Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Peru

Vejr Ecuador Vejr Ecuador Vejr Brasilien Vejr Ecuador Vejr Colombia Vejr Bolivia Vejr Chile
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Arequipa ArequipaArequipa Cusco CuscoCusco Iquitos IquitosIquitos Lima LimaLima Tarapoto TarapotoTarapoto Trujillo TrujilloTrujillo Pucallpa PucallpaPucallpa © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: America/Lima Tidszone: America/Lima

Skyer

Skyer Sydamerika

Strømning

Strømning Sydamerika

Flyvevejret

Flyvevejret Sydamerika

Temperatur

Temperatur Sydamerika

Vejret i Arequipa, 07.12.2020

Søndag kan vi regne med for det meste solrigt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 11 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 20 grader. Om natten 11°C. Om eftermiddagen kommer der moderat vind vestlig.

Vejret i Cuzco, 07.12.2020

Søndag formiddag er der stadig tale om overskyet, men mest tørt. Fra midt på dagen bliver vejret overskyet vejr med let regn. Om eftermiddagen får vi solrigt eller lettere overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 7 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 16 grader. Om natten 7°C. Svag vind fra nord.

Vejret i Iquitos, 07.12.2020

Søndag formiddag er der stadig tale om overskyet, men mest tørt. Fra midt på dagen bliver vejret overskyet vejr med stedvis regn. Sent om aftenen får vi længere perioder med overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 23 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 30 grader. Om natten 23°C. Svag vind fra syd.

Vejret i Lima/Callao/CIV, 07.12.2020

Søndag er det om dagen overskyet, men mest tørt. Om aftenen bliver det skiftevist meget overskyet, men mest tørt vejr. Om natten får vi lettere overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 18 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 22 grader. Om natten 18°C. Der blæser en svag vind fra syd.

Vejret i Pucallpa, 07.12.2020

Om formiddagen er det overskyet, men mest tørt. Ved middagstid går vejret over til at være dels tæt, dels let overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 23 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 32 grader. Om natten 23°C. Der blæser en svag vind fra nordøst.

Vejret i Tarapoto, 07.12.2020

Tidligt på morgenen er det stadigt overskyet, men mest tørt. Allerede om formiddagen er der tale om skiftevist lyst og overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 22 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 32 grader. Om natten 22°C. Svag vind fra nordøst.

Vejret i Trujillo, 07.12.2020

Efter morgenens meget overskyet, men for det meste tørt vejr bliver vejret delvist solrigt. Om natten kommer med meget overskyet, men mest tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 17 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 21 grader. Om natten 17°C. Svag vind fra sydøst.