Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Peru

Vejr Ecuador Vejr Ecuador Vejr Brasilien Vejr Ecuador Vejr Colombia Vejr Bolivia Vejr Chile
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Arequipa ArequipaArequipa Cusco CuscoCusco Iquitos IquitosIquitos Lima LimaLima Tarapoto TarapotoTarapoto Trujillo TrujilloTrujillo Pucallpa PucallpaPucallpa © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: America/Lima Tidszone: America/Lima

Skyer

Skyer Sydamerika

Lufttryk

Lufttryk Sydamerika

Temperatur

Temperatur Sydamerika

Sol

Sol Sydamerika

Vejret i Arequipa, 19.06.2019

Onsdag er himlen praktisk talt skyfri hele dagen. Morgenens temperaturer ligger på ca. 11 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 24 grader. Om natten 11°C. Svag vind fra nordøst.

Vejret i Cuzco, 19.06.2019

Onsdag bliver det mest solrigt, af og til med let skydække i et stykke tid. Om aftenen bliver der tale om stjerneklart vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 4 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 20 grader. Om natten 2°C. Svag vind fra nord.

Vejret i Iquitos, 19.06.2019

Onsdag er der perioder med solrigt eller let overskyet. Om eftermiddagen begynder overskyet vejr med let regn. Sent om aftenen får vi lettere overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 23 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 31 grader. Om natten 23°C. Svag vind fra syd.

Vejret i Lima/Callao/CIV, 19.06.2019

Onsdag venter der overskyet, men mest tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 16 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 19 grader. Om natten 16°C. Svag vind fra syd.

Vejret i Pucallpa, 19.06.2019

Onsdag kan vi regne med overvejende lyst vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 23 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 34 grader. Om natten 23°C. Der blæser en svag vind fra øst.

Vejret i Tarapoto, 19.06.2019

Tidligt på morgenen er det stadigt noget overskyet. Allerede om formiddagen er der tale om for det meste solrigt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 21 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 34 grader. Om natten 22°C. Svag vind fra nordøst.

Vejret i Trujillo, 19.06.2019

Onsdag er der perioder med overskyet, men mest tørt. Om eftermiddagen bliver det skiftevist lyst og overskyet vejr. Sent om aftenen får vi overskyet, men mest tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 17 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 21 grader. Om natten 17°C. Sent om aftenen forventes en stormagtig vind med orkanagtige vindstød fra sydøst.