Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Peru

Vejr Ecuador Vejr Ecuador Vejr Brasilien Vejr Ecuador Vejr Colombia Vejr Bolivia Vejr Chile
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Arequipa ArequipaArequipa Cusco CuscoCusco Iquitos IquitosIquitos Lima LimaLima Tarapoto TarapotoTarapoto Trujillo TrujilloTrujillo Pucallpa PucallpaPucallpa © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: America/Lima Tidszone: America/Lima

Skyer

Skyer Sydamerika

Lufttryk

Lufttryk Sydamerika

Temperatur

Temperatur Sydamerika

Sol

Sol Sydamerika

Vejret i Arequipa, 23.07.2018

Mandag er himlen praktisk talt skyfri hele dagen. Morgenens temperaturer ligger på ca. 10 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 20 grader. Om natten 10°C. Svagt blæsende vind fra vest.

Vejret i Cuzco, 23.07.2018

Mandag bliver det noget overskyet i et stykke tid. Om aftenen bliver der tale om for det meste klart vejr. Morgenens temperaturer ligger omkring frysepunktet og når om eftermiddagen op til omkring 16 grader. Om natten 0°C. Svagt blæsende vind fra nord.

Vejret i Iquitos, 23.07.2018

Mandag bliver det tildels lidt skyet, dels solrigt i et stykke tid. Sent om aftenen bliver der tale om for det meste klart vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 22 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 31 grader. Om natten 22°C. Der blæser en svag vind fra syd.

Vejret i Lima/Callao/CIV, 23.07.2018

Mandag venter der tæt overskyet, men mest tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 16 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 19 grader. Om natten 16°C. Der blæser en svag vind fra syd.

Vejret i Pucallpa, 23.07.2018

Mandag kan vi regne med mest solrigt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 21 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 34 grader. Om natten 23°C. Der blæser en svag vind fra øst.

Vejret i Tarapoto, 23.07.2018

Mandag er der perioder med tildels lidt skyet, dels solrigt. Om eftermiddagen begynder mest solrigt vejr. Om natten får vi overskyet vejr med lejlighedsvist klare stjerner. Morgenens temperaturer ligger på ca. 21 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 33 grader. Om natten 21°C. Svagt blæsende vind fra sydøst.

Vejret i Trujillo, 23.07.2018

Mandag er der perioder med overskyet, men for det meste tørt. Om eftermiddagen får vi længere perioder med overskyet vejr. Om natten er der tale om tæt overskyet, men mest tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 17 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 20 grader. Om natten 17°C. Der blæser en svag vind fra sydøst.