.01.2018

Torsdag er der hele dagen mest overskyet, men mest tørt. Sent om aftenen er der tale om mest overskyet, men mest tørt. Om natten får vi overskyet vejr med lejlighedsvist klare stjerner. Morgenens temperaturer ligger på ca. 18 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 23 grader. Om natten 19°C. Svag vind fra sydøst.